• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    332
Kızlar tuvalet egitimi konusunda hic kimseyi dinlemeyin derim ben yani bennole yaptim.Oğlum 23 aylik ve ilk gunden beri pisik sorunumuz vardi yaklasik 1-2 hafta oldu bezini her degistirdigimde havalandirma suremizi uzatarak baktim cis vs demeye basladi ole ole basladi benim seruven.ilk bir hafta cok zorlandi kakasini tuvalete asla yapmadi.cisde ufak tefek kacirmalarimiz olsada genel anlamda soledi hep tuvalete gittik.2 hafta sonunda şuan kakamizida soyluyoruz pek hoslanmasada yapiyor tuvaletine🙃yani tuvalet egitmi diye baslamadan bu yola girdim.ama geceleri zateb deliksiz uyumadigimiz icin bez takmadan uyutmaya cesaretim yok.oglenleri denedim ama yine kacirdik.evet birden kesmek belki mantikli kimine gore benim surecim daha uzun ama sundan dolayi rahatim en azindan eskisi gibi pisik sorunumuz yok ve sancisiz uzun bir maratona girdik🙃
Ya bende öyle birden kesilmesini anlamıyorum çpcuk iyice laftan anlayacak ki kesesin bizimkiler şuan anlamıykr ki tabi yaza kadar iyice değişir işler öğrettikçe öğrenirler hakkımızda hayırlısı

Evet gerçekten öyle, şuan salonda uyuyor ben yatak odasında evin başı ve sonu yani aramızda mesafa var kapıları da kapatıyoruz ona rağmen horlama sesi geliyor bana düşün yani ne kadar fazla, gerçekten aşırı rahatsız oluyorum önceden böyle değildi son 1 senedir çok fazla oldu kilodan kesinlikle ama bir çabası da yok, ee böyle olunca aynı yatakta ben nasıl yatayım bilmiyorum hadi çocuğu şimdi bahane ediyorum ilerde çocuk odasında uyuyunca ben ne yapıcam 😂
Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok ya çözüm bulmak zorunda sana da yazık sonra sende şikayet ediyor şöylesin böylesin diye uyuyup uykusunu alan insan pamuk gibi uyanır ama bizim kocalarda çocuklarda sağolsun 🤣🤣

Yani bu durum senin için zor canım oyuncaklara alışmasını sağlasan, yada etkinlikler yaptırsan Instagram'da her güne bir etkinlik sayfaları var fikir olur, ben bu aralar oyuncaklarını konuşturuyorum oyun kuruyorum, birde telefonla arıyor gibi yapıyorum işte ne yapıyorsun felan konuşturmaya çalışıyorum, birkaç dakika oyalanıyor en azından, evet o koşturma felan da benimki de istiyor 10 dakika sonra ben pert oluyorum 😂 dikkatini başka bişeye veriyorum ha bide balon felan top oynasan, sehpadan çadır yap Tv ünitesinde araba sür
2 Gündür uydurmasyon çadır yapıyoruz evde en son kamp çadırını açtım oda tam odayı kapladı durup durup anne gel baba gel deyip içeri alıyor aonra çıkın diyor girin diyor belim ağrıdı girip çıkmaktan sonra zor kapttı eşim çadırı sinirlendi daha açma dedi 🤣🤣🤣

Ya bende öyle birden kesilmesini anlamıyorum çpcuk iyice laftan anlayacak ki kesesin bizimkiler şuan anlamıykr ki tabi yaza kadar iyice değişir işler öğrettikçe öğrenirler hakkımızda hayırlısı
Ben kendini tam ifade etmeden baslamayi hic dusunmuyordum hatta 3 yas falan ancak diyordum cunku ole bi sabrim yoktu.ama akisinda oldu ve ben ole kitapmis egitimmis vs hic bisy vermedim dumduk baslamis olduk🙃sadece kakada zorlandiginda bir kaka kitabi aldim bir kez bakti ve sevmedi🙃suan uyku duzeninde nasil yapicagim konusunda bie fikrim yok ama onuda dogal akisina biraktim.Elbet onunda zamani gelir.Bu arada cok titiz biriyseniz ki ben oleyim evet zor oluyor ama alisiyorsunuz.akisinda yasayin derim🙃

O kitaplardan bende aldım çıkarıp oraya buraya saklıyor sadece ya da ağzına koyuyor ötke yalnız bırakamıyorum takip etmem gerekşyor kaç kere kağıt peçete falan yedi. Topu da öyle çok sevmiyor 1 2 dk max sıkılp onu da bir köşeye koyuyor oynatmıyım diye 🤣 hamur sulu boya fakan da denedim onlarda bizim için çok erken geldi 🤣
Suluboya yi denemek istiyorum ama almadım daha oda ise yaramıyor onlasilan boşuna denemim 🤣🤣
Hahahaha seninki de abartmış bizim öyle derin uyuduğumuz mu var horlayalım🤣
Dimii🤣

Back
X