2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Grip aşısı canlı aşı değil, ayrıca korona aşısından daha eski ve köklü bir aşı, korona aşısı yaptırmayı kesinlikle gebeyken düşünmüyorum ama grip aşısı o kadar soğuk gelmiyor bana.
Ben küçükken annem her yıl vurdururdu grip aşısı o yıllar hep grip olurdum hasta geçerdi aşı olmayı bırakınca hiç grip olmadım çözemedik bunu 🥲 ben kesinlikle düşünmüyorum açıkçası şu an acaba ellerinde ki türkovaklar kaldı onları mı vuracaklar diye de düşünmüyor değilim genel olarak ilaç korkum oluştu kaygı bozukluğu yüzünden yaptıramam :/

Ben küçükken annem her yıl vurdururdu grip aşısı o yıllar hep grip olurdum hasta geçerdi aşı olmayı bırakınca hiç grip olmadım çözemedik bunu 🥲 ben kesinlikle düşünmüyorum açıkçası şu an acaba ellerinde ki türkovaklar kaldı onları mı vuracaklar diye de düşünmüyor değilim genel olarak ilaç korkum oluştu kaygı bozukluğu yüzünden yaptıramam :/
Ben bi çene rahatsızlığı yaşamıştım çene eklemime iğne yapıldı ve yan etkilerini çok yaşadım yıllarca çektim o iğneden sonra bendede hep ilaç korkusu oluştu mecbur kalmadıkça iğne vurulasım yok ama

Kızlar tetanoz aşısını vurulup geldim şimdi 2. Doz için 1 ay sonra gel dedi kalp atışını dinledik herşey yolunda şükür grip aşısını sordum doktorunuz onaylarsa vurulabilirsin dedi ama sisteminde onaylaması gerekiyormuş

12. haftadan başlatması gerekiyordu doktorun. Geçenlerde içmeyi unuttum, o günüm zehir oldu. Uyanınca ayağa bile kalkamadım. Magnezyum mucizevi bir şey. Acilen başlamalısın 👌🏻 şifa olsun 🌸🙏🏻
aslında bana ilacı önerdi ama ben ağrım sızım yok diye önemsemedim sanırım benim suçum 🤦🏾‍♀️

Hayırlı olsun kaça aldınız acaba
Teşekkür ederim 😊 3.700e aldım daha uyguna da vardı 2000e falan
20230918_114556.webp

Bu modeli aldım ilerde en düşük seviyede kullanırız kendi rahatça inip çıkar diye düşündüm

Kızlar doktorum da onayladı grip aşısını ama tetanoz vurulduğum için arada 10 gün geçsin dedi sağlık ocağına reçete ettirip vurdurabilirsin 3 ayını geçmiş her hamile vurulabilir dedi ama kararsız kaldım vurulsam mı başıma başka işler gelirmi dye

Kızlar doktorum da onayladı grip aşısını ama tetanoz vurulduğum için arada 10 gün geçsin dedi sağlık ocağına reçete ettirip vurdurabilirsin 3 ayını geçmiş her hamile vurulabilir dedi ama kararsız kaldım vurulsam mı başıma başka işler gelirmi dye
Ben de doktora soracağım onaylarsa yaptırmayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim 😊 3.700e aldım daha uyguna da vardı 2000e falan
Eki Görüntüle 3302997
Bu modeli aldım ilerde en düşük seviyede kullanırız kendi rahatça inip çıkar diye düşündüm
Güzel modeli ama ben bunun sallanan modelini yaptırmayı düşünüyoruz sallanan modeli yatak cibinlik vs ebebekte 3700 dü civilde sadece iskelet 2 bin tldi sağlıklı günlerde kullanın inşallah

kızlar günaydın iyi haftalar herkese :) haftasonu bebeğe hastane çıkışı aldım 3-4 tane takım aldım.Baya araştırma yapmıştım andywawada karar kıldım ilke bebe de ilk üyelere %10 indirim var ve fiyatları gerçekten piyasaya göre daha uygun aklınızda olsun
Hastane çıkışı beyazlı tercih ettim kendimde beyaz pijama alacağım birde çok renkliler bebişi bana göre çok esmer gösteriyor
andywawa yanında biorganik aldım ürünleri yumuşacık.
Birde satıcı kadın dedi ki 2 kat giydirirsin kendinin bir fazlasını işte 2 kat zıbın 2 kat alt
bunlar hariç tekli altlardanda alacağım sanırım :)
sevibebe tarak ilke bebe de 99 tlydi fiyatı çok iyi geldi
Göğüs pedi aldım wee 38 tlydi
Birde e bebekten beyaz hem atlet tarzı hem kısa kollu hemde uzun kollu yenidoğan zıbın aldım :)
en son artık annemlerin aldıklarıyla toplayıp eksiklerimi gideririm dedim :)
Eki Görüntüle 3302928 Eki Görüntüle 3302929 Eki Görüntüle 3302930 Eki Görüntüle 3302931
Çok guzeller gule gule kullanın bene begendim yazdım bir köşeye daha almadım hastane çıkışlarını

Kronik hastalığınız var mı?Ben çalıştıpım dönem hep yaptırıyordum çok rahat geçiriyordum kışı covid gelince zorlaştırdılar vurulamadım ozamandan beri vurulamadım hamile olmasma yine vurulurum canlı aşı diye blyrum
Bunu benden görüyorsunuz

Back
X