2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Demirden degilmis sanirim agriyor malesef bıktırdı gidincede birsey cikmiyor çok sükur 4 ay daha cekilir ne yapayim agri girdikce midemide bulandiriyor kürtaj olmustm ben ilk hamileligimde bütün adet agrilarimi alip götürdu sonra adet oldugumu lavaboya gidince anliyordum o derece yani insallah seninde gidecek

Bu su gibi akıntı olayı bugün başıma geldi altıma peçete koyuyorum normalde de
Hafif ıslaklık vardı ama bacaktan şarıl şarıl gelmeli değil böyle ıslaklık oluyor su gibi normal galiba

Gercekten oyle ben saatlerce suni sanci aldim banamisin demeyince birde gelen geçen kurcalayinca vazgectim sezeryan olsun dedim cok ısrar etti ama kurcalama dolayini cok sevmedim ben .doktorum 24 saatlerden bahsediyordu suni sancida bendede o kadar sabir yok şahsen

Belli.olmaz ben ilk çocuğumu 42 hafta +3 doğurdum onu bırak acilmam yoktu sandım yoktu bebek 4.200 gramdi direk.sezeryana aldi bide bana dediler suyun birden gelecek şarıl şarıl benim azar azar vamasir ıslattı bebekmsusuz kalmış enfeksiyonu doğdu çocuğum 1 ay yeni dogan ünitesinde kaldi yavrum.uzuntuyl3 sütüm.gitti sarılık oldu falan doktor ne derse o bu gebeligimde 24 şubatta 15 şubata çekti

Çekilmez o sanci

Bugün tahlil vermiştim sonuçlarım çıkmış yine idrar yolu enfeksiyonum var yani en son kültür aldı bakalım acaba ilaç mı etki etmiyor dedi belki de ondan da akıntım çok

Bugün tahlil vermiştim sonuçlarım çıkmış yine idrar yolu enfeksiyonum var yani en son kültür aldı bakalım acaba ilaç mı etki etmiyor dedi belki de ondan da akıntım çok
Bazı gebelerde idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyor sürekli tekrarlıyor. Kültür alması iyi olmuş bakalım ne çıkacak kültürde. Geçmiş olsun canım

Kızlar bir de aç sabah mı gideyim aşıya kahvaltı yapıp mı gideyim

Bende bunu kafama çok takıyorum akıntım var çünkü bir de hafif olsa da idrar yolu enfeksiyonum doğum yapanlarda o su geldi mi tutamıyorsun falan diyorlar ama bilmiyorum ki nasıl ayırt edeceğiz
Benimde kafam almıyor kestiremiyorum hangisi su akıntı yoksa idrar kaçırması 16sı gidince sorucam doktora. bendede sarı akıntı var son zamanlar çok geliyor amma acı falan yok haftasonu bir kaç test yaptırcam enfeksiyonlar kan crp falan vede idrar testie bakalım ne çıkacak

Kızlar ya bugün benim pijamamda ıslaklık gördüm gittim baktım iç çamaşırım da baya ıslanmıştı. Akıntı bu kadar çok olur mu

Kızlar ya bugün benim pijamamda ıslaklık gördüm gittim baktım iç çamaşırım da baya ıslanmıştı. Akıntı bu kadar çok olur mu
Aynı benim de bugün oldu ilk kez ıslaklık akıntı gibi değil su gibi ıslaklıktı direkt suydu ya

Benimde iç çamaşırım islanıyor işe gidince ped yada peçete koyuyorum onun kenarlarından çamaşırıma degiyor eve gelince kestiremiyorum termi yoksa su mu? Rengsiz de oluyor islanan yerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…