2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Çok şükür ısır ellerini bir daha dökmesinler

Tüp arko kremler yok mu ondan sürüver iyi geliyo.
Evet bunu bana biri daha söylemişti. İçinde ne var acaba Arko kremin. Gliserin ve bezelin belki işe yarıyordur.

Hemen size doktordan öğrendiğimi paylaşıcam isilikle ilgili: diyelim ki isilik uzun sürdü veya siz krem kullanmak istiyorsanız, (benim bebeğimin boğaz bölgesini ve kulak üstlerini sardı) içerisinde çinko oksit bulunan krem kullanabilirsiniz. Örneğin: Mustela pişik kremi, sudocrem vb.

Bende öyle kendimi şu gün yapıcam diyorum o gün hep yalan oluyor… yalnız kalınca deneyeceğim ben artık/ annemlerle olmuyor çünkü sürekli tatlı işte bilmemen yağan biri varrr dayanamıyorum

Aşkım ben izmirde yaşadığım için büyükbaş bezliyken her yaz boyundan ta bacaklarına kadar isilikti bebekleri ve cocukları her yıkamada şampuan veya sabun kullanmıyoruz duru suya tut çıkar. Bol kremle vücut kendi kuruluğu ile de kalmayacak. Bir de evet mustelanın bi çeşidi var sadece o iyi geliyo isiliğe.
Bebeler büyüdükçe bioderma atoderm kullanmaya başladım ben 2 bucuk senedir onu kullanıyorum büyükbaş da artık isilik olmuyo

Diyet yapınca kilo alımı duzeliyor mu acaba bizimde yavaş sanki ya 2. Ay 500gr tek almıştı ondan mı diye düşünüp strese sokuyorum kendimi
Ben elimden geldiğince kısıtladım kendimi. Kilo alımı normale döndü ama hamileliğimde de geriden geliyordu bebem. Her çocuk başka aşkım takma kiloyu bu kadarr. Sadece isilik gibi diyince aklıma alerji geldi. Bi 1 hafta en azından yeme gözlemle yüzünü bakalım. Süt ve sütlü şeyler yemeyeceksin. Ben atıştırmalık falanda kesmek zorunda kaldım yediğimde kaka mukuslu oluyor. Dün pizza yedik ondaki minicik kaşar etkiledi yine

Çok zor değil mi sütsüz ya heeeer şeeeeyde vaaaaat heeer şeeeeeydeeee

Ay bu döküntüler benim bebemde de vardııı. Ahahhaahha çıldırdım hanedandan der ya ahhshshssj kıyamam ben minik kıza ama en çok sana kıyamam çünkü çok zor

Doğru diyorsun canım, biodermanın güzel nemlendiricileri bile. İzmir çok sıcak Allah kolaylık versin

Bende öyle kendimi şu gün yapıcam diyorum o gün hep yalan oluyor… yalnız kalınca deneyeceğim ben artık/ annemlerle olmuyor çünkü sürekli tatlı işte bilmemen yağan biri varrr dayanamıyorum
Aşkım imkanın varken yeee. Kilo verilir ne olacak ama bu imkanlar her zaman olmaz. Dün canım tatlı istedi allah için ağzıma atacağım yudum şey yok. O yüzden ne güzel şanslısınn

Doğru diyorsun canım, biodermanın güzel nemlendiricileri bile. İzmir çok sıcak Allah kolaylık versin
Arkadaşımın eşi ve çocuğu egzama genetik onun koca tarafında görümcesi falan da atoderme başlamış. Bende onun aracılığıyla ile başladım isilikte de başarılı

Burnu yıkayan var mı ya ? Ben aşırı panik olduğum için cesaretim yok
Benim doktorum onermedi yikamayi gosterir misiniz dedim hem ogreneyin hem de bebisin burnu bir temizlensin diye hayir neden yapasin ki yapma dedi. 5-6 damla damlat cek yeter dedi. Yikamad akulaga kacma ihtimali de fazla agzini acik tutmaniz gerekiyor zor. Buyuk kizimin arada yikariz onun doktoru soylemisti
Sagolaisn kuzu bir haftaya yaklasti oyle hasta desem degil iyi desem degil ama burnu tikaniyor arada oksuruyor anlamadim
Yok ya ben yapamam ciğerine gitse bitti.
Serum fizyolojik sıkıyorum kucağıma yatırıp, sonra kaldırıyorum çektiriyorum nefesli burun temizleme şeysiyle. Geliyo zaten çoğunlukla
Cok agliyor benimki burnu cekerken cok hafif kesik kesik cekiyorim ama aciyor sanki ya
Benimkine de oldu bir kere 6 saat ellemesem uyuyacakti 5 de ben aldim dayanamadim. Biraz oksurugu vardi halsizdi sanirim. Sonra duzeldi ama gece uykusu bir tik uzadi. Belki duzen olusturuyordur

Ya ben gun icinde az su iceyim ya da ev yemegi yemedigim gun direk azaliyor. Ertesi gun duzeni saglayinca artiyor. Gunduz emdiyse reddetmiyordur bence gece belki gaz sancisi vardir o zaman almiyorlar memeyi bazen

Yoğun mukus mu bide şey yapsana ben chat gptye soruyorum kakasini anliyor sende olunca sor belki mukus değildir nasıl senin bebenin

Bence hayatımda en yüksen kilodayım.. hiç öyle zayıf olmadım ama balık etliydim. Bir de benim kilom hiç belli olmazdı şimdi artık ayyyy vallahi nefret.. ama mecburen işte süt olsun diye diye..
Bende aynı bende göbegim bi tuhaf kaldı ama normal bunlar daha kaç ay oldu doğum yapalı görmezden gelicez

Kızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz? Annem ısrar etti kabul ettim çok huzurlu uyudu ama ben gece yatırma konusunda hala korkuyorum. Ya nefessiz kalırsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…