- 17 Temmuz 2021
- 7.750
- 25.115
- 498
Ay bende icemiyorum ya su icmek icin cikolata lokum falan yiyorum geri donusu 5 kgBende de kasılmalar oluyor karnım sertleşiyor bi anda çok az su içiyorum ilk aylarda sudan soğudum hala da çok içemiyorum demek ki benimki de ondan
Bu gün rüyamda bile gördüm içerken kana kana içiyordumKızlar ya benim canm sürekli salgam içiyor internette bazı siteler yararlı yazarken bazıları tüketilmemelidir diyor dayanamıyorum 2 güne bir içiyorum bilen varmı bunun zrarı varmı tuzu azalsın diye su ekliyorum ben birz cok tuzlu olmuyor
Turşu gibi bisey sanmam çok zararı olmaz aşeriyorsun sonuçtaKızlar ya benim canm sürekli salgam içiyor internette bazı siteler yararlı yazarken bazıları tüketilmemelidir diyor dayanamıyorum 2 güne bir içiyorum bilen varmı bunun zrarı varmı tuzu azalsın diye su ekliyorum ben birz cok tuzlu olmuyor
Off hiç sorma ya o gün akşam eşim içme dedi ağladım adam ertesi gün gitmiş 5 kilo almış tezgahta bakışıyorz arada şalgamlaTurşu gibi bisey sanmam çok zararı olmaz aşeriyorsun sonuçtaay canım çekti benimde Çiğköfte dürümle beraber
Ben de turşu kurdum canim istedikçe yiyorum tursuya aseriyorumTurşu gibi bisey sanmam çok zararı olmaz aşeriyorsun sonuçtaay canım çekti benimde Çiğköfte dürümle beraber
Yarasınnn bebek istiyor demek kiOff hiç sorma ya o gün akşam eşim içme dedi ağladım adam ertesi gün gitmiş 5 kilo almış tezgahta bakışıyorz arada şalgamla
Şalgam prebiyotik tansiyon problemin yoksa abartmadan içebilirsiniz benceOff hiç sorma ya o gün akşam eşim içme dedi ağladım adam ertesi gün gitmiş 5 kilo almış tezgahta bakışıyorz arada şalgamla
Sağol kuzumYarasınnn bebek istiyor demek ki
Dimi ya bende öyle düşündüm en azından 2 güne bir içiyimŞalgam prebiyotik tansiyon problemin yoksa abartmadan içebilirsiniz bence
Merhaba geçmiş olsun ne gibi belirtileriniz olmuştu ? Benim çok sık olmuyor ama elimin tersi kolum bacağım arada kaşınıyor. Tek belirti kaşıntı mı oluyorMerhaba kızlar kaşıntıları soran herkese duyurulur: gebelik kolestazı mevcutmuş. İhmale gelmez, el ve ayak kaşıntılarını önemseyin.
Ben balık normalde de yemiyorum doktora söylemiştim multivitamin içinde omega var onunla telafi etmeye çalışacağız artık demişti hamileliğimde bi tavuktan tiksindim hala yemiyorum ama et kıyma yiyorumKızlar bende size bişey sormak istiyorum et balık tavuktan tiksindim neredeyse 3 aydır yiyemiyorum bazen zorla yediğim oluyor ama görmek bile istemiyorumbenim gibi olan var mı? Bebeğe yediremiyorum diye de üzülüyorum ama elimde değil 19+5 oldum ama hala geçmedi bu tiksinti bende. Genelde sebze felan yiyorum meyve yiyorum ama et türlerini çok çok az
Bende çok nadir yiyorum kuru bakliyatlardan almaya çalışıyorum proteiniKızlar bende size bişey sormak istiyorum et balık tavuktan tiksindim neredeyse 3 aydır yiyemiyorum bazen zorla yediğim oluyor ama görmek bile istemiyorumbenim gibi olan var mı? Bebeğe yediremiyorum diye de üzülüyorum ama elimde değil 19+5 oldum ama hala geçmedi bu tiksinti bende. Genelde sebze felan yiyorum meyve yiyorum ama et türlerini çok çok az
Benim belli yunus arasİsmi hazır olan yok mu kızlar diğer gruplarda hep isimler de yazılmışboş kaldı isim bölümümüz
sorma canım benimde yanayana suyunu içip içindekileri yiyorum hatta şuan sana yazıp ordan yemeğe geceyimBen de turşu kurdum canim istedikçe yiyorum tursuya aseriyorum
bence tavuk köy tavuğu değilse yenmemesi gereken bir yiyecek ben zaten sevmezdim artık yemiyorumBen balık normalde de yemiyorum doktora söylemiştim multivitamin içinde omega var onunla telafi etmeye çalışacağız artık demişti hamileliğimde bi tavuktan tiksindim hala yemiyorum ama et kıyma yiyorum
Her haftanın başında 2 gün o ağrılar oluyor bende normalmiş her hafta büyüdüğü için oluyormuş bağlar geriliyormuşKarnında kasıklarında sancısı olan var mı sancıdan yatamadım bu gece karnım sertleşti bi garip
Benimde malesef protein ağırlıklı beslenmem gerekiyormus 2 gün evvel doktorum uyardı. Senin gibi zerre içim almiyo et ürünü ne varsa. 2 gündür et yemegi yapıp getiriyo kv dem. Ama iyice tiksindim. Şükür balık olarak hamsi yiyebiliyorum. Onda da protein ne kadar var hic bilgim yok. Hayatımda yemediğim balığı yiyorum umarım tiksinmem. Baklagiller ve yumurtaya yüklenmeye calisicam. Sende öyle yap protein gerekli çünkü. Bide şey denedin mi lahmacun pide tarzı tuketmeyi belki o şekilde yiyebilirsinKızlar bende size bişey sormak istiyorum et balık tavuktan tiksindim neredeyse 3 aydır yiyemiyorum bazen zorla yediğim oluyor ama görmek bile istemiyorumbenim gibi olan var mı? Bebeğe yediremiyorum diye de üzülüyorum ama elimde değil 19+5 oldum ama hala geçmedi bu tiksinti bende. Genelde sebze felan yiyorum meyve yiyorum ama et türlerini çok çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?