- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
- 53
Benimki 75likti ondan 180 alınır galiba benim de 183 çıktıbana endokrin 1. saat için 180 sınır demişti. ama 50 gr yüklemede sınır daha düşükmüş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 75likti ondan 180 alınır galiba benim de 183 çıktıbana endokrin 1. saat için 180 sınır demişti. ama 50 gr yüklemede sınır daha düşükmüş.
23. Haftadan sonra yaşama imkanları var diye biliyorum benKızlar bebekler için yaşam sınırı kaçıncı hafta bilen var mı? Kaçıncı aydan sonra doğarsa yaşama ihtimalleri yüksek oluyor acaba
benim de aşağıda 1 ay önce falan öğrendim şu an 22+2 yim. Yarın detaylım var ama en son 1 hafta önce hala aşağıdaydı. Bir şeyden uzağa yerleşmiş unuttum neyden. böyle olunca genelde yukarı çıkıyor dedi ama neyden uzağa herhalde rahim ağzından uzağa dedi. Telaş yapmadı doktorum. Siz de telaş yapmayın. Hasta gibi hissedince kendini dinledikçe bebek de aşağıda hissediliyo ağrın da oluyor. psikoloji çok önemli. O yüzden kötü şeyler aklına getirmeMerhaba arkadaşlar biz de şu an 23+0 olduk. Geçen hafta detaylı ultrasona gittik her şey yolunda sadece plasentam aşağı yerleşmiş 1.9 cm uzaklıkta. Biraz endişe ediyorum kanamam vs olur diye bir haftadır dinleniyorum daha çok. Benim gibi olan var mı?
Banu çiftçi 25. Hafta diyorKızlar bebekler için yaşam sınırı kaçıncı hafta bilen var mı? Kaçıncı aydan sonra doğarsa yaşama ihtimalleri yüksek oluyor acaba
Buralarda okudum birkaç yerden çıkanlar da olmuş çıkmayanlar da olmuş. Benim iki ablama da zamanında plasentanın aşağıda olduğu söylenmiş sonradan çıkmış yukarıya inşallah bizim de rahim büyüdükçe çıkar kanama vs olsa bile sağlıklı şekilde doğum yapanları okuyunca rahatlıyor insanUmarım çıkar.. daha öncesinde böyle bir şey dememişlerdi bana ama aşağıda baskı hissediyordum bi-iki haftadır. Detaylıda öğrendim. Hayırlısı olsun ne diyelim
Haklısın hamilelikte biraz zorluyor ama birkaç bir şey kesmek bile iyi gelir çok da yüksek çıkmamış zatenBi diyet yapmamış biri olarak bu süreç zorlayacak beni zaten ilk 4 ay bir şey yiyememiştim. Bu bebişler bi sağlıklı doğsalardı
Benimde plesentam rahmi ve doğum kanalını kapatıyor . Kendini yormamaya dikkat etMerhaba arkadaşlar biz de şu an 23+0 olduk. Geçen hafta detaylı ultrasona gittik her şey yolunda sadece plasentam aşağı yerleşmiş 1.9 cm uzaklıkta. Biraz endişe ediyorum kanamam vs olur diye bir haftadır dinleniyorum daha çok. Benim gibi olan var mı?
Bana da doktor ödem toplayınca şişiyorlar demişti. Her bebek doğduktan 2 gün sonra falan kilo veriyor ödemler hep iniyormuşCanım bizim ki baya baya şişti gözleri falan bile şişlikten gömülmüştü. Bebek anne karnindayken suyu fazla olunca da böyle çok şiş doğuyolarmış sanırım. Hemşire odaya geldiğinde annenin suyu fazlaymış sanırım bebek şiş doğmuş dedi. Annemde yok o suyun fazlalığından değil sürekli buz yediği için demişti. Çünkü suyum fazla degildi![]()
26 haftadan sonra diye yazıyor netteKızlar bebekler için yaşam sınırı kaçıncı hafta bilen var mı? Kaçıncı aydan sonra doğarsa yaşama ihtimalleri yüksek oluyor acaba
Rabbim acil şifalar versin inşallahKızlar eşimin kardeşi için dua edebilir misiniz şu an riskli bir durumda, inşallah her şey hayırlısıyla iyi olsun iyi huylu olsun diye dua istiyorumdaha yaşı çok küçük 15-16 yaşında
Benim doktorum da telaş yapmadı kapatmıyor rahim ağızını dedi sadece normal doğuma engel olur dedi. Açıkçası bebek için de benim için de hangisi sağlıklıysa o olsun çok takıntılı değilim sezeryan ya da normal diye. Ağırlarım oluyor genellikle kasıkta, dinlenmeye çalışıyorum genellikle. Çok araştırınca insan daha çok telaş yapıyor cidden umarım her şey iyi olur.benim de aşağıda 1 ay önce falan öğrendim şu an 22+2 yim. Yarın detaylım var ama en son 1 hafta önce hala aşağıdaydı. Bir şeyden uzağa yerleşmiş unuttum neyden. böyle olunca genelde yukarı çıkıyor dedi ama neyden uzağa herhalde rahim ağzından uzağa dedi. Telaş yapmadı doktorum. Siz de telaş yapmayın. Hasta gibi hissedince kendini dinledikçe bebek de aşağıda hissediliyo ağrın da oluyor. psikoloji çok önemli. O yüzden kötü şeyler aklına getirme
Umarım öyle olur dua edip dinlenmekten başka yapacak bişey yok sanırımBuralarda okudum birkaç yerden çıkanlar da olmuş çıkmayanlar da olmuş. Benim iki ablama da zamanında plasentanın aşağıda olduğu söylenmiş sonradan çıkmış yukarıya inşallah bizim de rahim büyüdükçe çıkar kanama vs olsa bile sağlıklı şekilde doğum yapanları okuyunca rahatlıyor insan
Dinleniyorum bu ara bolca. Yani doktor çok da bişey demedi aslında çok dinlen ya da ilişki yasak vs diye ama yine de dikkat ediyorum çıkması için yukarıBenimde plesentam rahmi ve doğum kanalını kapatıyor . Kendini yormamaya dikkat et
Yükseğe uzanmıycaksın
İlişki yasak . İnşallah yukarı çıkar
Aynen öyle bebek sağlıklı doğsun nasıl doğduğu önemli değil. Zaten dinlenmek lazım zorlamamak lazım ama aşağıda mı kanamam olur mu diye telaş etme. iyi olur her şeyBenim doktorum da telaş yapmadı kapatmıyor rahim ağızını dedi sadece normal doğuma engel olur dedi. Açıkçası bebek için de benim için de hangisi sağlıklıysa o olsun çok takıntılı değilim sezeryan ya da normal diye. Ağırlarım oluyor genellikle kasıkta, dinlenmeye çalışıyorum genellikle. Çok araştırınca insan daha çok telaş yapıyor cidden umarım her şey iyi olur.
23 haftalik canım erken doğum yaptığımda öyle demişlerdiKızlar bebekler için yaşam sınırı kaçıncı hafta bilen var mı? Kaçıncı aydan sonra doğarsa yaşama ihtimalleri yüksek oluyor acaba
24.haftada doğan bebeklerin çok iyi merkezlerde az da olsa yaşama şansı var fakat beraberinde görme, işitme, zihinsel sorunlar ile karşılaşma durumu olabiliyor. 26.haftada yaşama şansı %50’ye yükseliyor. Ama 23.haftada doğup yaşayan bebeklerde var haberlere çıkmıştı.Kızlar bebekler için yaşam sınırı kaçıncı hafta bilen var mı? Kaçıncı aydan sonra doğarsa yaşama ihtimalleri yüksek oluyor acaba