Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde böyle misiniz kızlar. Ben tam olarak böyleyim![]()
Hem beşik hem anne yanı mı alacaksınızEki Görüntüle 3322461
Eki Görüntüle 3322462
Kendimce yaptığım liste bu şekilde :) mart grubunda da paylaşmıştım görmüşken sizinle de paylaşmak istedim .
Sonuçlarım çıkınca dahiliye doktoruma danıştım o da normal olduğunu söyledi. 75 gr yükleme için;Aslında değerler çok da yakın. 90-183-124 çıkmıştı galiba benim de
Evet beyaz ahşap beşik aldım onu odasına koyacağım park yatakta benim yanımda olacak ne kadar kullanırsa artık sonra toplar bir köşeye koyarım ikincide kullanırım nasıp olursa olmazsa satarım bakacağız :)Hem beşik hem anne yanı mı alacaksınız
İnşallah normaldir erken doğum riski değildir sizin şuan nasıl peki devam ediyor mu sizin ne kadarlık bebeğinizBu grupta yaşayan çok kişi oldu bende dahil.Benim doktorum su tüketimini artır demişti çoğu zaman yorulduğumda daha çok hissediyorum ama normal sanırım rahim doğuma hazırlık yapıyor diyolar YouTube'da bu konuyla ilgili doktorların videolarını izlemiştim.
Bizim hastanenin değerinde 1.saat tokluk 180 yazıyor ama bu yere göre değişmez dahiliyecine güvenmek istiyorumSonuçlarım çıkınca dahiliye doktoruma danıştım o da normal olduğunu söyledi. 75 gr yükleme için;
Açlık 105
1.saat tokluk 190
2.saat tokluk 165
Dahiliye doktorum sınırın bu şekilde olduğunu benim değerlerimin sınırın altında kaldığını söyledi.
Ay al al ben de aktardan ekstra yağ alayım diyorum yaBen de almayı düşünüyorum da erteleyip duruyorum lierac falan alıcam güya![]()
Aaaa ilk defa duydum gergin karında da çatlak oluyormuşHayır ya belli oluyor nst taktığım gebelerde görüyordum hep çatlak![]()
Bilemedim canım bakalım doktorun ne diyecekBizim hastanenin değerinde 1.saat tokluk 180 yazıyor ama bu yere göre değişmez dahiliyecine güvenmek istiyorumben de doktorla değil de asistanıyla konuştum yine de 1 ay sonra gidene kadar dikkat edeyim bir
Yok canım karın gerildikçe çatlar yani bu gayet normal seninki şans eseri çatlamamışAaaa ilk defa duydum gergin karında da çatlak oluyormuşönceki gebeliğinden kalmış olmasın
![]()
Benim hiç çatlamadı açıkçası , bacak eklem bölgem çatlamıştı . Ama etrafımdaki diğer gebelerde gördüm bunu gebe iken karnı mükemmel, şişlik iniyor çatlak çıkıyorYok canım karın gerildikçe çatlar yani bu gayet normal seninki şans eseri çatlamamış![]()
Herkesin bünyesi farklı kimisi hiç çatlamaz kimisi de çok çatlar genetik olduğunu da duydum. Şişlik indikten sonra çatlaklar birbirine yaklaştığı için daha net gözüküyorBenim hiç çatlamadı açıkçası , bacak eklem bölgem çatlamıştı . Ama etrafımdaki diğer gebelerde gördüm bunu gebe iken karnı mükemmel, şişlik iniyor çatlak çıkıyor![]()
Burada baya ucuzmuşİlke Bebe | Anne ve Bebek Ürünleri
www.ilkebebe.com
Kraft çanta isteyen için bu sitede en uygun ben burdan aldım
Bir ekran da sizin karşınızda yok muŞeker yüklemesini yaptırdım bugün bebeğimide ekran nekadar yan dönük olsada çok göremedim 710 gram olmuş maşallah![]()
Dmek ki öyle baksana herkeste farklı olmuş, inş hiç çatlamayızHerkesin bünyesi farklı kimisi hiç çatlamaz kimisi de çok çatlar genetik olduğunu da duydum. Şişlik indikten sonra çatlaklar birbirine yaklaştığı için daha net gözüküyor![]()