• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Aslında değerler çok da yakın. 90-183-124 çıkmıştı galiba benim de
Sonuçlarım çıkınca dahiliye doktoruma danıştım o da normal olduğunu söyledi. 75 gr yükleme için;
Açlık 105
1.saat tokluk 190
2.saat tokluk 165
Dahiliye doktorum sınırın bu şekilde olduğunu benim değerlerimin sınırın altında kaldığını söyledi.

Hem beşik hem anne yanı mı alacaksınız
Evet beyaz ahşap beşik aldım onu odasına koyacağım park yatakta benim yanımda olacak ne kadar kullanırsa artık sonra toplar bir köşeye koyarım ikincide kullanırım nasıp olursa olmazsa satarım bakacağız :)

Bu grupta yaşayan çok kişi oldu bende dahil.Benim doktorum su tüketimini artır demişti çoğu zaman yorulduğumda daha çok hissediyorum ama normal sanırım rahim doğuma hazırlık yapıyor diyolar YouTube'da bu konuyla ilgili doktorların videolarını izlemiştim.
İnşallah normaldir erken doğum riski değildir sizin şuan nasıl peki devam ediyor mu sizin ne kadarlık bebeğiniz

Sonuçlarım çıkınca dahiliye doktoruma danıştım o da normal olduğunu söyledi. 75 gr yükleme için;
Açlık 105
1.saat tokluk 190
2.saat tokluk 165
Dahiliye doktorum sınırın bu şekilde olduğunu benim değerlerimin sınırın altında kaldığını söyledi.
Bizim hastanenin değerinde 1.saat tokluk 180 yazıyor ama bu yere göre değişmez dahiliyecine güvenmek istiyorum 😃 ben de doktorla değil de asistanıyla konuştum yine de 1 ay sonra gidene kadar dikkat edeyim bir

Bizim hastanenin değerinde 1.saat tokluk 180 yazıyor ama bu yere göre değişmez dahiliyecine güvenmek istiyorum 😃 ben de doktorla değil de asistanıyla konuştum yine de 1 ay sonra gidene kadar dikkat edeyim bir
Bilemedim canım bakalım doktorun ne diyecek

Aaaa ilk defa duydum gergin karında da çatlak oluyormuş 🙄 önceki gebeliğinden kalmış olmasın 😀
Yok canım karın gerildikçe çatlar yani bu gayet normal seninki şans eseri çatlamamış 😂

Yok canım karın gerildikçe çatlar yani bu gayet normal seninki şans eseri çatlamamış 😂
Benim hiç çatlamadı açıkçası , bacak eklem bölgem çatlamıştı . Ama etrafımdaki diğer gebelerde gördüm bunu gebe iken karnı mükemmel, şişlik iniyor çatlak çıkıyor 😀

Benim hiç çatlamadı açıkçası , bacak eklem bölgem çatlamıştı . Ama etrafımdaki diğer gebelerde gördüm bunu gebe iken karnı mükemmel, şişlik iniyor çatlak çıkıyor 😀
Herkesin bünyesi farklı kimisi hiç çatlamaz kimisi de çok çatlar genetik olduğunu da duydum. Şişlik indikten sonra çatlaklar birbirine yaklaştığı için daha net gözüküyor 😁

Herkesin bünyesi farklı kimisi hiç çatlamaz kimisi de çok çatlar genetik olduğunu da duydum. Şişlik indikten sonra çatlaklar birbirine yaklaştığı için daha net gözüküyor 😁
Dmek ki öyle baksana herkeste farklı olmuş, inş hiç çatlamayız 🥹😍😍

Back
X