2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Bizde kız yok hepsi erkek görümcemde de 3 erkek bende 2 erkek . Şöyle diyim ben büyükbaşı doğurdum daha hastanedeyim taburcu olmadan gebelik testi fotoğrafı attı bana
Ohaaa kıskançlıkta Nirvana benimde kaynanam benle daha ilgili diye kıskandı. Ben hiç kıskanç olmadım valla ne gerek var işim gücüm yok milleti kıskancıma

Ohaaa kıskançlıkta Nirvana benimde kaynanam benle daha ilgili diye kıskandı. Ben hiç kıskanç olmadım valla ne gerek var işim gücüm yok milleti kıskancıma
Eşim dedi abla önce bizimki bi sevilseydi acelen neydi ama tabi anlayana daha çok nirvanaları var da neyse.
Aşkım kimin o an ihtiyacım varsa ona destek olmak lazım bizimde çocuklarımız var gerek yok yani kıskançlığa aynen öyle

Uzamış sarılık yaşayan var mı kızlar aranızda? Yani 5.günde 10 olan değer bugün 33.günde hala 11. Atlatamadık şu sarılığı kilo alımında sorun olmamasına rağmen geçmeyen sarılık gelecekteki bazı hastalıkların habercisi olabilir dedi doktor. Biraz korktum yani. Şuanda bebeğe zararı yok ama bazı kan testleri yapmamız gerekebilir 2.ayı da bir bekleyelim dedi. Bazen de sebepsizce olabiliyor anne sütü sarılığı diyoruz, çaresi daha çok anne sütü bol bol emzireceksin dedi. Ama yani hiç mi yol katedilmez. Bu arada 15.günde değer 7 çıkmıştı, şimdi yine yükselmiş çıldıracağım

arkadaşlar bebeğim mama yemiyor zar zor yediriyoruz sünnet oldu onun etkisi mi acaba dicem etkiledi mi yavrumu ama sünnet olmadan bi gün önce de mamasının hepsini içmiyordu dün gece acile götürdük çok şükür bi sıkıntı yok konrtl etti doktor hasta da değil dedi ama hala tam bitirmiyor mamasını kendi doktorumuza yazdım zorla da olsa yedirmeye çalışın aç kalmasın dedi. Neden böyle oldu ya

Sok oldum ayni seyi yasiyoruz.58 gunluk 3 gundur yemiyor dogru durust ve paso uykulu. Bugun basladi yemeye. Ates yok cis sayisi iyo falan.. gerildim iyice. 5 kilo gunde en az 600 cc icirmeye caliscam. Sabah beri 250 cc anca icmistir

Sünnetin etkisi vardır belki canm .
Benimkide geçen hafta 2 gün az beslendi sonra düzeldi bence düzelir seninkide bi gözlemle

Sok oldum ayni seyi yasiyoruz.58 gunluk 3 gundur yemiyor dogru durust ve paso uykulu. Bugun basladi yemeye. Ates yok cis sayisi iyo falan.. gerildim iyice. 5 kilo gunde en az 600 cc icirmeye caliscam. Sabah beri 250 cc anca icmistir
Ya benimki de öyle uykulu illaki acısı vardır o da etkiliyor dur ama anlamadım canım. Biz de 55 günlüğüz. Şimdi baktık aranıyor verdik yedi çok şükür gözlemlicez bakim olmadı doktorumuz akşam götürün yine acile baksınlar dedi. Bizim de sabahtan beri hemen hemen seninle aynı CC içmiştir ya da daha az. Sen de bi bak bi dahaki mama saatinde inşallah yer

Rüzgaran hamile kalan vardı
Ay bende polikistikover tiroid ne ararsan var. 10 sene doğum kontrol kullandım. Bıraktıktan 1 ay sonra bebe geldi 40 kontrolümde doktorumla konuştuk direk başladım doğum kontrole yine benden bu kadar zirvede bırakıyorum

Evet acayip uyuyo . Ama lağman yapildi kuzuma maalesef ondan sonra ıkınması da azaldi ve uyuyo. Rahatladigi icin mi anlamadim . Hava da serinledi. Biz de dun aksam gotursek dedik ama icince mamayi vazgectik. Bi bakalim durumlarina da allah korusun bisey olmasin

Kızlar bugün doktora gittik, maalesef uzamış sarılığımız var. Kan f
biz de aynı durumdayız, 27. Günde değeri 10 çıktı, kan tahlili verdik bugün, elinden kan aldılar kıyamam kuzuma nasıl ağladı, içim gitti. Eğer sebebi sadece anne sütü ise , eninde sonunda geçiyor diyebiliyorum ama kimisininki 2 ayda kimisininki 3. Ayda geçiyormuş.

Kafama takmamaya çalışıyorum ama gözlerine bakınca içim gidiyor. Habire emzirdim şimdiye kadar, anne sütüm artsın diye uğraşıyorum hep. Allahtan kilosu artmış, sizin kilosu nasıl?

Bi de normalde ben gün içinde habire emzirmeye çalışıyordum gözü açık gördükçe, ağladıkça. Gece de 2,5 3 saatte bir emzirdim şimdiye kadar. Ama hep öğünler arası sorunlar oluyordu. Bugün doktor bana 3 saatte bir emzir dedi. Acıksın ağlasın iyice , yarım saatte emzir sonra bir daha meme verme , ki diğer sefere açıksın öğün atlamasın dedi. Onu deneyeceğim. Siz nasıl besliyorsunuz ?

Ben yaşadım 2. ayından sonra kendi kendine geçti doktor anne sütü sarılığı olduğunu söyledii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…