Ohaaa kıskançlıkta NirvanaBizde kız yok hepsi erkek görümcemde de 3 erkek bende 2 erkek . Şöyle diyim ben büyükbaşı doğurdum daha hastanedeyim taburcu olmadan gebelik testi fotoğrafı attı bana
Eşim dedi abla önce bizimki bi sevilseydi acelen neydi ama tabi anlayanaOhaaa kıskançlıkta Nirvanabenimde kaynanam benle daha ilgili diye kıskandı. Ben hiç kıskanç olmadım valla ne gerek var işim gücüm yok milleti kıskancıma
Taltıralı 2 gün oldu adet gibi kanama yaptı lekelenme normal demişti ne oldu anlamadımSpiral de adet düzensizleşebiliyomuş belki 15 günlere varan kanamalarria da kilo ben elimdekileri veremedim daha . Latekssiz deneyelim bakalım bunu da bilmiyodum ayrıca çok mersi
Arkadaşımın 6 ay sürdü düzene girmesi bu 6 boyunca ayda 15 20 gün kanama lekelenme sürdü hepTaltıralı 2 gün oldu adet gibi kanama yaptı lekelenme normal demişti ne oldu anlamadım
Ah ah hormonlu taktırmadım diye pişman olacak gibiyim ama oda düzene girene kadar zaten kanama yapabilirmiş neyse.. mutsuzumArkadaşımın 6 ay sürdü düzene girmesi bu 6 boyunca ayda 15 20 gün kanama lekelenme sürdü hep
Onlarda da oluyomuş ki düzensizlik artı kilo alımı daAh ah hormonlu taktırmadım diye pişman olacak gibiyim ama oda düzene girene kadar zaten kanama yapabilirmiş neyse.. mutsuzum
Sok oldum ayni seyi yasiyoruz.58 gunluk 3 gundur yemiyor dogru durust ve paso uykulu. Bugun basladi yemeye. Ates yok cis sayisi iyo falan.. gerildim iyice. 5 kilo gunde en az 600 cc icirmeye caliscam. Sabah beri 250 cc anca icmistirarkadaşlar bebeğim mama yemiyor zar zor yediriyoruz sünnet oldu onun etkisi mi acaba dicem etkiledi mi yavrumu ama sünnet olmadan bi gün önce de mamasının hepsini içmiyordudün gece acile götürdük çok şükür bi sıkıntı yok konrtl etti doktor hasta da değil dedi ama hala tam bitirmiyor mamasını kendi doktorumuza yazdım zorla da olsa yedirmeye çalışın aç kalmasın dedi. Neden böyle oldu ya
Sünnetin etkisi vardır belki canm .arkadaşlar bebeğim mama yemiyor zar zor yediriyoruz sünnet oldu onun etkisi mi acaba dicem etkiledi mi yavrumu ama sünnet olmadan bi gün önce de mamasının hepsini içmiyordudün gece acile götürdük çok şükür bi sıkıntı yok konrtl etti doktor hasta da değil dedi ama hala tam bitirmiyor mamasını kendi doktorumuza yazdım zorla da olsa yedirmeye çalışın aç kalmasın dedi. Neden böyle oldu ya
Ya benimki de öyle uykulu illaki acısı vardır o da etkiliyor dur ama anlamadım canım. Biz de 55 günlüğüz. Şimdi baktık aranıyor verdik yedi çok şükürSok oldum ayni seyi yasiyoruz.58 gunluk 3 gundur yemiyor dogru durust ve paso uykulu. Bugun basladi yemeye. Ates yok cis sayisi iyo falan.. gerildim iyice. 5 kilo gunde en az 600 cc icirmeye caliscam. Sabah beri 250 cc anca icmistir
Lattee ya inşallah düzelirSünnetin etkisi vardır belki canm .
Benimkide geçen hafta 2 gün az beslendi sonra düzeldi bence düzelir seninkide bi gözlemle
Rüzgaran hamile kalan vardıEvet evet böyle garantilisi mi var
Ay bende polikistikover tiroid ne ararsan var. 10 sene doğum kontrol kullandım. Bıraktıktan 1 ay sonra bebe geldiRüzgaran hamile kalan vardı
Evet acayip uyuyo . Ama lağman yapildi kuzuma maalesef ondan sonra ıkınması da azaldi ve uyuyo. Rahatladigi icin mi anlamadim . Hava da serinledi. Biz de dun aksam gotursek dedik ama icince mamayi vazgectik. Bi bakalim durumlarina da allah korusun bisey olmasinYa benimki de öyle uykulu illaki acısı vardır o da etkiliyor dur ama anlamadım canım. Biz de 55 günlüğüz. Şimdi baktık aranıyor verdik yedi çok şükürgözlemlicez bakim olmadı doktorumuz akşam götürün yine acile baksınlar dedi. Bizim de sabahtan beri hemen hemen seninle aynı CC içmiştir ya da daha az. Sen de bi bak bi dahaki mama saatinde inşallah yer
Verdiğin ağrı kesicidendir canım o ilaçlar uyku hali yapabiliyoLattee ya inşallah düzeliraz önce içti tam bitirdi mamasını ama o kadar uykulu ve sakin bakıyor ki etrafına
biz de aynı durumdayız, 27. Günde değeri 10 çıktı, kan tahlili verdik bugün, elinden kan aldılar kıyamam kuzuma nasıl ağladı, içim gitti. Eğer sebebi sadece anne sütü ise , eninde sonunda geçiyor diyebiliyorum ama kimisininki 2 ayda kimisininki 3. Ayda geçiyormuş.Uzamış sarılık yaşayan var mı kızlar aranızda?Yani 5.günde 10 olan değer bugün 33.günde hala 11. Atlatamadık şu sarılığı kilo alımında sorun olmamasına rağmen geçmeyen sarılık gelecekteki bazı hastalıkların habercisi olabilir dedi doktor. Biraz korktum yani. Şuanda bebeğe zararı yok ama bazı kan testleri yapmamız gerekebilir 2.ayı da bir bekleyelim dedi. Bazen de sebepsizce olabiliyor anne sütü sarılığı diyoruz, çaresi daha çok anne sütü bol bol emzireceksin dedi. Ama yani hiç mi yol katedilmez. Bu arada 15.günde değer 7 çıkmıştı, şimdi yine yükselmiş çıldıracağım
Ben yaşadım 2. ayından sonra kendi kendine geçti doktor anne sütü sarılığı olduğunu söylediiUzamış sarılık yaşayan var mı kızlar aranızda?Yani 5.günde 10 olan değer bugün 33.günde hala 11. Atlatamadık şu sarılığı kilo alımında sorun olmamasına rağmen geçmeyen sarılık gelecekteki bazı hastalıkların habercisi olabilir dedi doktor. Biraz korktum yani. Şuanda bebeğe zararı yok ama bazı kan testleri yapmamız gerekebilir 2.ayı da bir bekleyelim dedi. Bazen de sebepsizce olabiliyor anne sütü sarılığı diyoruz, çaresi daha çok anne sütü bol bol emzireceksin dedi. Ama yani hiç mi yol katedilmez. Bu arada 15.günde değer 7 çıkmıştı, şimdi yine yükselmiş çıldıracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?