2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
canım benim de solda direnç var dedi doktor ama aspirin veremem kanama yapabilir dedi oksapar iğne kullanıyorum hergün karından özele mi devlete mi gidiyorsun bence iyi bir görüş al
merhaba iyi bir profa gittim oda solda yok sagda hafif dedi coraspirin kullanma kanama yapabilir dedi bıraktırdı oksaparla devam içimi rahatlattı baya

Merhaba canım. Bendede 12haftada sol damarda centik vardi kan sulandırıcı ilaç iyneler yaptım 16ci haftada geçmişdi amma dokturm yinede ola bilir dedi. Endişelenme. Pıhtılaşmadam oluyor. Gunde 2-3 litr su iç çok uzanma haraketli ol yatarken sol tarafina yat damarlarin pıhtılaşmasın inşallah geçicektir. Sende 2 damarda damı oldu?
merhaba solda yokmus sagda hafif düzey oldugunu söyledi

Kızlar dolaptan müslin önermişti buradan bi arkadaşımız ona çok teşekür ediyorum çok güzeller 😍 trendyolda tanesi 250 tl dolaptan tanesini 140a aldım defolu felan oluyor demişler ama ben hiç farketmedim defosunu gayet kusursuz duruyor
ben yazmıştım ya çok sevindim ben cesaret edip alamadım ama alayım baksana çok güzel duruyor :)))
hemen alayım bende

Son düzenleme:
Kızlar sağ kalçadan ayağa kadar ağrısı olan var mı benim iğne batar gibi batıyor ve asla üstüne basamıyorum hatta öyle bir şey oturup yatamaıyorum bile resmen kıvranıyorum var mı böyle olan
Benimde var iki gündür kalçada sağ bacağıma doğru inen ağrı yürütmüyor oturtmuyor çok fena.Dr gitsem hamile oldgumdan filmde çekemicek o yüzden geçmesini bekliuorum ama agrı vurdugu zaman yüryemşuorum bile bilen çözem varsa sevinirim kızlar valla
Kızlar sağ kalçadan ayağa kadar ağrısı olan var mı benim iğne batar gibi batıyor ve asla üstüne basamıyorum hatta öyle bir şey oturup yatamaıyorum bile resmen kıvranıyorum var mı böyle olan

Benimde var iki gündür kalçada sağ bacağıma doğru inen ağrı yürütmüyor oturtmuyor çok fena.Dr gitsem hamile oldgumdan filmde çekemicek o yüzden geçmesini bekliuorum ama agrı vurdugu zaman yüryemşuorum bile bilen çözem varsa sevinirim kızlar valla
İki gün önce bende aynı durumdaydım yürürken sağ bacağımın üstüne basamadım belimden vuruyordu ağrı.Klozete bile oturamadım hüngür hüngür ağladım bir günüm diğerini tutmuyor başım ağrımasa afedersiniz kcım ağrıyor yani hamile miyim hasta mıyım anlamadım.Yatakta dönerken acıdan bağırdım o kadar.Ertesi sabah kalkıp doktora gidecektik gece belimin altına yastık koydum sabah uyandığımda baya hafiflemişti sizde deneyin eşinize de masaj yaptırın belinize çünkü dengemiz bozuluyor yük bele biniyor oda bacağa vuruyor doğal olarak.

Bunda cok telaşliyim nedense.birde hareketlerini hissetmiyorum ona takildim kaldim 🥲
Bende aynıyım cnm bende daha hareketlerini hissetmiyorum kontrolüm yarın ama sanki hiç zaman geçmiyor bir an önce doktoruma gitmek istiyorum inşallah yakında hissederiz sık sık hareketlerini de bebislerimizin rahatlarız

Magnezyum kullaniyo musunuz

Bende de var maalesef ara ara hafiflese de doğuma kadar devam edecek 🥲 siyatik ağrısı gebelikte bebeğin yerleşimine ve bağların gevşemesine bağlı oluyor genelde. Egzersizler var internette bakabilirsiniz

Arkadaşa da yazmıştım canim magnezyum kullan mutlaka bende de vardı o ağrılar geçti şükür

Canım ben aile hekimine gittim durumu anlattım. Birçok demir takviyesi bu yan etkiyi yapar dedi. Deneme yaparak en uygun ilacı bulmak lazım dedi. Suan feramat kapsül verdi. Demin karnım açtı attım bi tane bakalim deneyecem bi kaç gün umarım iyi gelir. Gene sikinti olursa degistircez 🤧🤧
İlk hamisligimdede kullanmistim ayni ilaci dönem donem degisiyor iste inssnin bunyesi.bende aksamlari aliyordum dun yatarken almadim henüz agrilarim olmadi sanirim bnde degistirecegim 🙄insallah bu iyi gelir cunki hic cekilir gibi degil agrilar insanida korkutuyor

Yok yok sen diğer bebişle ilgilenmekten ona tam konsantre olamıyorsun sonra da vicdan yapıyor olabilirsin bir de burda kaç gündür son yaşananlar etkilemiş olabilir 😘
Özetle geçmissin kuzum 🥲iki tarafli bi vicdan sizlamasi söz konusu kiza bisiler aliyorum karnimdakine almadim haksizlik mi oluyor diye dusunuyorum mesela kizimda hangi yiyecegi cok yediysem bundada yiyim esit olsun diye dusunuyorum düstüm bi kuyuya cikamiyorum 🤣

Bende aynıyım cnm bende daha hareketlerini hissetmiyorum kontrolüm yarın ama sanki hiç zaman geçmiyor bir an önce doktoruma gitmek istiyorum inşallah yakında hissederiz sık sık hareketlerini de bebislerimizin rahatlarız
İnsallah ya 😢24.haftaya kadar normal karsilaniyor ama iste 🤷‍♀️bazen icimde bisiler patliyormus gibi oluyor o bebekmi acaba ben bagirsak diye gecistirdim hep birde bazen bi tarafima bi dolgunluk oluyor onuda gazdir dedim😏.kizimda boyle seyler yasamadim direk tekme yemistim o yuzden algilayamiyorum

Ben ilk gebeliğimde doktor doktor gezdim en son 8aylık hamile bir doktora denk geldim devlette onada anlattım ağrılarımı. Aynı şeyi kendiside yaşıyormuş. Aslında bebek büyüdükçe sinirlere yaptığı bası sonucu oluşur diye biliniyor bu ağrılar ama tamamen hormonal değişim bile tetikleyebiliyor dedi ki benim 8.haftamda başlamıştı başka bir açıklaması yada yapılabilecek birşey yok doğumla bitecek dedi. Dediği gibi oldu. Benim kalçamdan itibaren tüm bacağım kitlenirdi inanılmaz acı veriyordu eşim ağlamama uyanır saatlerce masaj yapardı hiç bişey çözüm olmazdı. Bi gğn klozette otururken kitlendim ağrı olan tarfa yüklenince tık diye açıldı. Sonra her kitlenmede klozete gidiyordum çok saçma ama başka çözüm bulamamıştım

Yatın ana sağlıkta gebelik takibm var aradılar aç gel.dediler kan verecekmiş im bakalim ne çıkacak bir kaç gün dur ben de hiç hissetmiyorum hareketleri akinti var antibiyotik kullanıyorum ya ondan benden bu akinti kötü şeyler gelmesin aklıma sürekli hep.bir yerlerde kötü kötü düşünceler dyruyo

İnsallah ya 😢24.haftaya kadar normal karsilaniyor ama iste 🤷‍♀️bazen icimde bisiler patliyormus gibi oluyor o bebekmi acaba ben bagirsak diye gecistirdim hep birde bazen bi tarafima bi dolgunluk oluyor onuda gazdir dedim😏.kizimda boyle seyler yasamadim direk tekme yemistim o yuzden algilayamiyorum
Benimde öyleydi ama 2.hamilelikte daha erken diyorlar ve hareketleri aynı o anlatms olduğunuz gibi söylüyorlar biraz daha bekleyelim bakalım inşallah bebeklerimizi görünce rahatlayacagiz

İlk hamisligimdede kullanmistim ayni ilaci dönem donem degisiyor iste inssnin bunyesi.bende aksamlari aliyordum dun yatarken almadim henüz agrilarim olmadi sanirim bnde degistirecegim 🙄insallah bu iyi gelir cunki hic cekilir gibi degil agrilar insanida korkutuyor
Kesinlikle insan endişeye kapiliyo hani kol bacak agrisa takmam ama bebeğe mi bi sey oldu karnım mi kasigim mi derken iyice evham yaptiriyo. İnşallah iyi gelecek ilaçları bulabiliriz 🤲🫂

merhaba bende medipolde yaptırmayı düşünüyorum gittiğiniz bi doktor var mi öneri olsun
Ben Hatice hanıma gittim. Yalnız bi sefer gittim muayeneleri genelde devlette yaptırıyorum.Birçok ilçede medipol var ben sadece doğum için görüştüm. O da kim denk gelirse o yapıyormuş. Kendi doktorunu çağırmak istersen ekstra ücret ödüyormuşsun.

Ben Hatice hanıma gittim. Yalnız bi sefer gittim muayeneleri genelde devlette yaptırıyorum.Birçok ilçede medipol var ben sadece doğum için görüştüm. O da kim denk gelirse o yapıyormuş. Kendi doktorunu çağırmak istersen ekstra ücret ödüyormuşsun.
Mesai saatleri dışında nöbetçi hekim kim ise o yaptırıyor doğumu. Ama mesai saatleri içinde doğum yapılacaksa kendi doktorunuza ek bir ücret ödemiyorsunuz.

Back
X