2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Bende aynı normal kilomdan yedi kilo fazla hamile kaldım yani hayatımın en kilolu döneminde on sekiz kilo aldım on gitti sekiz kaldı. Kırkım çıksın yürürüm dedim şimdide kızım izin vermiyor nasıl gidecek bunlar

Kızlar benim bebeğimin 1 haftadır falan midesi çok bulanıyor resmen öğürüyor biseyden tiksinir gibi ve bazende çok fazla kusuyor tek seferde
Acaba sütümün tadı mı kötü midesini bulandırıyor anlamadım ve ne kadar azaltmaya calissamda ara sıra sigara kullanıyorum bunun için de çok vicdan yapıyorum ama dayanamıyorum ondan olabilir mi neden böyle anlamadım(

Kilo bendede sıkıntı ve çok iştahım arttı bence karbonhidratı hayatımızdan çıkarsak yürüyüşe gerek kalmadan verilir emzirme döneminde

İlaç ya da son zamanlarda farklı bir yiyecek alıyor muydunuz? Sütün tadı değişebilir. Birde parfüm kullanıyorsanız belki diye düşündüm sigara da aynı şekilde. Ama ilaçların sütün tadını değiştirdiğini bazı bebeklerin hassas olduğunu ve emmek istemediğini söylemişti dr

Hala uyanmadı. Az besleniyo bez sayısı da az. Sık sık bezliyoruz. Gpt ye sordum büyüme atağı derdim ama bezi azsa götür doktora dedi. Ay napıcam korkuyom götüreyim bari.
Yolda uyanırsa geri döneriz

Ben de kilolu kaldım sayılır 70le kaldım. 86yla doğurdum. Şuan 74üm ama sıkı değilim mayalı hamur gibiyim. Bebeği beslemek önceliğim. Bir ay daha devam edeyim en azından 3 aylık olsun. Zaten işe başlayınca tempodan zayıflarım inş. Ben diyet yapınca yemeyince sütüm olmuyor onu gördüm. O yüzden diyeti ertleledim biraz

Hayır
Parfüm ve ilaç kullanmıyorum meme reddide yok aslında reflu falan olabilir mi bilmiyorum

Ayy kaç gündür bebeğim imkanı yoktu ne gündüz ne gece meme almıyordu yatak odasına geçtim ışıkları da kapatıp karanlıkta sessiz ortamda ayakta emzirmeye çalıştım emdi az biraz oraya buraya ritimli sallana sallana emzirdim emince çok mutlu oldum çünkü asla emmiyordu çığlık kiyamet yaklaştığı gibi ağlıyor bıraksam saatlerce ağlayacaktı o derece belki işe yarar sende de bi dene of vallahi meme reddi aşırı zor bisey ya bizimki kaşık biberondaki akisa alışmıştı sanırım zar zor dondurdum şuan kısa süreli emiyor ama hiç emmemesinden iyi

Ya önceden öyle bişey yoktu gün bi nadiren iki öğünü biberonla veriyordum. Bu akşam birden mememi almadı. Banyo yaptırdım sonrası işte loş ışıkta emzirecektim giydirmeden ağlamaya başladı anlamadım.

Bana göre cok normal kilolarınız benim artık psikolojimin kaldırmadığı kilolar oldu..

Dr sordum bişey değil isilik geçer kendi kendine dedi ya. Ne tarafa yatarsa o tarafı doluyor bi sonraki uykuda diğer tarafa yatırıyorum ama geçmiyor ya
Aaaaa anladım aşkım. Ben eşim nöbetteyken çocuk acil dr sordurmuştum mukuslu kaka+isilik gibi döküntüleri. Adam bişi yok isilik dedi ama çocuk dr mukuslu kakayı duyar duymaz süt ve süt ürünlerini kesceksin dedi döküntüleri sormaya kalmadan. Süt alerjisinde de döküntü oluyo ondan merak ettim. C cirozbaligi da döküntü diyordu onun nasıl kiii

benim bebişimde öyle yapıyordu iki gün önce . Meğer boğazı balgam yapmış. Heniz akıntısı midesini bulandırıyormuş. Belki öyle olabilir.

Ya bizde de oluyordu mukuslu kaka ben araştırıp laktoz damlası kullandım süt ve süt ürünleri diyeti çok katı bi diyet çünkü Herseyi kesmek gerekiyor ne yiyecez bu sefer . Alerji varlığından emin değilim ama mukuslu kaka az biraz sivilcelenme oluyordu yüzünde geçti damladan sonra

Instagramsa şey görmüştüm çocuk doktoru Osman soyadını unuttum bilirsiniz ama ünlü biri. Mukuslu kakanın sadece alerjiye sebebiyet vermediğini söylemişti. Mukuslu kaka görebilirsiniz demişti. Bir de benim çevremde 2 kişi süt alerjisi oldu bebek 6. Aydan sonra başladı. Doktorda öyle demişti. Ama yinede tabi doktora gidip danışılmasında fayda var

Osman gönülal mı acaba doktor?
Evet süt alerjisi bizim 8. Ay da başlamıştı muhtemelen senin dediğin gibi 6. Aydan sonra başladı 8. De pik yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…