2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bana da yoğun bağırsak hareketi gibi geliyor 1-2 haftaya tam olarak hissedeceğiz galiba
Doktorum ilk gebelikse 22.haftadan sonra hissedilir hareketleri için acele etme demişti Sabahları yada tatlı yedikten sonra sırt üstü uzan elini karnına koy daha çok tatlı yedikten sonra oluyor bende.Senin ki kız mı erkek mi birde bence oda etkiliyor hareketleri.

Benim erkek canım hareketi çok hissedemediğim için akıllı bir erkek diye düşünüyorum

Benim de ilk bebeğim ama hiçbir şeyi yok daha, sadece ismi var bizim buralarda 6 aydan önce alışveriş yapmıyorlar biz de öyle yapalım dedik doğuma yakın herşey halledilir zaten aceleye gerek yok

Ben ismini hatırlayamadım ismini etiketleyemiyorum o yuzden burada bir arkadaşa astral baby siparisim gelince bilgi verecektim hastane çıkışları geldi ben beğendim kalitesini yumuşacık ama baskı biraz soluk gibi geldi ama sanırım o da kullandıkları boyalardan bebeğe zararlı boya kullanmiyorlar görsel de ekleyeyim fikir verir size belki

Eklentiler

• 20230923_153116.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 91
Bendim o kişi Güzel gözüküyor hayırlısıyla içinde görmekte nasip olur inşallah Haber verdiğin için teşekkürler

Benim kiz tekme tokat daliyo bana elhamdülillah

Ya kızlar siz sucuk tüketiyor musunuz. Ben bu zamana kadar yemedim ama canım çok istedi birazdan yicem vicdan azabı hissediyorum işlenmiş katkılı bir madde sonuçta sucuk
Ben 3-4 kere yedim. Çok pişirdim ama . Canım o ara sucuk çekmişti de . Aldığım kasap el yapımı sucuk demişti ama.

Ya kızlar siz sucuk tüketiyor musunuz. Ben bu zamana kadar yemedim ama canım çok istedi birazdan yicem vicdan azabı hissediyorum işlenmiş katkılı bir madde sonuçta sucuk
Ben tüketiyorum çok iyi pişiriyorum ama çiğ kalmaması lazım

şuan nasıl oldun peki devamı geldi mi wc gidince

Canım 3 litre su içmeye çalış ben en fazla 2 lt içebiliyorum.Doktorum karnın sertleşmiş bu yüzden kasılmaların olur sebebi susuzluk demişti
Bende de kasılmalar oluyor karnım sertleşiyor bi anda çok az su içiyorum ilk aylarda sudan soğudum hala da çok içemiyorum demek ki benimki de ondan

Bende de oluyor kasılmalar karnım sertleşiyor sonra geçiyor doktoruma sordum. Bebeğin büyütmesiyle beraber gun içinde karinda sertlik olabilir istirahatle geçmiyorsa, bol su icmekle geçmiyorsa düzenli kasılma oluyorsa mesela 10 dk’da bir o zaman gel altta yatan sebebe bakarız dedi. Muhtemelen Braxton Hicks kasılmaları yaşıyoruz yalanci sancı yani.

Eklentiler

• IMG_6770.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…