- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Sağlık ama bu nasıl hataYok raporda almadım influenzada olmadım çok ilginç gerçekten 2017 yılında mıydı neydi influenza olmuştum bir daha da olmadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ama bu nasıl hataYok raporda almadım influenzada olmadım çok ilginç gerçekten 2017 yılında mıydı neydi influenza olmuştum bir daha da olmadım
Bende anlamadım nasıl oluyor böyle birseySağlık ama bu nasıl hata![]()
Bende aynı durumdayımHayırlısı o zaman 29 hafta gebe gözüküyorum![]()
Yok canım birinciye tamamladım, ikinci de olmadım, şimdi üçüncüye hamileyim.Sen tamamladığın halde mi bir daha olacaksınkorkuyorum da ya kol ağrısı halsizlik olmuştu bende hatırlıyorum
Geçmiş olsun canımSelam kızlar kaç gündür fena gribim kulağım bile tıkandı çok zorluyorSanırım bebek de pozisyon değiştirdi hareketi hep göbek deliği yakınından gelirdi artık daha çok kasıkta. Böbrek ağrım ve mide yanmam birden kesildi çocuk aşağı mı ilerledi şaşırdım.
E-nabızda akıllı asistana tıkayınca en alttaki simgeye bastığınızda gözüküyorBu dediğiniz nerde görünüyor acaba![]()
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahh her şeyini apaçık görürsünüzYarın sabah detaylı ultrasonum var inşallah sağlıklı olduğunu öğrenirim. Daha cinsiyeti bile bilmiyorum ne güzel çoğunuz isme karar vermiş cinsiyet olmadan ne alışveriş ne isim var bizde :)
Ayy ben el kremine hiiçç dikkat etmedim nivea falan kullanıyorum karışık ne gelirse sakıncası olduğunu niyeyse düşünmemiştim hiçKızlar hangi el kremlerini kullaniyorsunuz
Ben bioderma kullanıyordum da annemlerde unutmuşum başka krem sürsem olur mu sizce ?
Su ana kadar geliyordu. Sıkıntı olamaz; çünkü, basit bir terk olmadı. Evi boşalttı resmen; oturma odası, salon bombos, halilarina varincaya kadar, televizyon... Ben isteyken tuttuğu nakliye aracıyla yaptı tüm bunları.Üzüldüm canım çözülmeyecek kadar büyük mü sorun. Avukat biri olsada sorabilsek beni çağırmadı kontrol e diye bişey derse sıkıntı olabilir. Her kontrol e geliyor muydu
Karnında onun çocuğunu taşıyorsun vicdansız adam. Boşanmadan alamaz aslında ev kadının hakkı hem de hamilesin .Kavga oldu mu o zaman keşke kades e bassaydın. Uzaklaştırma da alırdın.Su ana kadar geliyordu. Sıkıntı olamaz; çünkü, basit bir terk olmadı. Evi boşalttı resmen; oturma odası, salon bombos, halilarina varincaya kadar, televizyon... Ben isteyken tuttuğu nakliye aracıyla yaptı tüm bunları.
Çocuğunun da mı hatrı yokmuş yazıklar olsun..Su ana kadar geliyordu. Sıkıntı olamaz; çünkü, basit bir terk olmadı. Evi boşalttı resmen; oturma odası, salon bombos, halilarina varincaya kadar, televizyon... Ben isteyken tuttuğu nakliye aracıyla yaptı tüm bunları.
Ay pardon doğru yaYok canım birinciye tamamladım, ikinci de olmadım, şimdi üçüncüye hamileyim.
Bu nasıl hareket kim hak eder bunuSu ana kadar geliyordu. Sıkıntı olamaz; çünkü, basit bir terk olmadı. Evi boşalttı resmen; oturma odası, salon bombos, halilarina varincaya kadar, televizyon... Ben isteyken tuttuğu nakliye aracıyla yaptı tüm bunları.