2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kendi ülkeniz ve doktorunuz sizin için en iyisini bilir hiç aklınız kalmasın 🌼 yapılan bir araştırma zaten ülkelerin gelişmişlik düzeylerine göre bu aşılamayı öneriyor bana kalırsa herkes kendi doktoruna yaşam tarzına göre karar vermeli. Burda aşıyı kötülemekte doğru değil. Başka birinin farketmeden vebaline girebiliriz. 🩷
ben yaptırın veya yaptırmayın demem zaten herkesin kendi seçimi
aşı hakkındada hiç bir bilgim yok tetanoz aşısını ilk burda duydum Öyle gidip sordum doktoruma
Doktorlarımıza güvenip onlara teslim olmak gerekli galiba onlar bizden daha bilgililer sonuçta 😕

Vallahi bilmiyorum.
Kemik uzunluklarını falan söyledi ama onları da aklımda tutmadım.
İlk gebeliğimde hep hafta falan önden gidiyordu, bunda öyle değil.
O yüzden minyon bir kız bekliyoruz bu sefer.
2 hafta geriden veya 2 hafta önden gitmesi çok normalmiş canım
Rabbim gönlüne göre versin 💕💕

Kızlar kabızlık için şunu önerebilirim
Tuvaletim geldiği anda benim için ölüm çünkü dikiş oldugu için ıkınmam zorlamam yasak ve o stresi size anlatamam bi insan tuvaleti gelince korkarmı o kadar kötü oluyorum
Doktorum suyun içine ceviz atıp su karardıktan sonra içmemi söyledi bunu gün içinde tekrarla dedi ve gerçekten işe yarıyor.

Kızlar kabızlık için şunu önerebilirim
Tuvaletim geldiği anda benim için ölüm çünkü dikiş oldugu için ıkınmam zorlamam yasak ve o stresi size anlatamam bi insan tuvaleti gelince korkarmı o kadar kötü oluyorum
Doktorum suyun içine ceviz atıp su karardıktan sonra içmemi söyledi bunu gün içinde tekrarla dedi ve gerçekten işe yarıyor.
Bunu ben de normalde yapıyordum gece yatmadan bardağa suyla koyup sabah kalkınca da içiyordum. Sonra evde bir doktor yapmayın bunu cevizin bir şeyi yoğunlaşıyor demişti ama neydi hatırlamıyorum sonra bıraktım ama cevizi yiyoruz sonuçta ne olabilir ki

Bunu ben de normalde yapıyordum gece yatmadan bardağa suyla koyup sabah kalkınca da içiyordum. Sonra evde bir doktor yapmayın bunu cevizin bir şeyi yoğunlaşıyor demişti ama neydi hatırlamıyorum sonra bıraktım ama cevizi yiyoruz sonuçta ne olabilir ki
Aa öylemi😯
Oysa hamilelikte ceviz çok saglıklı derler
Bana doktorum önerdiği için yapıyorum sonrada o suyun içindeki cevizleri ye demişti onlarıda yiyorum🤣

canım ben kadın doğumda bulundum sadi konukta orası bir mezbahaa senin ameliyatın saatli programlı vs olduğu için sana ameliyathane rezerv edilmiştir veya yaşadığın yere göre değişebilir gittiğin devlete göre de belki değişebilir canım inanılmazdı kadın doğuma suyu gelen geldiği için pislik içinde rezalet her yer kan idrar pislik dolu neden yanlış yönlendireyim :(( biri daha yazdı en son inan örtü bile değişmiyor ger gelen aynı beze çıkıp muayene oluyor yazıklar olsun diyorum ben
Ben aslında acil alındım ameliyata patlamak üzeriydi tabiki haber göndermişlerdir ben ameliyatı kabul ettiğimde önce daha kan alındı ben odaya falan çıktım öyle gelip aldılar beni üzerinden 2-3 saat geçmişti ıyyy kadın doğumu devlette nasıl blmyrum eltim mesela üniversite hastanesinde yaptı özel gibi demişti hiç ameliyathane şartlarından bahsetmedi aslında ablamda konyada devlette yaptı hiç bu şekilde bahsetmemişti ilk defa duyuyorum gerçekten ve şaşırıyorum sanırım hastaneye göre değişiyor eminim bulunduğum çevremde 2 hastanede bu anlattığınız gibidir dye tahmn edyrum özellkle doğum konusunda hiçbirzaman istemyrdum devlette doğurmayı inşallah özele devam aksilik olmadıkça pahalı falan ama insan muamelesi görüyorsun yani yapıcak bişey yok

Her ameliyathane şartları ne yazık ki bir değil siz çok iyi bir ameliyathaneye denk gelmiş olabilirsiniz kendi gözüm ile görmedim bu ebe arkadaşımın uyarısı benim temel yaptırma sebebim veteriner hekimim meslek açısında tetanoz aşısı bize zaten öneriliyor zoonoz olma sebebi ile
Ben işyerinde vurulmuştum tetanoz ama kartım nerde blmyrum bir sonraki 10 yıl sonraydı tekrar gerek varmı axaba ya

Ben işyerinde vurulmuştum tetanoz ama kartım nerde blmyrum bir sonraki 10 yıl sonraydı tekrar gerek varmı axaba ya
Bende vurulmuştum çalıştığım kurumdan dolayı ama e nabızda var ve süresinin geçtiği yazıyor belki sizden bakabilirsiniz

ben yaptırın veya yaptırmayın demem zaten herkesin kendi seçimi
aşı hakkındada hiç bir bilgim yok tetanoz aşısını ilk burda duydum Öyle gidip sordum doktoruma
Doktorlarımıza güvenip onlara teslim olmak gerekli galiba onlar bizden daha bilgililer sonuçta 😕
Doktor canan karatyda önermiyor aşıyı bebekler sakat doğuyor dyorl

kızlar ya düşünceniz neler normal doğum mu sezeryan mı ben çalışıyorum 32.ci haftada ayrılabiliyoruz 37.ci hafataya kadarda çalışabiliyoruz iyi hissedersek izne ama ben 37ye kadar calısmak istiyorum izin haklarımı doğumdan sonra kullanmak istiyorum erken ayrılmak istemiyorum bebeğimden o yüzden sezeryan istesem 38de doğum istesem mi diyorum çünkü 37 de izne ayrılcam 40da doğsa gene 3 haftam bebeksiz gidecek neredeyse 1 ay napsam bilemedim :KK43:
Bence bebeğiniz doktorun uygun gördüğü vakte kadar beklese daha iyi olur akciğer gelişimi açısından ama tabi siz bilirsiniz 😊

Benim de hemen bitmesin 2 kutu alayım diye sabah akşam şeklinde yazmıştı ama tek alacaksın demişti
Bana demiri 20. Haftadan sonra başlamayı planladı doktorum benimde değerlerim düşük hatta semptom da oluyor el içi yanması falan ama yine de gerek yok dediler 😊

Kızlar günaydın
Dün akşam uyuyana kadar başım döndü ya gözümü kapatınca bile dönüyordu . Tuzlu ayran içtim etki etmedi çok. Sadece baş dönmesi olduğu için doktora da gitmedim ama hayatımda ilk kez bu kadar başım döndü . Resmen ayakta dengemi sağlayamadım 🥹 çok korktum

Back
X