Çok şükür ısır ellerini bir daha dökmesinlerEvet dinliyorum hep o doktoru, tek mukuslu kaka ya da tek yeşil kaka çok problem değil diğer başka durumlarda da olabiliyor ama bizimki egzema gibi döküntü dökünce başladık diyete
En alevli gününde vücudu böyle döktü saray lokumu mu paşa lokumumu hanedandan bir şeyler yemiştimonun ertesi günü, şu an çok şükür söndü onlar
Evet bunu bana biri daha söylemişti. İçinde ne var acaba Arko kremin. Gliserin ve bezelin belki işe yarıyordur.Tüp arko kremler yok mu ondan sürüver iyi geliyo.
Bende öyle kendimi şu gün yapıcam diyorum o gün hep yalan oluyor… yalnız kalınca deneyeceğim ben artık/ annemlerle olmuyor çünkü sürekli tatlı işte bilmemen yağan biri varrr dayanamıyorumBen de aynı hislerdeyim. Bakınca aslında 6-7 kilo vermek istiyorum ama inanılmaz şekilsiz ve sağlıksız hissediyorum kendimi. Ama tam tersine iştahım öyle açık ki. Hafif yürüyüşlere başladım evde bu hafta da pilatese başlamak istiyorum ama bir bakıyorum akşam olmuş
Aşkım ben izmirde yaşadığım için büyükbaş bezliyken her yaz boyundan ta bacaklarına kadar isilikti bebekleri ve cocukları her yıkamada şampuan veya sabun kullanmıyoruz duru suya tut çıkar. Bol kremle vücut kendi kuruluğu ile de kalmayacak. Bir de evet mustelanın bi çeşidi var sadece o iyi geliyo isiliğe.Evet bunu bana biri daha söylemişti. İçinde ne var acaba Arko kremin. Gliserin ve bezelin belki işe yarıyordur.
Hemen size doktordan öğrendiğimi paylaşıcam isilikle ilgili: diyelim ki isilik uzun sürdü veya siz krem kullanmak istiyorsanız, (benim bebeğimin boğaz bölgesini ve kulak üstlerini sardı) içerisinde çinko oksit bulunan krem kullanabilirsiniz. Örneğin: Mustela pişik kremi, sudocrem vb.
Acaba diyet yapınca kilo alımı duzeliuor mu çünkü bizimde yavaş ya 2. Ay sadece 500 gram almıştı ilk ayda 800Alerji bağırsakları da etkileyince bence emilim etkileniyor ve besinden faydalanması azalıyor diye düşünüyorum
Diyet yapınca kilo alımı duzeliyor mu acaba bizimde yavaş sanki ya 2. Ay 500gr tek almıştı ondan mı diye düşünüp strese sokuyorum kendimiEmilim sıkıntısı oluyor alerjide diye biliyorumo yüzden kilo alımı yavaş oluyor
Ben elimden geldiğince kısıtladım kendimi. Kilo alımı normale döndü ama hamileliğimde de geriden geliyordu bebem. Her çocuk başka aşkım takma kiloyu bu kadarr. Sadece isilik gibi diyince aklıma alerji geldi. Bi 1 hafta en azından yeme gözlemle yüzünü bakalım. Süt ve sütlü şeyler yemeyeceksin. Ben atıştırmalık falanda kesmek zorunda kaldım yediğimde kaka mukuslu oluyor. Dün pizza yedik ondaki minicik kaşar etkiledi yineDiyet yapınca kilo alımı duzeliyor mu acaba bizimde yavaş sanki ya 2. Ay 500gr tek almıştı ondan mı diye düşünüp strese sokuyorum kendimi
Çok zor değil mi sütsüz ya heeeer şeeeeyde vaaaaat heeer şeeeeeydeeeeBaşlardaki yüzündeki pütürcükleri yenidoğanda görebilen akneler olarak değerlendirdik ama sonra sonrasında boynuna gövdesine indi hatta eller ayaklara, mukuslu kaka bir iki kez görmüştüm yenidoğanken arada olabilir diye öenmsememiştim ama bu döküntünün yayıldığı zamanda mukus hem çok arttı hem de yemyeşil oldu kakası anlamı var mı tam bilmiyorum. 3. Günüm süt ürünsüz bakalım nasıl olacak dün kaka yeşil değildi hafif koyu bir kaka yapmıştı. Bir de benim doktorum yumurta ve eti gidişata göre kestireceğini söyledi
Ay bu döküntüler benim bebemde de vardııı. Ahahhaahha çıldırdım hanedandan der ya ahhshshssjEvet dinliyorum hep o doktoru, tek mukuslu kaka ya da tek yeşil kaka çok problem değil diğer başka durumlarda da olabiliyor ama bizimki egzema gibi döküntü dökünce başladık diyete
En alevli gününde vücudu böyle döktü saray lokumu mu paşa lokumumu hanedandan bir şeyler yemiştimonun ertesi günü, şu an çok şükür söndü onlar
Aşkım ben izmirde yaşadığım için büyükbaş bezliyken her yaz boyundan ta bacaklarına kadar isilikti bebekleri ve cocukları her yıkamada şampuan veya sabun kullanmıyoruz duru suya tut çıkar. Bol kremle vücut kendi kuruluğu ile de kalmayacak. Bir de evet mustelanın bi çeşidi var sadece o iyi geliyo isiliğe.
Bebeler büyüdükçe bioderma atoderm kullanmaya başladım ben 2 bucuk senedir onu kullanıyorum büyükbaş da artık isilik olmuyo
Aşkım imkanın varken yeee. Kilo verilir ne olacak ama bu imkanlar her zaman olmaz. Dün canım tatlı istedi allah için ağzıma atacağım yudum şey yok. O yüzden ne güzel şanslısınnBende öyle kendimi şu gün yapıcam diyorum o gün hep yalan oluyor… yalnız kalınca deneyeceğim ben artık/ annemlerle olmuyor çünkü sürekli tatlı işte bilmemen yağan biri varrr dayanamıyorum
Arkadaşımın eşi ve çocuğu egzama genetik onun koca tarafında görümcesi falan da atoderme başlamış. Bende onun aracılığıyla ile başladım isilikte de başarılıDoğru diyorsun canım, biodermanın güzel nemlendiricileri bile. İzmir çok sıcak Allah kolaylık versin
Benim doktorum onermedi yikamayi gosterir misiniz dedim hem ogreneyin hem de bebisin burnu bir temizlensin diye hayir neden yapasin ki yapma dedi. 5-6 damla damlat cek yeter dedi. Yikamad akulaga kacma ihtimali de fazla agzini acik tutmaniz gerekiyor zor. Buyuk kizimin arada yikariz onun doktoru soylemistiBurnu yıkayan var mı ya ? Ben aşırı panik olduğum için cesaretim yok
Sagolaisn kuzu bir haftaya yaklasti oyle hasta desem degil iyi desem degil ama burnu tikaniyor arada oksuruyor anlamadimGeçmiş olsun
Cok agliyor benimki burnu cekerken cok hafif kesik kesik cekiyorim ama aciyor sanki yaYok ya ben yapamam ciğerine gitse bitti.
Serum fizyolojik sıkıyorum kucağıma yatırıp, sonra kaldırıyorum çektiriyorum nefesli burun temizleme şeysiyle. Geliyo zaten çoğunlukla
Benimkine de oldu bir kere 6 saat ellemesem uyuyacakti 5 de ben aldim dayanamadim. Biraz oksurugu vardi halsizdi sanirim. Sonra duzeldi ama gece uykusu bir tik uzadi. Belki duzen olusturuyordurDün gece 1de uyumuştu. O saatten beri 10dk uyanıyor besleniyor ağlıyor geri uyuyor. Azcık dürtükledim sevdim ama yok uyanmak istemedi. Uyumak istiyor. Endişelenmeli miyim?
Bir de sanırım bu gece mesai var. Çünkü tüm gün uyudu
Ya ben gun icinde az su iceyim ya da ev yemegi yemedigim gun direk azaliyor. Ertesi gun duzeni saglayinca artiyor. Gunduz emdiyse reddetmiyordur bence gece belki gaz sancisi vardir o zaman almiyorlar memeyi bazenKızlar atak haftası mıdır nedir kızım çıldırdı. Uyumuyor. Uyuyor gibi yapıp 10-15 dk sonra uyanıyor. Akşamda meme almadı öyle bir ağladıki doğduğundan beri ilk defa öyle. Biberonla mama verdim. ( her akşam bir defa memede süt azaldığı için biberonla mama veriyordum yani günde bir kere) sonra güya rutine başlayacaktım akşam sekizde banyo sonra loş ışıkta emzir uyut yine çıldırdı banyo sonrası üstünü giydiremedim memeyi yine almadı. Meme reddi mi başladı ya çok üzüldüm. Tüm gündüz emdi ama. Akşam almadı. Gündüz su içmezsem öğlen öğünü atlarsam sütüm azalıyor sizin nasıl? Kuzenim öyle olmaz dedi sürekli gelirmiş anlamadım ben.
Yoğun mukus mu bide şey yapsana ben chat gptye soruyorum kakasini anliyorBen elimden geldiğince kısıtladım kendimi. Kilo alımı normale döndü ama hamileliğimde de geriden geliyordu bebem. Her çocuk başka aşkım takma kiloyu bu kadarr. Sadece isilik gibi diyince aklıma alerji geldi. Bi 1 hafta en azından yeme gözlemle yüzünü bakalım. Süt ve sütlü şeyler yemeyeceksin. Ben atıştırmalık falanda kesmek zorunda kaldım yediğimde kaka mukuslu oluyor. Dün pizza yedik ondaki minicik kaşar etkiledi yine
Bende aynı bende göbegim bi tuhaf kaldı ama normal bunlar daha kaç ay oldu doğum yapalı görmezden gelicezBence hayatımda en yüksen kilodayım.. hiç öyle zayıf olmadım ama balık etliydim. Bir de benim kilom hiç belli olmazdı şimdi artık ayyyy vallahi nefret.. ama mecburen işte süt olsun diye diye..
burun için serum fizyolojik aldım burun aspiratörü ile çektik fayda etti bayaAa evet olabilir bu ara burnuda tıkanıyor peki ne yaptınız çözüm bulabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?