• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Selam kızlar kaç gündür fena gribim kulağım bile tıkandı çok zorluyor :( Sanırım bebek de pozisyon değiştirdi hareketi hep göbek deliği yakınından gelirdi artık daha çok kasıkta. Böbrek ağrım ve mide yanmam birden kesildi çocuk aşağı mı ilerledi şaşırdım.

Çok enteresan normalde 22 haftalık hamileyim uygulamaya göre 23 doğum tarihim de normalde daha erken olması lazim buna göre daha geç gözüküyor

Selam kızlar kaç gündür fena gribim kulağım bile tıkandı çok zorluyor :KK43: Sanırım bebek de pozisyon değiştirdi hareketi hep göbek deliği yakınından gelirdi artık daha çok kasıkta. Böbrek ağrım ve mide yanmam birden kesildi çocuk aşağı mı ilerledi şaşırdım.
Geçmiş olsun canım
Bebegin hareketleri hep aynı yerde olmuyor bazen göbek deliğinin üstünde çoğunluklada kasıklarda oluyor stres yapma
Ben detaylıya gittiğimde doktor bebege göbek deliğimin çok üstünden baktı ama hareketleri kasıgımdaydı

Kızlar hangi el kremlerini kullaniyorsunuz
Ben bioderma kullanıyordum da annemlerde unutmuşum başka krem sürsem olur mu sizce ?

Yarın sabah detaylı ultrasonum var inşallah sağlıklı olduğunu öğrenirim. Daha cinsiyeti bile bilmiyorum ne güzel çoğunuz isme karar vermiş cinsiyet olmadan ne alışveriş ne isim var bizde :)
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahh her şeyini apaçık görürsünüz 😋

Kızlar hangi el kremlerini kullaniyorsunuz
Ben bioderma kullanıyordum da annemlerde unutmuşum başka krem sürsem olur mu sizce ?
Ayy ben el kremine hiiçç dikkat etmedim nivea falan kullanıyorum karışık ne gelirse sakıncası olduğunu niyeyse düşünmemiştim hiç 😵‍💫

Üzüldüm canım çözülmeyecek kadar büyük mü sorun. Avukat biri olsada sorabilsek beni çağırmadı kontrol e diye bişey derse sıkıntı olabilir. Her kontrol e geliyor muydu
Su ana kadar geliyordu. Sıkıntı olamaz; çünkü, basit bir terk olmadı. Evi boşalttı resmen; oturma odası, salon bombos, halilarina varincaya kadar, televizyon... Ben isteyken tuttuğu nakliye aracıyla yaptı tüm bunları.

Su ana kadar geliyordu. Sıkıntı olamaz; çünkü, basit bir terk olmadı. Evi boşalttı resmen; oturma odası, salon bombos, halilarina varincaya kadar, televizyon... Ben isteyken tuttuğu nakliye aracıyla yaptı tüm bunları.
Karnında onun çocuğunu taşıyorsun vicdansız adam. Boşanmadan alamaz aslında ev kadının hakkı hem de hamilesin .Kavga oldu mu o zaman keşke kades e bassaydın. Uzaklaştırma da alırdın.

Çocuğunun da mı hatrı yokmuş yazıklar olsun..
canım sağlık ocağı ise ultrasonla bakmıyor şeker testim benim sağlık ocağında olacak ultrason yok
Ayrıca artık nasıl bir hakkı olabilir kontroller de hangi yüzle acaba üzüldüm bu duruma ne zaman istersen yazabilirsin insanın dertleşmeye ihtiyacı oluyor yalnız değilsin bizler varız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bu nasıl hareket kim hak eder bunu 🙄 resmî süreçleri bilmiyorum ama savunma olarak kendimi güvende hissetmedim çağırmadım desen ? Bi de bazen devlette de babayı almıyorlar ki

Back
X