2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar ya benim canm sürekli salgam içiyor internette bazı siteler yararlı yazarken bazıları tüketilmemelidir diyor dayanamıyorum 2 güne bir içiyorum bilen varmı bunun zrarı varmı tuzu azalsın diye su ekliyorum ben birz cok tuzlu olmuyor

Bu gün rüyamda bile gördüm içerken kana kana içiyordum

Turşu gibi bisey sanmam çok zararı olmaz aşeriyorsun sonuçta ay canım çekti benimde Çiğköfte dürümle beraber

Merhaba kızlar kaşıntıları soran herkese duyurulur: gebelik kolestazı mevcutmuş. İhmale gelmez, el ve ayak kaşıntılarını önemseyin.
Merhaba geçmiş olsun ne gibi belirtileriniz olmuştu ? Benim çok sık olmuyor ama elimin tersi kolum bacağım arada kaşınıyor. Tek belirti kaşıntı mı oluyor

Günlük beslenme rutininiz nasıl kızlar ben acıkmadıkça pek yemiyorum hiçbir zaman yemeğe düşkün değildim hala da öyle devam ediyor bazen kafama takılıyor yeteri kadar beslenmiyor muyum acaba diye

Kızlar bende size bişey sormak istiyorum et balık tavuktan tiksindim neredeyse 3 aydır yiyemiyorum bazen zorla yediğim oluyor ama görmek bile istemiyorum benim gibi olan var mı? Bebeğe yediremiyorum diye de üzülüyorum ama elimde değil 19+5 oldum ama hala geçmedi bu tiksinti bende. Genelde sebze felan yiyorum meyve yiyorum ama et türlerini çok çok az

Ben balık normalde de yemiyorum doktora söylemiştim multivitamin içinde omega var onunla telafi etmeye çalışacağız artık demişti hamileliğimde bi tavuktan tiksindim hala yemiyorum ama et kıyma yiyorum

Bende çok nadir yiyorum kuru bakliyatlardan almaya çalışıyorum proteini

Ben balık normalde de yemiyorum doktora söylemiştim multivitamin içinde omega var onunla telafi etmeye çalışacağız artık demişti hamileliğimde bi tavuktan tiksindim hala yemiyorum ama et kıyma yiyorum
bence tavuk köy tavuğu değilse yenmemesi gereken bir yiyecek ben zaten sevmezdim artık yemiyorum

Benimde malesef protein ağırlıklı beslenmem gerekiyormus 2 gün evvel doktorum uyardı. Senin gibi zerre içim almiyo et ürünü ne varsa. 2 gündür et yemegi yapıp getiriyo kv dem. Ama iyice tiksindim. Şükür balık olarak hamsi yiyebiliyorum. Onda da protein ne kadar var hic bilgim yok. Hayatımda yemediğim balığı yiyorum umarım tiksinmem. Baklagiller ve yumurtaya yüklenmeye calisicam. Sende öyle yap protein gerekli çünkü. Bide şey denedin mi lahmacun pide tarzı tuketmeyi belki o şekilde yiyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…