- 17 Nisan 2023
- 2.521
- 1.807
- 63
- 31
Ay evet benimde öyle dışarıdan anlaşılmıyor ama çok değişik, çok güzel bir hisEvett kıpır kıpır balık yüzer gibi, bazen kelebek çırpınırdı gibi
Büyük tuvaletten sonra mı oldu canım ? Geçen bana da aynısı oldu popom acıyordu zaten ama direkt kan rengiydi hemoroidden olduğunu öyle anlamıştımKafayı yiycem kızlar yabugün lavaboda bir iki damla koyu akıntılı bir şey gördüm . Ama çok özür dilerim makatta basurum vardı önceden o ağrı yaptı iki gün kabız olunca . Ondan mı geldi vajinadan mı ayırt edemedim ya. Böyle regl bitince koyu olur ya öyle . Dün gece bebeği hissettim , 2 gün önce doktordaydım her şey yolunda idi. Uzanıyorum şimdi noluyor anlamıyorum
Kıpkırmızı oldu ama o bir damla sonra koyu kahve o vajinadan gelmişse sorun ne olabilir acabaHemoroid belası bendede var maalesef
büyük tuvaletten sonra olduysa hemoroiddir
Ama hemoroid kanayınca kıpkırmızı oluyor tam bilemedim
Devamı gelirse doktoruna sor canım
O rengi de gördüm ya evet o hemoroid onu anladım ama koyu kahve de geldi onu anlamadımBüyük tuvaletten sonra mı oldu canım ? Geçen bana da aynısı oldu popom acıyordu zaten ama direkt kan rengiydi hemoroidden olduğunu öyle anlamıştım
Bence bir daha büyük tuvaletin gelirse direkt vajinayı kapat peçeteyle popona bak o şekilde daha kolay anlarsınKıpkırmızı oldu ama o bir damla sonra koyu kahve o vajinadan gelmişse sorun ne olabilir acaba
Devamı gelirse mi sorayım ? Bu zamana kadar kanamam olmadı hiç bilmiyorum naparım
Bir daha gelirse doktoru arıyayım
Kötü düşünmeyelim hemoroid varsa yüksek ihtimalle ondan gelmiştir acıyor mu pekiO rengi de gördüm ya evet o hemoroid onu anladım ama koyu kahve de geldi onu anlamadımya vajinadansa
Kıpkırmızıysa hemoroid canımKıpkırmızı oldu ama o bir damla sonra koyu kahve o vajinadan gelmişse sorun ne olabilir acaba
Devamı gelirse mi sorayım ? Bu zamana kadar kanamam olmadı hiç bilmiyorum naparım
Bir daha gelirse doktoru arıyayım
Neden bu erkekler böyleYaaaa benimkide cocuk koyacak diyo
Canım 3 litre su içmeye çalış ben en fazla 2 lt içebiliyorum.Doktorum karnın sertleşmiş bu yüzden kasılmaların olur sebebi susuzluk demiştiKarnında kasıklarında sancısı olan var mı sancıdan yatamadım bu gece karnım sertleşti bi garip
Resmen vajinanın içine selpağı baya batırdım ama acaba makattan bulaşmış mıdır diye emin de olamadımBence bir daha büyük tuvaletin gelirse direkt vajinayı kapat peçeteyle popona bak o şekilde daha kolay anlarsın
Hemoroid zaten acıyordu da şuan iyi ya vajinadan gelmişse kontrol mü etmem lazım sürekliKötü düşünmeyelim hemoroid varsa yüksek ihtimalle ondan gelmiştir acıyor mu peki
Koyu kahve gibi bence vajina ben öyle hissettim akıntı ile karışıktı ama hani geçen hafta muaneye gittim ya canım Allahtan gittim yani o zaman bakmıştı kanama gözükmüyor demişti . İlişkiden de uzak duruyorum aslında . Tuvalette zorlandım da vajinadan öyle bir şeye mi neden oldu ah ahKıpkırmızıysa hemoroid canım
Koyu kahve akıntı eski kan diyorlar
Vajinadan geldiysen belkide 2 gün önce alttan muane ettiyse ondanda kaynaklı olabilir
Bazen alttan bakınca lekelenme oluyor
Bence tam olarak içerde eklem kemik oynuyormuş gibi geliyor bana.Yani gaz bağırsak hareketleri daha hafif oluyorKızlarrr bebek hareketleri böyle mi hissediliyor acaba ? İçimde bir şey geziyor gibi ama bağırsak hareketlerine de benzetiyorum ama bugün sabahtan beri 10 kez falan aynı şeyi hissettim heyecanlanıyorum
BI doktoruna mesaj atsana o seni yönlendirir. İçin rahatlar en azındanKafayı yiycem kızlar yabugün lavaboda bir iki damla koyu akıntılı bir şey gördüm . Ama çok özür dilerim makatta basurum vardı önceden o ağrı yaptı iki gün kabız olunca . Ondan mı geldi vajinadan mı ayırt edemedim ya. Böyle regl bitince koyu olur ya öyle . Dün gece bebeği hissettim , 2 gün önce doktordaydım her şey yolunda idi. Uzanıyorum şimdi noluyor anlamıyorum
içinde kalıp sıkıntı yapıcagına doktoruna yaz istersenKoyu kahve gibi bence vajina ben öyle hissettim akıntı ile karışıktı ama hani geçen hafta muaneye gittim ya canım Allahtan gittim yani o zaman bakmıştı kanama gözükmüyor demişti . İlişkiden de uzak duruyorum aslında . Tuvalette zorlandım da vajinadan öyle bir şeye mi neden oldu ah ah
Gel diyecek banaBI doktoruna mesaj atsana o seni yönlendirir. İçin rahatlar en azından
Bana da yoğun bağırsak hareketi gibi geliyor 1-2 haftaya tam olarak hissedeceğiz galibaBence tam olarak içerde eklem kemik oynuyormuş gibi geliyor bana.Yani gaz bağırsak hareketleri daha hafif oluyor
BI doktoruna mesaj atsana o seni yönlendirir. İçin rahatlar en azından
Gel diyecek kızlar biliyorum doktoru . Ben sana görmeden bir şey derim sıkıntı olur kötü olur görmek iyisi diyor . Şöyle yapayım biraz uzanayım bir daha aynı lekeyi görürsem acile giderim olmadı. Eşim de evhamlı söylesem büyüyecekiçinde kalıp sıkıntı yapıcagına doktoruna yaz istersen
Kahverengi lekem geldi neden olabilir devamı gelmedi de
Ben 23+2 ye aldım doktorum iyi iyi dediKızlar ayrıntılı ultrason için en geç kaçıncı haftada gidiliyor ? Benim randevum 27 Ekim'de, Sat'a göre 22+3 Ultrasona göre 23+0 oluyor.Bana biraz geç gibi geldi sorun olur mu sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?