2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kızlar sivenonun şampuanını aldım oğluma, kullandığımızdan beri saçı çabuk kirleniyor. Kullanan var mı ?

kızlar bi de bebeğim bir göğsümü güzelce düzgünce emiyor, diğer göğsümü doğru düzgün emmiyor ya, aynı emziği çıkarıp alır gibi değişik şeyler yapıyor, diğer göğsüme alıyorum hemen , onu gayet normal emiyor. Ben niye böyle tuhaf şeyler yaşıyorum ya

Kızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz? Annem ısrar etti kabul ettim çok huzurlu uyudu ama ben gece yatırma konusunda hala korkuyorum. Ya nefessiz kalırsa diye
Gece değilse de gündüz bence yatırılabilir , hep gözünün önünde duracaksa

Biz daha çok yüzüstünü kucağımıza aldığımızda o şekilde yatırıyoruz

Evet benim kızın gıdısı pişti sudo sürdüm 1 gün sonra sönmüştü

Kızlar bebekleri yüzüstü yatırıyor musunuz? Annem ısrar etti kabul ettim çok huzurlu uyudu ama ben gece yatırma konusunda hala korkuyorum. Ya nefessiz kalırsa diye
ÇoK istiyorum ama yüzünü gömüyor yatağa alıştıramadım bir türlü gece biraz riskli olabilir anatomik olarak soluk borusu aşağıda kalıyor kusmuk aspire edebilir ama gündüz gözetim altında yatırılır bence

Aşkım iki memenin şekli farklı geliyor olabilir uçlar falanda eşit olmuyormuş belki ondandır

Mustelanın steletopia serisi aşkım dediğin. Ben onu eşimin egzamalarına kullandırıyorum bariz müüükeeemmeeeel fark oldu

Benim kızda doğduğu günden beri sağ memeyi emmek istemiyor önceden hiç tutmuyordu beş gün içerisinde tutturmayı öğrettik şimdi tutuyor ama diğerinde bıraksan saatlerce kalır bunda huysuz olduğu vakitler almaz sürekli o memeyi teklif et alışacak bir süre sonra.
Mesela ben çok açsa ya da uykudan yeni uyanmışsa bu memeyi verrim.

Çok aç olduğunda mutlaka onla başlatayım

Peki tek meme mi , 2 meme mi veriyorsun emzirirken

Evet benim kızın gıdısı pişti sudo sürdüm 1 gün sonra sönmüştü
Benim kızın gıdısı boğazı komple pişik oluyor sürekli pişiyor sudo işe yaramadı bebek pudrası aldım zorda kaldıkça onu sürüyorum çok önerilmiyor pudra.
Anasına çekmiş ben de aynıymışım hep pişermiş boynum

Çok aç olduğunda mutlaka onla başlatayım

Peki tek meme mi , 2 meme mi veriyorsun emzirirken
Ben hiç iki meme vermedim tek memeyle doyup çekildi ikinci memeyi teklif ettiğimde bir iki çekip bıraktı baktım ki istemiyor bunca zaman hep böyle devam ettik.
Ama her bebek bir değil benimki akşama kadar az az sık sık besleniyor sürekli Meme de diyebiliriz

Ben şöyle yapıyorum , tek memeyi veriyorum , bi 15 20 dakika aktif emiyor sonra gazını çıkarıyorum diğer memeyi teklif ediyorum onu da emiyor ama böyle yavaş yavaş , genelde 6 7 dakika oyalanıyor , uyuklamaya başlıyor. Ama uyandırıp meme teklif etsem hiç hayır demiyor, hatta bazen aşırı memede kalınca kusuyor. Doyuyor anlıyorum işaretlerden ama emmeye bayılıyor

Kuzum ben de gündüz kısa kısa sürekli emziriyorum ama gece 3 4 saate düşüyoruz ya, çok geç uyanıyor gece
Son günlerde geceleri biz uyandırmasak uyanmayacak gibi geliyor, normal mi acaba

Kızlar sivenonun şampuanını aldım oğluma, kullandığımızdan beri saçı çabuk kirleniyor. Kullanan var mı ?
Ben onu kullaniyorim bizde oyle bir durum olmadi
Hep gogus secerler birini daha cok severler normal canim. Benim bir gogsum cekildi bu yuzden iki uc gundur cogunluk onu verdim vs duzelttim
Benim de aynen oyle oluyor tek birini veriyorum. İki uc gun once bor gogsumden sut cekilir gibi oldu heralde oteki tarafi verdim hep ondan uc gundur cekilen tarafi daha cok teklif ettim sonra otekini verdim cis sayisi artti baya cis yapiyor ama kaka hic yok. Sanirim arkadaki yag kismini alamadi su kismini aldi cise gitti o da. Hic basina geldi mi

Benimki de oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…