2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Teşekkür ederim 3 gün yoğun bakımdaydı 3 günde normal odada uyuttular 2 gündürde kendine gelmeye başladı şükür kırık çıkık yok baya bi dikişi var kafasında kanama alanınındada sıkıntı yok dediler ama beynin toparlaması 6 ayı bulur dediler şükür hafıza kaybı herhangi birşey yok
Çok şükür rabbim evladına bağışladı 🙏🏻🙏🏻 hızla iyileşme evresine geçer artık 🙏🏻

Teşekkür ederim 3 gün yoğun bakımdaydı 3 günde normal odada uyuttular 2 gündürde kendine gelmeye başladı şükür kırık çıkık yok baya bi dikişi var kafasında kanama alanınındada sıkıntı yok dediler ama beynin toparlaması 6 ayı bulur dediler şükür hafıza kaybı herhangi birşey yok
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah 🤲🏻🙁

Yok ya bu süreçte bence bazen ileri bazen geri geçiyor süreç doğan bebeklerle ortalama aynı oluyor genelde doktor normal dediyse gerisini çok takmamak lazım. Zaten geri bir durum olunca doktor beslemene dikkat et vs diyor
Aynen ya çok şükür öyle bi durum yok olsa söylerdi diye düşünüyorum doktor 🤷🏻‍♀️

İnşallah en kısa sürede toparlar 🤲

Allah kolaylıkla bu zor günlerinizi geride bırakmayı nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun 🙏🏻

Merhaba arkadaşlar içinizde kabızlık ve gaz şikayeti olan var mı acaba. 18 haftalık hamile iken sol alt karında yanma şeklinde bir ağrım başladı. Bir haftadir hala devam ediyor. Tahliller temiz çıktı ama ağrım azalmıyor. Buna benzer şikayetler yaşayanlar oldu mu aranızda. Sancım arttıkça bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. İnternette araştırınca bircok bilgi ile karşılaşıyorum, kanser riskine kadar varabiliyormus durum. Ağrıyan alan sanki zaman geçtikçe büyüyor. Bu karın ağrıları yanmaları normal mi acaba. Deneyimi olan varsa ya da bilgisi olan lütfen paylaşabilir misiniz🙏🙏
Merhaba bende önceki hamileliğimde demire başladıktan sonra kabızlıktan çok çekmiştim. Şimdi ise marketten sade kefir aldım. Sade içemediğim için evde meyve ile blendır yapıp içiyorum bana çok iyi geldi.

0259238D-A2CF-4B98-87F4-E350C23AA76D.webp
kızlar merhaba 20+3 de doktor kesin kız dedi daha degismez degil mi doktor cok net gösterdi hatta :)

Kızlar bi de demire başlayacağım ben
Regenesiz max alıyorum onun içinde folik asit günlük alınması gereken doz kadar
Doktorum gynoferon yazmış onda da folik asit var bugün sordum sadece demir al dedi
Sizler hangisini kullanıyorsunuz ?
Ben gynoferon ve imom kullanıyorum

Kızlar ya bu bebişler iki büklüm duruyor ultrasonda çok üzülüyorum 😅😅 yavrum bacakları şöyle rahatça uzatıp yatamıyor 🥹🥲 analık böyle bisey mi 😅🤣

Çok çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin 🙏🏻🤲🏻🧿

Sağolun kızlar toplu yazayım dedim
Valla bende de iki gündür gaz feci ya sonra ishal
Gibi de oluyor bende 😕

E bebekde göğüs pedlerinde kampanya var kullanışlı mi bilgisi olan var mı alınmalı bişi mi🌸

Gynoferon kabızlık yaptı mı sizde? Beni maalesef çok etkiledi. Kendimi çok kastığım için de korktum yarın doktora randevu aldım.
Kabızlık problemim var ama gynoferon kaynaklı mı hiç bilmiyorum. Açıkçası siz söyleyene kadar ondan olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bir iki gün almayarak deneyebilirim aslında

Back
X