- 7 Şubat 2022
- 3.558
- 2.372
- 83
- 28
İnşallah canmGevmis olsun kazasiz belasiz inş
Aynen bende 10 gün gelmiyor sonra 1 hafta geliyor inşallah düzelir . Lekem bitti diye taburcu etti bu gün beni ama evde kalkmadan yatacamBenim geçiyor bir kaç gün sonra tekrar lekelenmem oluyor inşallah bir an önce biter bu olaylar
İnşallah girince görüp yazar bize sağlık olsunEn son cuma girmiş az giriyor sanırım insallah iyidir gelirse bildirimi görür canım
Ay bakalım gece kolay geçer o zaman inşallahGece agriyo canım 1 2 gün sızlıyor sonra geciyo ama şişliği duruyo bende perşembe oldum
Gercekten bosa cekickmistim ben basima gelicekleri anladimcunki 1 cmden ilerlemedi ebemde senin acilman. İlerlemezdi zaten dedi birde bebek zorlanir diye dusundum.cok sükur sezeryandann ertesi günde ayaklandim sezeryandan kimse korkmasinÇekilmez o sanci
Alışveriş tam gaz devam ediyorKizlar alisveris nasil gidiyor paylasalim fikir olsun ikinci bebis ama ilk gibi acemilik varhastane cıkısı tercih etmedim bu sefer alt üst ve sapkasi olan takimlardan aldim 5 ,takim gerisini 3 aylik aliyorum icinede beyaz zibinlardan kullanirim eldiveni 2 cift aldim cunki eldivenler cok kullanissiz oluyor surekli ckiyor kizimda corap takmistim eve gelince dogumdan sonra sadece 1 hafta kullanmayi dusunuyorum sonra takmayacagim. B Buffalosos canim bizim ismimiz buyuk ihtimal bulut aras olucak listeye ekleyebilirsin
Evet ya geçmiyor gerçekten sürekli tekrarlıyor ve sanki dikkat ettikçe daha çok rahatsız ediyorBazı gebelerde idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyor sürekli tekrarlıyor. Kültür alması iyi olmuş bakalım ne çıkacak kültürde. Geçmiş olsun canım
Sakınan göze çöp batıyor hakikatenEvet ya geçmiyor gerçekten sürekli tekrarlıyor ve sanki dikkat ettikçe daha çok rahatsız ediyorteşekkür ederim canımmm
Canım ben geçen hafta oldum tetanoz aşısı ertesi günü hasta gibi oldum halsizlik falan vanjm hicbisey istemedi kolum da yana kaldırırken ağrıyordu sadece iki gün sonra ise komple geçti çok şükür bi sıkıntım olmadıYarın tetanoz aşısı olcam çok korkuyorum yan etki olur alerji vs olur diyeanksiyetem tetiklendi ilaç konusunda var mı yakınlarda olacak olan
Ben hiçbir şey almadım benimde ikinci bebek. Hafta sonu oğlanın bebeklik eşyalarını döktüm. Bende 0~3 aylık 3 tane takım 2 tulum var şapka eldiven çorap var. Hatta oğlana doğmadan 6 aylık kışlık aşırı kalın polar takımı almıştım doğmadan benim oğlan iri doğunca hiç kulllanmamıştım etiketli onu kullanacağım bu sefer. Hastane çıkışı alacağım isimli vs olandan. Zaten doğumu Samsun’da yapacağım için gidince alırım diyorum. Yük etmeyeyim kendime. İnsanın evi dışında doğum etmesi çok kötü maalesefKizlar alisveris nasil gidiyor paylasalim fikir olsun ikinci bebis ama ilk gibi acemilik varhastane cıkısı tercih etmedim bu sefer alt üst ve sapkasi olan takimlardan aldim 5 ,takim gerisini 3 aylik aliyorum icinede beyaz zibinlardan kullanirim eldiveni 2 cift aldim cunki eldivenler cok kullanissiz oluyor surekli ckiyor kizimda corap takmistim eve gelince dogumdan sonra sadece 1 hafta kullanmayi dusunuyorum sonra takmayacagim. B Buffalosos canim bizim ismimiz buyuk ihtimal bulut aras olucak listeye ekleyebilirsin
Geçmiş olsun canım geçen demiştin halsizlik diye demek en fazla bir kaç gün hazırlıklı olayım ben de olmazsa yatar uzanırımCanım ben geçen hafta oldum tetanoz aşısı ertesi günü hasta gibi oldum halsizlik falan vanjm hicbisey istemedi kolum da yana kaldırırken ağrıyordu sadece iki gün sonra ise komple geçti çok şükür bi sıkıntım olmadı
Yaa aynen ben de şaşırdım doktor boş olsa giderdim bi kesinAynı benim de bugün oldu ilk kez ıslaklık akıntı gibi değil su gibi ıslaklıktı direkt suydu ya
Bu ayın da güncellemesi bu herhalde. Birden fazla kişide oluyorsa normal demek kiBenimde iç çamaşırım islanıyor işe gidince ped yada peçete koyuyorum onun kenarlarından çamaşırıma degiyor eve gelince kestiremiyorum termi yoksa su mu? Rengsiz de oluyor islanan yerler
Bizde cinsiyet farkli olunca ters oldu kızdan pek birsey cikmadi kardesine herseyi pembe nerdeyseBen hiçbir şey almadım benimde ikinci bebek. Hafta sonu oğlanın bebeklik eşyalarını döktüm. Bende 0~3 aylık 3 tane takım 2 tulum var şapka eldiven çorap var. Hatta oğlana doğmadan 6 aylık kışlık aşırı kalın polar takımı almıştım doğmadan benim oğlan iri doğunca hiç kulllanmamıştım etiketli onu kullanacağım bu sefer. Hastane çıkışı alacağım isimli vs olandan. Zaten doğumu Samsun’da yapacağım için gidince alırım diyorum. Yük etmeyeyim kendime. İnsanın evi dışında doğum etmesi çok kötü maalesef
Evet e bebegin takimlari hello baby özellikle yıka yıka giydir hic birsey olmuyor yumusacik bide ütü miss.birde motherlove diye marka var cok uygun ve kaliteli gordunmu bilmiyorum gidince ona bi bak istersen alt üst takimlari 150 tl su zamana gore gayet iyi .bende e bebek lcw civil arasi savruluyorumAlışveriş tam gaz devam ediyorE bebek ve Lc Waikiki tercih ettim. Yenidoğan çok almadım 5-6 takım var gerisini 3 aylık aldım. Uzmanlar 15 günden sonra eldiven kullanmayı önermiyorlar o yüzden 2 çift eldiven aldım. Bu arada e bebek anne ürünlerine bayıldım çok kaliteli ve çok uygun. Genel olarak e bebeğin kendi ürünlerini beğendim Bizim isimde belli yazmıştım ama görmedin galiba Asya olacak B Buffalosos
Ben de indirimden aldığım birkaç parça hariç birşey almadım kızıma detaylı ultrasondan sonra başlayacağım, yenidoğan iki tulum bir de alt üst takım aldım bereli başka yenidoğan giysisi yok abisinden de uyan şeyler vardır bir ara bakacağım bir türlü fırsat bulamadım daha.eldiven takmayı düşünmüyorum ilk bebeğimde de takmadım doktorumuz önermedi.Bere de ev içinde takmayacağım o yüzden extra almaya gerek yok.0-3 ay ağırlıklı giysiler alacağım baktığım markaların kalıpları büyük oluyor zaten uzun süre giyer diye düşünüyorum, bana en rahat tulum geliyor tulum alacağım geneldeBizde cinsiyet farkli olunca ters oldu kızdan pek birsey cikmadi kardesine herseyi pembe nerdeysecok haklisin evindeki düzeni saglayamiyorsn malesef baska yerde.özel degilse neden baska yapiyorsun dogumunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?