2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Büyük tuvaletten sonra mı oldu canım ? Geçen bana da aynısı oldu popom acıyordu zaten ama direkt kan rengiydi hemoroidden olduğunu öyle anlamıştım

Hemoroid belası bendede var maalesef
büyük tuvaletten sonra olduysa hemoroiddir
Ama hemoroid kanayınca kıpkırmızı oluyor tam bilemedim
Devamı gelirse doktoruna sor canım
Kıpkırmızı oldu ama o bir damla sonra koyu kahve o vajinadan gelmişse sorun ne olabilir acaba
Devamı gelirse mi sorayım ? Bu zamana kadar kanamam olmadı hiç bilmiyorum naparım
Bir daha gelirse doktoru arıyayım

Büyük tuvaletten sonra mı oldu canım ? Geçen bana da aynısı oldu popom acıyordu zaten ama direkt kan rengiydi hemoroidden olduğunu öyle anlamıştım
O rengi de gördüm ya evet o hemoroid onu anladım ama koyu kahve de geldi onu anlamadım ya vajinadansa

Kıpkırmızı oldu ama o bir damla sonra koyu kahve o vajinadan gelmişse sorun ne olabilir acaba
Devamı gelirse mi sorayım ? Bu zamana kadar kanamam olmadı hiç bilmiyorum naparım
Bence bir daha büyük tuvaletin gelirse direkt vajinayı kapat peçeteyle popona bak o şekilde daha kolay anlarsın

Kıpkırmızıysa hemoroid canım
Koyu kahve akıntı eski kan diyorlar
Vajinadan geldiysen belkide 2 gün önce alttan muane ettiyse ondanda kaynaklı olabilir
Bazen alttan bakınca lekelenme oluyor

Karnında kasıklarında sancısı olan var mı sancıdan yatamadım bu gece karnım sertleşti bi garip
Canım 3 litre su içmeye çalış ben en fazla 2 lt içebiliyorum.Doktorum karnın sertleşmiş bu yüzden kasılmaların olur sebebi susuzluk demişti

Kıpkırmızıysa hemoroid canım
Koyu kahve akıntı eski kan diyorlar
Vajinadan geldiysen belkide 2 gün önce alttan muane ettiyse ondanda kaynaklı olabilir
Bazen alttan bakınca lekelenme oluyor
Koyu kahve gibi bence vajina ben öyle hissettim akıntı ile karışıktı ama hani geçen hafta muaneye gittim ya canım Allahtan gittim yani o zaman bakmıştı kanama gözükmüyor demişti . İlişkiden de uzak duruyorum aslında . Tuvalette zorlandım da vajinadan öyle bir şeye mi neden oldu ah ah

Kızlarrr bebek hareketleri böyle mi hissediliyor acaba ? İçimde bir şey geziyor gibi ama bağırsak hareketlerine de benzetiyorum ama bugün sabahtan beri 10 kez falan aynı şeyi hissettim heyecanlanıyorum
Bence tam olarak içerde eklem kemik oynuyormuş gibi geliyor bana.Yani gaz bağırsak hareketleri daha hafif oluyor

BI doktoruna mesaj atsana o seni yönlendirir. İçin rahatlar en azından

içinde kalıp sıkıntı yapıcagına doktoruna yaz istersen
Kahverengi lekem geldi neden olabilir devamı gelmedi de

Kızlar ayrıntılı ultrason için en geç kaçıncı haftada gidiliyor ? Benim randevum 27 Ekim'de, Sat'a göre 22+3 Ultrasona göre 23+0 oluyor.Bana biraz geç gibi geldi sorun olur mu sizce ?

BI doktoruna mesaj atsana o seni yönlendirir. İçin rahatlar en azından

içinde kalıp sıkıntı yapıcagına doktoruna yaz istersen
Kahverengi lekem geldi neden olabilir devamı gelmedi de
Gel diyecek kızlar biliyorum doktoru . Ben sana görmeden bir şey derim sıkıntı olur kötü olur görmek iyisi diyor . Şöyle yapayım biraz uzanayım bir daha aynı lekeyi görürsem acile giderim olmadı. Eşim de evhamlı söylesem büyüyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…