- 13 Aralık 2024
- 1.013
- 894
- 38
Geçmiş olsunAy ben o isi 8 aylik hamileyken hallettim biliyorsunay uzerine bir de banyolar tadilata girdi silikonlar derzler, sonra bir de evin her yerine dolap yapildi talas pisligi. İyi dogurmadim o kadar isin icinde
Bizimki de ayni bir haftadir tek tuk oksuruk, sik hapsurma ve 2-3 gundur burun tikali. Gecmis olsun tam hastalik zamani valla
Yok ya ben yapamam ciğerine gitse bitti.Burnu yıkayan var mı ya ? Ben aşırı panik olduğum için cesaretim yok
Aynen bende öyle yapıyorum valla korkuyorum zaten her şey boğulcak gibi oluyorlarYok ya ben yapamam ciğerine gitse bitti.
Serum fizyolojik sıkıyorum kucağıma yatırıp, sonra kaldırıyorum çektiriyorum nefesli burun temizleme şeysiyle. Geliyo zaten çoğunlukla
Bende yıkamıyorum damlatmak yeterli geliyor ya yıkanacak kadar tıkanmıyor bence hastalık dışındaBurnu yıkayan var mı ya ? Ben aşırı panik olduğum için cesaretim yok
Vallahi 2 bebeyle çok zor oluyo şuan ona eminimAy benimde eşim iş değiştirecek bizde ev değiştirebiliriz birkaç aya napıcam bilmem
Heee bana zorluk de otur izle neyse sövmücem şansıma tüküreyimAnaaaa anaaaaa helal len cesaretine sjhshsjsjs
Anam hamileyken hareket bereket de şimdi 2 çocukla değil yani duşa girmeyi özledim beeeeğğğğğAy ben o isi 8 aylik hamileyken hallettim biliyorsunay uzerine bir de banyolar tadilata girdi silikonlar derzler, sonra bir de evin her yerine dolap yapildi talas pisligi. İyi dogurmadim o kadar isin icinde
Bizimki de ayni bir haftadir tek tuk oksuruk, sik hapsurma ve 2-3 gundur burun tikali. Gecmis olsun tam hastalik zamani valla
Sağol bacımmmAllah kolaylık versin
Tüp arko kremler yok mu ondan sürüver iyi geliyo.Ankara’da olduk biz. Bir kere arkadaşım beneğimin yattığı odaya soğuk bebek üşür burda dedi diye çocuğumu sardım sarmaladım sabahına tüm yüzü isilik sadece yüzünde ama. Geçmiyor yirmi gündür bu gün annem zeytinyağı piştiği geçirdi bunuda geçirir diye sürdü bakalım ne olacak.
Kolay gelsinVallahi 2 bebeyle çok zor oluyo şuan ona eminimöğlenden beri 9 koli çıkardım mutfaktan daha da bitmedi
Şuanki evim okulun dibi 4 senede yıktılar yenisini yaptılar her pisliğini çektim. Yetmemiş gibi eski sıralarını koskoca 9 10 ay beklettiler benim evden tarafa olan bahçede geçen hurdacının biri alelacele iş makinesiyle ezdi topladı gitti tahta tozu oldu her yer derken bu sefer ek binasına anaokulu yapacaklarmış onun inşaatına başladılar benim doğum önü yaptığım tüm temizlik boşa gitti. 2bucuk 3binden aşağı su faturam gelmediği gibi bir de kapı cam açamıyorum balkonlar sahra çölü gibi oluyo 2 günde bıktım artık evden illallah ettim. Ciddi anlamda psikolojimi bozdu dayanamıyorumKolay gelsinkış gelmeden halletmiş ve rahat olcaksınız ama öyle düşün, iyi tarafından bakalım
Benim çok yakın arkadaşım kbb doktoru ve burun yıkamanın doğru olmadığını söylüyor. Kulağa kaçırabilir ebeveynler asla önermiyorum diyor. Serum fizyolojiği damlatsan yeterliBurnu yıkayan var mı ya ? Ben aşırı panik olduğum için cesaretim yok
Dr sordum bişey değil isilik geçer kendi kendine dedi ya. Ne tarafa yatarsa o tarafı doluyor bi sonraki uykuda diğer tarafa yatırıyorum ama geçmiyor yaAşkım kakası nasıl, isilik olsa 20 günde geçmez miydi
Amaaan rezalet gerçekten, haklısınŞuanki evim okulun dibi 4 senede yıktılar yenisini yaptılar her pisliğini çektim. Yetmemiş gibi eski sıralarını koskoca 9 10 ay beklettiler benim evden tarafa olan bahçede geçen hurdacının biri alelacele iş makinesiyle ezdi topladı gitti tahta tozu oldu her yer derken bu sefer ek binasına anaokulu yapacaklarmış onun inşaatına başladılar benim doğum önü yaptığım tüm temizlik boşa gitti. 2bucuk 3binden aşağı su faturam gelmediği gibi bir de kapı cam açamıyorum balkonlar sahra çölü gibi oluyo 2 günde bıktım artık evden illallah ettim. Ciddi anlamda psikolojimi bozdu dayanamıyorum
Geçmiş olsun canım anne sütü çabuk toparlar. Günlük banyo annesi iki güne bişeyi kalmaz inşallahKizi hasta ettik yaarada oksuruk, hapsirik geniz tikali.. atesi yok ama asiri korkuyorum
Ciddi mi ya yarın aldırayım eşime. Ulan şu kremi bile almaya gidemiyorum iki dakika ya öfff neyse. Şikayet etmiycem kendime söz verdimTüp arko kremler yok mu ondan sürüver iyi geliyo.
Ben hep serum fizyolojik yapıyorum iyi bar ben zaten yapamam biraz panik atak var bendeeeBenim çok yakın arkadaşım kbb doktoru ve burun yıkamanın doğru olmadığını söylüyor. Kulağa kaçırabilir ebeveynler asla önermiyorum diyor. Serum fizyolojiği damlatsan yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?