- 15 Eylül 2018
- 1.249
- 2.145
- 133
Bende aynı normal kilomdan yedi kilo fazla hamile kaldım yani hayatımın en kilolu döneminde on sekiz kilo aldım on gitti sekiz kaldı. Kırkım çıksın yürürüm dedim şimdide kızım izin vermiyor nasıl gidecek bunlarBu sıra benimde modum çok düşük. Yoruluyorum orası ayrı ama. Ben normalde kilolu hamile kaldım hamilelikteki kilomun 10 küsürünü verdim ama vermediğim var. Sezeryan göbeğim kaldı. Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı kilolu olsamda.. ama şimdi var. Asla kendimi beğenmiyorum. emzirmesem heralde mide ameliyatı olurum heralde. Evime döner dönmez diyet spor ne varsa başlamam gerek ama hiç modum yok… siz nasıl yapıyorsunuz
Kilo bendede sıkıntı ve çok iştahım arttı bence karbonhidratı hayatımızdan çıkarsak yürüyüşe gerek kalmadan verilir emzirme dönemindeBende aynı normal kilomdan yedi kilo fazla hamile kaldım yani hayatımın en kilolu döneminde on sekiz kilo aldım on gitti sekiz kaldı. Kırkım çıksın yürürüm dedim şimdide kızım izin vermiyor nasıl gidecek bunlar
İlaç ya da son zamanlarda farklı bir yiyecek alıyor muydunuz? Sütün tadı değişebilir. Birde parfüm kullanıyorsanız belki diye düşündüm sigara da aynı şekilde. Ama ilaçların sütün tadını değiştirdiğini bazı bebeklerin hassas olduğunu ve emmek istemediğini söylemişti drKızlar benim bebeğimin 1 haftadır falan midesi çok bulanıyor resmen öğürüyor biseyden tiksinir gibi ve bazende çok fazla kusuyor tek seferde
Acaba sütümün tadı mı kötü midesini bulandırıyor anlamadım ve ne kadar azaltmaya calissamda ara sıra sigara kullanıyorum bunun için de çok vicdan yapıyorum ama dayanamıyorum ondan olabilir mi neden böyle anlamadım(
Hala uyanmadı. Az besleniyo bez sayısı da az. Sık sık bezliyoruz. Gpt ye sordum büyüme atağı derdim ama bezi azsa götür doktora dedi. Ay napıcam korkuyom götüreyim bari.Dün gece 1de uyumuştu. O saatten beri 10dk uyanıyor besleniyor ağlıyor geri uyuyor. Azcık dürtükledim sevdim ama yok uyanmak istemedi. Uyumak istiyor. Endişelenmeli miyim?
Bir de sanırım bu gece mesai var. Çünkü tüm gün uyudu
Ben de kilolu kaldım sayılır 70le kaldım. 86yla doğurdum. Şuan 74üm ama sıkı değilim mayalı hamur gibiyim. Bebeği beslemek önceliğim. Bir ay daha devam edeyim en azından 3 aylık olsun. Zaten işe başlayınca tempodan zayıflarım inş. Ben diyet yapınca yemeyince sütüm olmuyor onu gördüm. O yüzden diyeti ertleledim birazBu sıra benimde modum çok düşük. Yoruluyorum orası ayrı ama. Ben normalde kilolu hamile kaldım hamilelikteki kilomun 10 küsürünü verdim ama vermediğim var. Sezeryan göbeğim kaldı. Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı kilolu olsamda.. ama şimdi var. Asla kendimi beğenmiyorum. emzirmesem heralde mide ameliyatı olurum heralde. Evime döner dönmez diyet spor ne varsa başlamam gerek ama hiç modum yok… siz nasıl yapıyorsunuz
Hayırİlaç ya da son zamanlarda farklı bir yiyecek alıyor muydunuz? Sütün tadı değişebilir. Birde parfüm kullanıyorsanız belki diye düşündüm sigara da aynı şekilde. Ama ilaçların sütün tadını değiştirdiğini bazı bebeklerin hassas olduğunu ve emmek istemediğini söylemişti dr
Parfüm ve ilaç kullanmıyorum meme reddide yok aslında reflu falan olabilir mi bilmiyorumİlaç ya da son zamanlarda farklı bir yiyecek alıyor muydunuz? Sütün tadı değişebilir. Birde parfüm kullanıyorsanız belki diye düşündüm sigara da aynı şekilde. Ama ilaçların sütün tadını değiştirdiğini bazı bebeklerin hassas olduğunu ve emmek istemediğini söylemişti dr
Ayy kaç gündür bebeğim imkanı yoktu ne gündüz ne gece meme almıyordu yatak odasına geçtim ışıkları da kapatıp karanlıkta sessiz ortamda ayakta emzirmeye çalıştım emdi az biraz oraya buraya ritimli sallana sallana emzirdim emince çok mutlu oldum çünkü asla emmiyordu çığlık kiyamet yaklaştığı gibi ağlıyor bıraksam saatlerce ağlayacaktı o derece belki işe yarar sende de bi deneKızlar atak haftası mıdır nedir kızım çıldırdı. Uyumuyor. Uyuyor gibi yapıp 10-15 dk sonra uyanıyor. Akşamda meme almadı öyle bir ağladıki doğduğundan beri ilk defa öyle. Biberonla mama verdim. ( her akşam bir defa memede süt azaldığı için biberonla mama veriyordum yani günde bir kere) sonra güya rutine başlayacaktım akşam sekizde banyo sonra loş ışıkta emzir uyut yine çıldırdı banyo sonrası üstünü giydiremedim memeyi yine almadı. Meme reddi mi başladı ya çok üzüldüm. Tüm gündüz emdi ama. Akşam almadı. Gündüz su içmezsem öğlen öğünü atlarsam sütüm azalıyor sizin nasıl? Kuzenim öyle olmaz dedi sürekli gelirmiş anlamadım ben.
Ya önceden öyle bişey yoktu gün bi nadiren iki öğünü biberonla veriyordum. Bu akşam birden mememi almadı. Banyo yaptırdım sonrası işte loş ışıkta emzirecektim giydirmeden ağlamaya başladı anlamadım.Ayy kaç gündür bebeğim imkanı yoktu ne gündüz ne gece meme almıyordu yatak odasına geçtim ışıkları da kapatıp karanlıkta sessiz ortamda ayakta emzirmeye çalıştım emdi az biraz oraya buraya ritimli sallana sallana emzirdim emince çok mutlu oldum çünkü asla emmiyordu çığlık kiyamet yaklaştığı gibi ağlıyor bıraksam saatlerce ağlayacaktı o derece belki işe yarar sende de bi deneof vallahi meme reddi aşırı zor bisey ya bizimki kaşık biberondaki akisa alışmıştı sanırım zar zor dondurdum şuan kısa süreli emiyor ama hiç emmemesinden iyi
Atak falan olabilir veyahut gazdırYa önceden öyle bişey yoktu gün bi nadiren iki öğünü biberonla veriyordum. Bu akşam birden mememi almadı. Banyo yaptırdım sonrası işte loş ışıkta emzirecektim giydirmeden ağlamaya başladı anlamadım.
Kızlar benim bebeğimin 1 haftadır falan midesi çok bulanıyor resmen öğürüyor biseyden tiksinir gibi ve bazende çok fazla kusuyor tek seferde
Acaba sütümün tadı mı kötü midesini bulandırıyor anlamadım ve ne kadar azaltmaya calissamda ara sıra sigara kullanıyorum bunun için de çok vicdan yapıyorum ama dayanamıyorum ondan olabilir mi neden böyle anlamadım(
Bana göre cok normal kilolarınızBen de kilolu kaldım sayılır 70le kaldım. 86yla doğurdum. Şuan 74üm ama sıkı değilim mayalı hamur gibiyim. Bebeği beslemek önceliğim. Bir ay daha devam edeyim en azından 3 aylık olsun. Zaten işe başlayınca tempodan zayıflarım inş. Ben diyet yapınca yemeyince sütüm olmuyor onu gördüm. O yüzden diyeti ertleledim biraz
Aaaaa anladım aşkım. Ben eşim nöbetteyken çocuk acil dr sordurmuştum mukuslu kaka+isilik gibi döküntüleri. Adam bişi yok isilik dedi ama çocuk dr mukuslu kakayı duyar duymaz süt ve süt ürünlerini kesceksin dedi döküntüleri sormaya kalmadan. Süt alerjisinde de döküntü oluyo ondan merak ettim. C cirozbaligi da döküntü diyordu onun nasıl kiiiDr sordum bişey değil isilik geçer kendi kendine dedi ya. Ne tarafa yatarsa o tarafı doluyor bi sonraki uykuda diğer tarafa yatırıyorum ama geçmiyor ya
Allah yardımcın olsun aşkımHeee bana zorluk de otur izle neyse sövmücem şansıma tüküreyim
Aşkım naptın. Benim kız uyurken çiş yapmıyo öyle bir şeydir belkiHala uyanmadı. Az besleniyo bez sayısı da az. Sık sık bezliyoruz. Gpt ye sordum büyüme atağı derdim ama bezi azsa götür doktora dedi. Ay napıcam korkuyom götüreyim bari.
Yolda uyanırsa geri döneriz
benim bebişimde öyle yapıyordu iki gün önce . Meğer boğazı balgam yapmış. Heniz akıntısı midesini bulandırıyormuş. Belki öyle olabilir.Kızlar benim bebeğimin 1 haftadır falan midesi çok bulanıyor resmen öğürüyor biseyden tiksinir gibi ve bazende çok fazla kusuyor tek seferde
Aa evet olabilir bu ara burnuda tıkanıyor peki ne yaptınız çözüm bulabildiniz mibenim bebişimde öyle yapıyordu iki gün önce . Meğer boğazı balgam yapmış. Heniz akıntısı midesini bulandırıyormuş. Belki öyle olabilir.
Ya bizde de oluyordu mukuslu kaka ben araştırıp laktoz damlası kullandım süt ve süt ürünleri diyeti çok katı bi diyet çünkü Herseyi kesmek gerekiyor ne yiyecez bu sefer . Alerji varlığından emin değilim ama mukuslu kaka az biraz sivilcelenme oluyordu yüzünde geçti damladan sonraAaaaa anladım aşkım. Ben eşim nöbetteyken çocuk acil dr sordurmuştum mukuslu kaka+isilik gibi döküntüleri. Adam bişi yok isilik dedi ama çocuk dr mukuslu kakayı duyar duymaz süt ve süt ürünlerini kesceksin dedi döküntüleri sormaya kalmadan. Süt alerjisinde de döküntü oluyo ondan merak ettim. C cirozbaligi da döküntü diyordu onun nasıl kiii
Instagramsa şey görmüştüm çocuk doktoru Osman soyadını unuttum bilirsiniz ama ünlü biri. Mukuslu kakanın sadece alerjiye sebebiyet vermediğini söylemişti. Mukuslu kaka görebilirsiniz demişti. Bir de benim çevremde 2 kişi süt alerjisi oldu bebek 6. Aydan sonra başladı. Doktorda öyle demişti. Ama yinede tabi doktora gidip danışılmasında fayda varAaaaa anladım aşkım. Ben eşim nöbetteyken çocuk acil dr sordurmuştum mukuslu kaka+isilik gibi döküntüleri. Adam bişi yok isilik dedi ama çocuk dr mukuslu kakayı duyar duymaz süt ve süt ürünlerini kesceksin dedi döküntüleri sormaya kalmadan. Süt alerjisinde de döküntü oluyo ondan merak ettim. C cirozbaligi da döküntü diyordu onun nasıl kiii
Hahahahha bazen evin içindeki helaya gidemiyoruz bu da laf mı şimdikCiddi mi ya yarın aldırayım eşime. Ulan şu kremi bile almaya gidemiyorum iki dakika ya öfff neyse. Şikayet etmiycem kendime söz verdim
Osman gönülal mı acaba doktor?Instagramsa şey görmüştüm çocuk doktoru Osman soyadını unuttum bilirsiniz ama ünlü biri. Mukuslu kakanın sadece alerjiye sebebiyet vermediğini söylemişti. Mukuslu kaka görebilirsiniz demişti. Bir de benim çevremde 2 kişi süt alerjisi oldu bebek 6. Aydan sonra başladı. Doktorda öyle demişti. Ama yinede tabi doktora gidip danışılmasında fayda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?