2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kizlar alisveris nasil gidiyor paylasalim fikir olsun ikinci bebis ama ilk gibi acemilik var hastane cıkısı tercih etmedim bu sefer alt üst ve sapkasi olan takimlardan aldim 5 ,takim gerisini 3 aylik aliyorum icinede beyaz zibinlardan kullanirim eldiveni 2 cift aldim cunki eldivenler cok kullanissiz oluyor surekli ckiyor kizimda corap takmistim eve gelince dogumdan sonra sadece 1 hafta kullanmayi dusunuyorum sonra takmayacagim. B Buffalosos canim bizim ismimiz buyuk ihtimal bulut aras olucak listeye ekleyebilirsin

Alışveriş tam gaz devam ediyor E bebek ve Lc Waikiki tercih ettim. Yenidoğan çok almadım 5-6 takım var gerisini 3 aylık aldım. Uzmanlar 15 günden sonra eldiven kullanmayı önermiyorlar o yüzden 2 çift eldiven aldım. Bu arada e bebek anne ürünlerine bayıldım çok kaliteli ve çok uygun. Genel olarak e bebeğin kendi ürünlerini beğendim Bizim isimde belli yazmıştım ama görmedin galiba Asya olacak B Buffalosos

Bazı gebelerde idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyor sürekli tekrarlıyor. Kültür alması iyi olmuş bakalım ne çıkacak kültürde. Geçmiş olsun canım
Evet ya geçmiyor gerçekten sürekli tekrarlıyor ve sanki dikkat ettikçe daha çok rahatsız ediyor teşekkür ederim canımmm

Yarın tetanoz aşısı olcam çok korkuyorum yan etki olur alerji vs olur diye anksiyetem tetiklendi ilaç konusunda var mı yakınlarda olacak olan
Canım ben geçen hafta oldum tetanoz aşısı ertesi günü hasta gibi oldum halsizlik falan vanjm hicbisey istemedi kolum da yana kaldırırken ağrıyordu sadece iki gün sonra ise komple geçti çok şükür bi sıkıntım olmadı

Lcw ve e bebekten alıyorum bende birkaç takım Hmden de alacağım yenidoğan çok almak istemiyorum uyku tulumu alacağım bir de

Kızlar bu uygulamayı kullanmanızı öneririm. Farkli ve çok önemli konularda canlı yayınları var ücretsiz katılabiliyorsunuz bilginiz olsun.

Eklentiler

• IMG_4528.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 103
Ben hiçbir şey almadım benimde ikinci bebek. Hafta sonu oğlanın bebeklik eşyalarını döktüm. Bende 0~3 aylık 3 tane takım 2 tulum var şapka eldiven çorap var. Hatta oğlana doğmadan 6 aylık kışlık aşırı kalın polar takımı almıştım doğmadan benim oğlan iri doğunca hiç kulllanmamıştım etiketli onu kullanacağım bu sefer. Hastane çıkışı alacağım isimli vs olandan. Zaten doğumu Samsun’da yapacağım için gidince alırım diyorum. Yük etmeyeyim kendime. İnsanın evi dışında doğum etmesi çok kötü maalesef

Geçmiş olsun canım geçen demiştin halsizlik diye demek en fazla bir kaç gün hazırlıklı olayım ben de olmazsa yatar uzanırım

Bizde cinsiyet farkli olunca ters oldu kızdan pek birsey cikmadi kardesine herseyi pembe nerdeyse cok haklisin evindeki düzeni saglayamiyorsn malesef baska yerde.özel degilse neden baska yapiyorsun dogumunu

Evet e bebegin takimlari hello baby özellikle yıka yıka giydir hic birsey olmuyor yumusacik bide ütü miss.birde motherlove diye marka var cok uygun ve kaliteli gordunmu bilmiyorum gidince ona bi bak istersen alt üst takimlari 150 tl su zamana gore gayet iyi .bende e bebek lcw civil arasi savruluyorum o eldiven takarken ben daralıyordum erkenden cikarip attik tırnaklarını duzenli sekilde kestim cok cizme olmadi

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-03-22-24-01-604_com.solidict.ebebek.webp
    15 KB · Görüntüleme: 106
Bizde cinsiyet farkli olunca ters oldu kızdan pek birsey cikmadi kardesine herseyi pembe nerdeyse cok haklisin evindeki düzeni saglayamiyorsn malesef baska yerde.özel degilse neden baska yapiyorsun dogumunu
Ben de indirimden aldığım birkaç parça hariç birşey almadım kızıma detaylı ultrasondan sonra başlayacağım, yenidoğan iki tulum bir de alt üst takım aldım bereli başka yenidoğan giysisi yok abisinden de uyan şeyler vardır bir ara bakacağım bir türlü fırsat bulamadım daha.eldiven takmayı düşünmüyorum ilk bebeğimde de takmadım doktorumuz önermedi.Bere de ev içinde takmayacağım o yüzden extra almaya gerek yok.0-3 ay ağırlıklı giysiler alacağım baktığım markaların kalıpları büyük oluyor zaten uzun süre giyer diye düşünüyorum, bana en rahat tulum geliyor tulum alacağım genelde bi tane de pembiş battaniye alırım sanırım.LCW’nın bazı ürünleri çok güzel çıkıyor ama bazıları da kötü çıkıyor hem deforme oluyor hem rengi soluyor ben çözemedim çok Lcw ürünlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…