Yok canım tam zamanında gidiyorsun bende 22+4 de gidicemKızlar ayrıntılı ultrason için en geç kaçıncı haftada gidiliyor ? Benim randevum 27 Ekim'de, Sat'a göre 22+3 Ultrasona göre 23+0 oluyor.Bana biraz geç gibi geldi sorun olur mu sizce ?
Doktorum ilk gebelikse 22.haftadan sonra hissedilir hareketleri için acele etme demiştiBana da yoğun bağırsak hareketi gibi geliyor 1-2 haftaya tam olarak hissedeceğiz galiba
Bana da yoğun bağırsak hareketi gibi geliyor 1-2 haftaya tam olarak hissedeceğiz galiba
Bende eklem kemik gibi hissediyorumBence tam olarak içerde eklem kemik oynuyormuş gibi geliyor bana.Yani gaz bağırsak hareketleri daha hafif oluyor
Ben 23+2 ye aldım doktorum iyi iyi dedi
Ah iyi o zaman teşekkürler kızlarYok canım tam zamanında gidiyorsun bende 22+4 de gidicem
Benim erkek canım hareketi çok hissedemediğim için akıllı bir erkek diye düşünüyorumDoktorum ilk gebelikse 22.haftadan sonra hissedilir hareketleri için acele etme demiştiSabahları yada tatlı yedikten sonra sırt üstü uzan elini karnına koy daha çok tatlı yedikten sonra oluyor bende.Senin ki kız mı erkek mi birde bence oda etkiliyor hareketleri.
Hahah inşallah canımBenim erkek canım hareketi çok hissedemediğim için akıllı bir erkek diye düşünüyorum
Bendim o kişiBen ismini hatırlayamadım ismini etiketleyemiyorum o yuzden burada bir arkadaşa astral baby siparisim gelince bilgi verecektim hastane çıkışları geldi ben beğendim kalitesini yumuşacık ama baskı biraz soluk gibi geldi ama sanırım o da kullandıkları boyalardan bebeğe zararlı boya kullanmiyorlar görsel de ekleyeyim fikir verir size belki
Amin hepimize inşallahBendim o kişiGüzel gözüküyor hayırlısıyla içinde görmekte nasip olur inşallah Haber verdiğin için teşekkürler
Benim kiz tekme tokat daliyo banaDoktorum ilk gebelikse 22.haftadan sonra hissedilir hareketleri için acele etme demiştiSabahları yada tatlı yedikten sonra sırt üstü uzan elini karnına koy daha çok tatlı yedikten sonra oluyor bende.Senin ki kız mı erkek mi birde bence oda etkiliyor hareketleri.
Hiç belli olmaz valla ona güvenmeBenim erkek canım hareketi çok hissedemediğim için akıllı bir erkek diye düşünüyorum
Ben 3-4 kere yedim. Çok pişirdim ama . Canım o ara sucuk çekmişti de . Aldığım kasap el yapımı sucuk demişti ama.Ya kızlar siz sucuk tüketiyor musunuz. Ben bu zamana kadar yemedim ama canım çok istedi birazdan yicem vicdan azabı hissediyorumişlenmiş katkılı bir madde sonuçta sucuk
Ben tüketiyorum çok iyi pişiriyorum ama çiğ kalmaması lazımYa kızlar siz sucuk tüketiyor musunuz. Ben bu zamana kadar yemedim ama canım çok istedi birazdan yicem vicdan azabı hissediyorumişlenmiş katkılı bir madde sonuçta sucuk
Gel diyecek kızlar biliyorum doktoru . Ben sana görmeden bir şey derim sıkıntı olur kötü olur görmek iyisi diyor . Şöyle yapayım biraz uzanayım bir daha aynı lekeyi görürsem acile giderim olmadı. Eşim de evhamlı söylesem büyüyecek
Yok gelmedi ya şuan daha iyim sanki ama aşırı gergin karnım falan stres yaptım ondan sanırımşuan nasıl oldun peki devamı geldi mi wc gidince
Bende de kasılmalar oluyor karnım sertleşiyor bi anda çok az su içiyorum ilk aylarda sudan soğudum hala da çok içemiyorum demek ki benimki de ondanCanım 3 litre su içmeye çalış ben en fazla 2 lt içebiliyorum.Doktorum karnın sertleşmiş bu yüzden kasılmaların olur sebebi susuzluk demişti
Hangimiz yapmıyoruz kiYok gelmedi ya şuan daha iyim sanki ama aşırı gergin karnım falan stres yaptım ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?