İnşallah iyilerdir kuzularEvet acayip uyuyo . Ama lağman yapildi kuzuma maalesef ondan sonra ıkınması da azaldi ve uyuyo. Rahatladigi icin mi anlamadim . Hava da serinledi. Biz de dun aksam gotursek dedik ama icince mamayi vazgectik. Bi bakalim durumlarina da allah korusun bisey olmasin
Çok şükür kilo alımı fena değil, yani alt sınırda ama yeterli dedi doktor. Ben de aynen 3 saatte bir emziriyorum, güzel de emiyor bana göre. Bazen memeden inmek istemiyor, 20 dk’dan fazla emzirme dedi doktor. Sonrası boş memeyi çekiyor boşu boşuna kalori harcıyor dedi. Teninin rengi açıldı gibi geliyor bana ama gözleri sapsarı hala, teni açılınca da düşmüştğr diye düşünmüştüm ama nasıl yükseldi gerçekten canım çok sıkıldı ya. Evet tamamen geçmesi 3 ayı bulabiliyormuşKızlar bugün doktora gittik, maalesef uzamış sarılığımız var. Kan f
biz de aynı durumdayız, 27. Günde değeri 10 çıktı, kan tahlili verdik bugün, elinden kan aldılar kıyamam kuzuma nasıl ağladı, içim gitti. Eğer sebebi sadece anne sütü ise , eninde sonunda geçiyor diyebiliyorum ama kimisininki 2 ayda kimisininki 3. Ayda geçiyormuş.
Kafama takmamaya çalışıyorum ama gözlerine bakınca içim gidiyor. Habire emzirdim şimdiye kadar, anne sütüm artsın diye uğraşıyorum hep. Allahtan kilosu artmış, sizin kilosu nasıl?
Bi de normalde ben gün içinde habire emzirmeye çalışıyordum gözü açık gördükçe, ağladıkça. Gece de 2,5 3 saatte bir emzirdim şimdiye kadar. Ama hep öğünler arası sorunlar oluyordu. Bugün doktor bana 3 saatte bir emzir dedi. Acıksın ağlasın iyice , yarım saatte emzir sonra bir daha meme verme , ki diğer sefere açıksın öğün atlamasın dedi. Onu deneyeceğim. Siz nasıl besliyorsunuz ?
Umarım bizim de sadece öyledir altta yatan başka bir sebep yokturBen yaşadım 2. ayından sonra kendi kendine geçti doktor anne sütü sarılığı olduğunu söyledii
Ya maşallah bebelerinizin ne güzel saçları varİncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo
Benim bebiş de fazla kalmak istiyor. Valla bazen ne yapayım şaşırıyorum limon. Habire emzirin sütünüz artsın lafını o kadar duydum ki. Bu sefer de bebiş acıkmamış oluyor.Çok şükür kilo alımı fena değil, yani alt sınırda ama yeterli dedi doktor. Ben de aynen 3 saatte bir emziriyorum, güzel de emiyor bana göre. Bazen memeden inmek istemiyor, 20 dk’dan fazla emzirme dedi doktor. Sonrası boş memeyi çekiyor boşu boşuna kalori harcıyor dedi. Teninin rengi açıldı gibi geliyor bana ama gözleri sapsarı hala, teni açılınca da düşmüştğr diye düşünmüştüm ama nasıl yükseldi gerçekten canım çok sıkıldı ya. Evet tamamen geçmesi 3 ayı bulabiliyormuş
Bi de iki memeden 20 dakika mı toplam emzir dedi?Çok şükür kilo alımı fena değil, yani alt sınırda ama yeterli dedi doktor. Ben de aynen 3 saatte bir emziriyorum, güzel de emiyor bana göre. Bazen memeden inmek istemiyor, 20 dk’dan fazla emzirme dedi doktor. Sonrası boş memeyi çekiyor boşu boşuna kalori harcıyor dedi. Teninin rengi açıldı gibi geliyor bana ama gözleri sapsarı hala, teni açılınca da düşmüştğr diye düşünmüştüm ama nasıl yükseldi gerçekten canım çok sıkıldı ya. Evet tamamen geçmesi 3 ayı bulabiliyormuş
Hangisini kullanıyorsun acabaAy bende polikistikover tiroid ne ararsan var. 10 sene doğum kontrol kullandım. Bıraktıktan 1 ay sonra bebe geldi40 kontrolümde doktorumla konuştuk direk başladım doğum kontrole yine benden bu kadar zirvede bırakıyorum
Benim bebiş de fazla kalmak istiyor. Valla bazen ne yapayım şaşırıyorum limon. Habire emzirin sütünüz artsın lafını o kadar duydum ki. Bu sefer de bebiş acıkmamış oluyor.
Sağım yapıyor musun peki
Yok canım sağım yapmıyorum. toplamda 20 dk’dan fazla emmesin tek seferde dedi, yani tek meme de 20 olabilir, ya da iki meme 10ar dk olabilir, toplamı 20 yi geçmesinmiş. Ben de tam anlamıyorum uzun süre memede kalınca süt gelmeye devam ediyor mu yoksa boş boş mu emiyor. Ama sütün miktarıyla ilgili sorun olsa kilo almazlardı, seninki de almış demek ki sorun o değil. Sütün içeriği mi acaba. Ay bilmiyorum kiBi de iki memeden 20 dakika mı toplam emzir dedi?
Üzülme benimki de öyle. Tepe kel yanlar arkalar kedi saçı gibi. Şuayip diye seviyorum yavrumu djdjjfYa maşallah bebelerinizin ne güzel saçları varbenimkinin kızılcık şerbeti apo gibi, sadece ensede annem bile dalga geçiyor sırma saçlı çocikimle
Normalde Qlarista kullanıyordum çok memnundum ama bu sefer yasmine geçelim dedi. Neden değiştirdik bilmiyorumHangisini kullanıyorsun acaba
İçindeki östrojen veya progesteron durumundan dolayı mı acabaNormalde Qlarista kullanıyordum çok memnundum ama bu sefer yasmine geçelim dedi. Neden değiştirdik bilmiyorum
Yoktur merak etme kötü düşünmemeye çalış bizimkide bir anda geçti bende kafaya takıyodum ama gerek yokmuşşUmarım bizim de sadece öyledir altta yatan başka bir sebep yoktur
Yaa kıyamamÜzülme benimki de öyle. Tepe kel yanlar arkalar kedi saçı gibi. Şuayip diye seviyorum yavrumu djdjjf
Kuzum ben sağım yapmaya karar verdim çünkü bazen o kadar yorgun hissediyorum ve uyumak , eşime dolapta süt var demek istiyorum. Çünkü emzirince bebek tamamen bana bağımlı oluyor, ondan dolayı sütümün yettiğini düşünmeme rağmen biraz daha artırıp stok yapmak istiyorum.Yok canım sağım yapmıyorum. toplamda 20 dk’dan fazla emmesin tek seferde dedi, yani tek meme de 20 olabilir, ya da iki meme 10ar dk olabilir, toplamı 20 yi geçmesinmiş. Ben de tam anlamıyorum uzun süre memede kalınca süt gelmeye devam ediyor mu yoksa boş boş mu emiyor. Ama sütün miktarıyla ilgili sorun olsa kilo almazlardı, seninki de almış demek ki sorun o değil. Sütün içeriği mi acaba. Ay bilmiyorum ki
gaz var mı sizde peki? Öyle gazı da olan bir çocuk değil pek, ara ara sancı yapıyor ama tolere ediyor onu da.
Ya yerimYa maşallah bebelerinizin ne güzel saçları varbenimkinin kızılcık şerbeti apo gibi, sadece ensede annem bile dalga geçiyor sırma saçlı çocikimle
Ben varım. Kasma zorlama kayganlaştırıcıya ihtiyacın olursa kullan emziriyoruz kuruluk olabilir. Dikiş varsa kontrol ettir kavuşmuşsa ver coşkuyu. Bebeyi derin uykuya geçirince deneyin yarım kalmasınKizlar merhaba nasil gidiyor bisey sorucam size vajinal dogum yapip cinsel iliski deneyimi yasayan var mi
Benm zorlu bi dogum oldu bide yirtilma oldu kesik olmadi iceriden cok dikisim vardi makatima kadar yirtildim ama distan suan normal gozukuyor fakat icerisinde hala yaralar var gibi cunku doktoruma kontrol oldm normal desede birtane tma iyilesmemis yer vardi ona ragmen iliski onerdi ama olmadi yani cok fazla yanma ve aci olduBen varım. Kasma zorlama kayganlaştırıcıya ihtiyacın olursa kullan emziriyoruz kuruluk olabilir. Dikiş varsa kontrol ettir kavuşmuşsa ver coşkuyu. Bebeyi derin uykuya geçirince deneyin yarım kalmasın
Doktor vajinal muayene yapıp gördükten sonra ilişki serbest demişse iyileşmiştir. Fakat;Benm zorlu bi dogum oldu bide yirtilma oldu kesik olmadi iceriden cok dikisim vardi makatima kadar yirtildim ama distan suan normal gozukuyor fakat icerisinde hala yaralar var gibi cunku doktoruma kontrol oldm normal desede birtane tma iyilesmemis yer vardi ona ragmen iliski onerdi ama olmadi yani cok fazla yanma ve aci oldu
Yani soyle iceride tam iyilesmemis biyer gordu sorun yaratabilir veya yaratmayada bilir iliskiye girmeyi denemenizi istiyorum dedi hani hersey normal derken rahim icerisinden bahsetti eger aci hissedersen gel o kisma lazer yapicam dedi ama kendi kendinede gecebilir diyerekten krem verdi ben biraz daha bekliyip krem bitince olucaklari gormek istiyorum o kisim evet yaniyor ama dayanilmicak kisim giristen sonra ust kisimda sanki hala biseyler daha var gibi hissiyat yaratti ondan aci ve yanma hissetim ayrica kastim zaten paikolojikmen acicak diye odaklandim cunkuDoktor vajinal muayene yapıp gördükten sonra ilişki serbest demişse iyileşmiştir. Fakat;
Sen kendini kastıkça acıyordur. Herşey hemen olacak diye birşey yok sen ne zaman hazır olur ve istersen o zaman dene.
Veya gerçekten iyileşmesi için belki biraz daha zaman gerekiyordur.
Bende de ilk seferden sonra sızlama oldu. Birkaç saat sürdü ama ben kasıp zorlanmadım. Eğer canım acısaydı bırakırdım.
Yani şunu demek istiyorum, baktın canın yanıyor bırak. Hazır hissettiğinde tüm günler bizim. Derin yırtık varsa da içine sinmediyse bir doktora daha görün istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?