2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok geçmiş olsun🙏🏻 çok üzüldüm bir an önce geçer inşallah. H Hasretimm123
Bendede vajinal enfeksiyon var fitik kullandım yine kullanicam 28 haftada
Bide son 3 gündür kızlar bebek aşırı haraketli en cok aksamlar boyle cok cabuk haraketler ediyor titriyor gibi

Çok geçmiş olsun🙏🏻 çok üzüldüm bir an önce geçer inşallah. H Hasretimm123
Bendede vajinal enfeksiyon var fitik kullandım yine kullanicam 28 haftada
Bide son 3 gündür kızlar bebek aşırı haraketli en cok aksamlar boyle cok cabuk haraketler ediyor titriyor gibi
İnşallah canm benim 34 e kadar kalırsa sezeryanla alacaklar yani 10 hafta beklemesi lazım

Aynı aynı bende öyleyim şimdi anksiyetem yine tuttu gel de şubata kadar bekle of of 🥲 ben de erken doğmuşum korkum da var ama suan yaşam sınırını geçtiğimiz için bir miktar içim daha rahat 🙏🏻🙏🏻
Benimki geçmedi işte 2 hafta sonra filan karşılaşsaydık bu durumla belki şansımız daha fazla olurdu

Yok canım doğru olanı yapiyosun dikkat edelim bizde.
Enf kaçtı senin bide belirti oldu mu sadece şu mu geldi
Bi önceki akşma karnım cok şişti resmen bacagımı kapatamadım eşim dediki noldu sana ne biçim şiştin 9 aylık oldun dedi ödem oldum yani zaten gece 4 gibi suyum patladı

Bi önceki akşma karnım cok şişti resmen bacagımı kapatamadım eşim dediki noldu sana ne biçim şiştin 9 aylık oldun dedi ödem oldum yani zaten gece 4 gibi suyum patladı
Onu tam nasıl anladın su mu aktı pijama mı ıslandı nasıl ayırt ederiz

Çok geçmiş olsun canım inşallah bebeğin uzun müddet sağlıklı kalır ve vaktinde alırsın kucağına 🤲🏻

Kızlar alt karın da 3 saniyede bir kalp atışı gibi birşey atıyor sizdede böyle oluyor öu bebeğin kalbimi orda acaba?

Kızlar benimde bugün doktor randevum vardı.1 hafta ilerden gidiyor bebeğim sat 23+5 ultrasona göre 24+3 ,715 gr olmuşuz 🐣🤗.Baş aşağıda duruyordu kaç haftadır.Doktorum normal doğuma uygunsun normal olsun isteriz bizde aksi bir durum olmadıkça dedi.Suyum biraz fazla ve rahim ağzında kısalma varmış o yüzden çok ayakta kalma ağır kaldırma dedi , hafif tempolu yürüyüş önerdi sadece.Çok kilo aldığımı söyledi dikkat edecekmişim 46 kilodan 55 kiloya çıktım 🙈.Kaşlarımız biraz çatık ve top gibi de burnumuz var ama o ödem teyzeleri 🤣🤭

Eklentiler

• IMG_20231106_160539.webp
    IMG_20231106_160539.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 88
Çok geçmiş olsun kan değerin baya düşmüş seninde 9.5 olmuş. Kan ilacı kullanıyor musun? Birde CRP yüksek çıkmış. 10-40 arasında çıkarsa kovid veya solunum yolu enfeksiyonu olabilirmiş ama en sağlıklısı covid sonucunu beklemek tabiki
Sağol canım günde bir tane kullanıyorum kırmızı et falanda yemiyorum yetmiyor heralde. Tek kana bakıldı idrar a baksa belki onda da enfeksiyon çıkar da onu da herkes oluyor heralde. Sonucum nasıl çıkacak bakalım

Back
X