- 19 Mayıs 2024
- 4.239
- 2.399
- 53
Ya bende öyle birden kesilmesini anlamıyorum çpcuk iyice laftan anlayacak ki kesesin bizimkiler şuan anlamıykr ki tabi yaza kadar iyice değişir işler öğrettikçe öğrenirler hakkımızda hayırlısıKızlar tuvalet egitimi konusunda hic kimseyi dinlemeyin derim ben yani bennole yaptim.Oğlum 23 aylik ve ilk gunden beri pisik sorunumuz vardi yaklasik 1-2 hafta oldu bezini her degistirdigimde havalandirma suremizi uzatarak baktim cis vs demeye basladi ole ole basladi benim seruven.ilk bir hafta cok zorlandi kakasini tuvalete asla yapmadi.cisde ufak tefek kacirmalarimiz olsada genel anlamda soledi hep tuvalete gittik.2 hafta sonunda şuan kakamizida soyluyoruz pek hoslanmasada yapiyor tuvaletineyani tuvalet egitmi diye baslamadan bu yola girdim.ama geceleri zateb deliksiz uyumadigimiz icin bez takmadan uyutmaya cesaretim yok.oglenleri denedim ama yine kacirdik.evet birden kesmek belki mantikli kimine gore benim surecim daha uzun ama sundan dolayi rahatim en azindan eskisi gibi pisik sorunumuz yok ve sancisiz uzun bir maratona girdik
![]()