Demirden degilmis sanirim agriyor malesef bıktırdı gidincede birsey cikmiyor çok sükur 4 ay daha cekilir ne yapayim agri girdikce midemide bulandiriyorCok garip. İkimizinde ilk gebelik olsa rahim buyuyo vs dicem. Ama senin 2. Yani. 3 4 gündür bende agri yok ama gene gelir mi bilmem. Demir ilacını değiştirince ve tok karnına alonca benim sorun gitti. Bende nefret ederdim adet sancisindan. Ah ah. Bekarken evlenince agrilar gidecek diyolardi. Sonra çocuk dogurunca gidecek dediler.
Gercekten oyle ben saatlerce suni sanci aldim banamisin demeyince birde gelen geçen kurcalayinca vazgectim sezeryan olsun dedim cok ısrar etti ama kurcalama dolayini cok sevmedim benYok sen benden öndesinbana bugün sordu duruma göre ilerleyeceğiz tamamen doktoruma güveniyorum normal diye diretmenin anlamı yok sezeryan olursa 16şubat normali 41e kadar beklersek martın ilk haftası olur dedi
Canım Mehmet şimşekden randevu aldım ben
Saglik sigortasini kacirdim bebisler ard arda olunca ne zaman niyetlensek hamileydimbilmiyorum ki benim sağlık sigortam karşılıyor muayene ve doğumu canım :)
Belli.olmaz ben ilk çocuğumu 42 hafta +3 doğurdum onu bırak acilmam yoktu sandım yoktu bebek 4.200 gramdi direk.sezeryana aldi bide bana dediler suyun birden gelecek şarıl şarıl benim azar azar vamasir ıslattı bebekmsusuz kalmış enfeksiyonu doğdu çocuğum 1 ay yeni dogan ünitesinde kaldi yavrum.uzuntuyl3 sütüm.gitti sarılık oldu falan doktor ne derse o bu gebeligimde 24 şubatta 15 şubata çektiGercekten oyle ben saatlerce suni sanci aldim banamisin demeyince birde gelen geçen kurcalayinca vazgectim sezeryan olsun dedim cok ısrar etti ama kurcalama dolayini cok sevmedim ben.doktorum 24 saatlerden bahsediyordu suni sancida bendede o kadar sabir yok şahsen
Çekilmez o sanciGercekten oyle ben saatlerce suni sanci aldim banamisin demeyince birde gelen geçen kurcalayinca vazgectim sezeryan olsun dedim cok ısrar etti ama kurcalama dolayini cok sevmedim ben.doktorum 24 saatlerden bahsediyordu suni sancida bendede o kadar sabir yok şahsen
Ben bugün oldum canım sadece kolumda birazcık ağrı varYarın tetanoz aşısı olcam çok korkuyorum yan etki olur alerji vs olur diyeanksiyetem tetiklendi ilaç konusunda var mı yakınlarda olacak olan
Canım ben bugün tetanoz aşısı oldum hemşirenin de eli hafifti heralde çok azıcık acıdı ve şu an şükür hiç bir ağrım falan yokYarın tetanoz aşısı olcam çok korkuyorum yan etki olur alerji vs olur diyeanksiyetem tetiklendi ilaç konusunda var mı yakınlarda olacak olan
Gece agriyo canım 1 2 gün sızlıyor sonra geciyo ama şişliği duruyo bende perşembe oldumCanım ben bugün tetanoz aşısı oldum hemşirenin de eli hafifti heralde çok azıcık acıdı ve şu an şükür hiç bir ağrım falan yok
Bugün tahlil vermiştim sonuçlarım çıkmış yine idrar yolu enfeksiyonum varBende de çok akıntı gebelikte vajina kendini temiz tutmak için daha çok salgı yapıyor. Kokulu akıntı olmadığı sürece sıkıntı yok dedi doktorum. Su gelse zaten çok net kesin emin olursun su geldiğini baya bacaklardan şarıl şarıl akıyor.
İnşallah bişey olmaz çabucak atlatırsın bizim ülkefe tetanoz diye bişey yok ya ben olmuycamYarın tetanoz aşısı olcam çok korkuyorum yan etki olur alerji vs olur diyeanksiyetem tetiklendi ilaç konusunda var mı yakınlarda olacak olan
Bazı gebelerde idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyor sürekli tekrarlıyor. Kültür alması iyi olmuş bakalım ne çıkacak kültürde. Geçmiş olsun canımBugün tahlil vermiştim sonuçlarım çıkmış yine idrar yolu enfeksiyonum varyani en son kültür aldı bakalım acaba ilaç mı etki etmiyor dedi belki de ondan da akıntım çok
Benimde kafam almıyor kestiremiyorum hangisi su akıntı yoksa idrar kaçırması 16sı gidince sorucam doktora. bendede sarı akıntı var son zamanlar çok geliyor amma acı falan yok haftasonu bir kaç test yaptırcam enfeksiyonlar kan crp falan vede idrar testie bakalım ne çıkacakBende bunu kafama çok takıyorum akıntım var çünkü bir de hafif olsa da idrar yolu enfeksiyonum doğum yapanlarda o su geldi mi tutamıyorsun falan diyorlar ama bilmiyorum ki nasıl ayırt edeceğiz
Aç gitmene gerek yok ben tansiyonum düşer diye kahvaltı yapıp gittim. Bu haftalarda tansiyon düşüklüğü olabiliyor evden aç çıkmamak lazım.Kızlar bir de aç sabah mı gideyim aşıya kahvaltı yapıp mı gideyim
Aynı benim de bugün oldu ilk kez ıslaklık akıntı gibi değil su gibi ıslaklıktı direkt suydu yaKızlar ya bugün benim pijamamda ıslaklık gördüm gittim baktım iç çamaşırım da baya ıslanmıştı. Akıntı bu kadar çok olur mu
En son cuma girmiş az giriyor sanırım insallah iyidir gelirse bildirimi görür canımKızlarGazel2110 diye bir annemiz vardi acaba nerede nasıl oldu hiç uğramıyor artık buralara. Ben aramızdan kimlerse eksildikve kotu oluyorum ya
Benimde iç çamaşırım islanıyor işe gidince ped yada peçete koyuyorum onun kenarlarından çamaşırıma degiyor eve gelince kestiremiyorum termi yoksa su mu? Rengsiz de oluyor islanan yerlerKızlar ya bugün benim pijamamda ıslaklık gördüm gittim baktım iç çamaşırım da baya ıslanmıştı. Akıntı bu kadar çok olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?