Evet canım o. Çok seviyorum o doktoruOsman gönülal mı acaba doktor?
Evet süt alerjisi bizim 8. Ay da başlamıştı muhtemelen senin dediğin gibi 6. Aydan sonra başladı 8. De pik yaptı
Valla 25 saat uyudu. Besledik cansızlık olmadığı için götürmedik. Şimdi uyandı bakıyo etrafa sonra ağlıyo. Bi güncelleme sürüm yükseltme geldi ama nereye geldi anlicaz bakalım.Aşkım naptın. Benim kız uyurken çiş yapmıyo öyle bir şeydir belki
Ya bizde de oluyordu mukuslu kaka ben araştırıp laktoz damlası kullandım süt ve süt ürünleri diyeti çok katı bi diyet çünkü Herseyi kesmek gerekiyor ne yiyecez bu sefer . Alerji varlığından emin değilim ama mukuslu kaka az biraz sivilcelenme oluyordu yüzünde geçti damladan sonra
Eğer mukuslu kakaya kan eşlik ediyorsa veya kilo alımı azalmışsa diyet öneriliyor. Gözlemleyin bakalım. Benimkinde de ara sıra mukus var. TakipteyimInstagramsa şey görmüştüm çocuk doktoru Osman soyadını unuttum bilirsiniz ama ünlü biri. Mukuslu kakanın sadece alerjiye sebebiyet vermediğini söylemişti. Mukuslu kaka görebilirsiniz demişti. Bir de benim çevremde 2 kişi süt alerjisi oldu bebek 6. Aydan sonra başladı. Doktorda öyle demişti. Ama yinede tabi doktora gidip danışılmasında fayda var
Korku empoze etmiyor hemen bende seviyorumEvet canım o. Çok seviyorum o doktoru
Ha bir de şey bimde 101 de falan pek yok ama tarım kredi satıyor yakınlarında varsa bilgin olsunCiddi mi ya yarın aldırayım eşime. Ulan şu kremi bile almaya gidemiyorum iki dakika ya öfff neyse. Şikayet etmiycem kendime söz verdim
Bu kilo alımı yavaşlaması alerjiden dolayı kusmadan fln mi oluyor yoksa kilo alımının yavaşlamasını anlayamadım hala alerji konusunda yaEğer mukuslu kakaya kan eşlik ediyorsa veya kilo alımı azalmışsa diyet öneriliyor. Gözlemleyin bakalım. Benimkinde de ara sıra mukus var. Takipteyim
Aşkım ben hususi takip ediyorum sütlü yemeyince normal sütlü yiyince 2 gün über gaz mukuslu kaka 0 uyku düzeniInstagramsa şey görmüştüm çocuk doktoru Osman soyadını unuttum bilirsiniz ama ünlü biri. Mukuslu kakanın sadece alerjiye sebebiyet vermediğini söylemişti. Mukuslu kaka görebilirsiniz demişti. Bir de benim çevremde 2 kişi süt alerjisi oldu bebek 6. Aydan sonra başladı. Doktorda öyle demişti. Ama yinede tabi doktora gidip danışılmasında fayda var
Emilim sıkıntısı oluyor alerjide diye biliyorumBu kilo alımı yavaşlaması alerjiden dolayı kusmadan fln mi oluyor yoksa kilo alımının yavaşlamasını anlayamadım hala alerji konusunda ya
Bencede güncelleme aldı. Bakalım ne özellikler açıldı, seni zorlamasında inşallah yarın eski düzene dönsünnnValla 25 saat uyudu. Besledik cansızlık olmadığı için götürmedik. Şimdi uyandı bakıyo etrafa sonra ağlıyo. Bi güncelleme sürüm yükseltme geldi ama nereye geldi anlicaz bakalım.
Uyanınca yaptı çiş. Ama az beslendi yani uyku için gözü görmedi süt falan.
Yani etkiliyormuş. Bilmiyorum tam olarak ne kaynaklıBu kilo alımı yavaşlaması alerjiden dolayı kusmadan fln mi oluyor yoksa kilo alımının yavaşlamasını anlayamadım hala alerji konusunda ya
10 yıldır oldugum kilonun 10 kg fazlasıyla yaşıyorum 2 aydır ve aynı şekilde göbek memelerBu sıra benimde modum çok düşük. Yoruluyorum orası ayrı ama. Ben normalde kilolu hamile kaldım hamilelikteki kilomun 10 küsürünü verdim ama vermediğim var. Sezeryan göbeğim kaldı. Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı kilolu olsamda.. ama şimdi var. Asla kendimi beğenmiyorum. emzirmesem heralde mide ameliyatı olurum heralde. Evime döner dönmez diyet spor ne varsa başlamam gerek ama hiç modum yok… siz nasıl yapıyorsunuz
Ben de aynı hislerdeyim. Bakınca aslında 6-7 kilo vermek istiyorum ama inanılmaz şekilsiz ve sağlıksız hissediyorum kendimi. Ama tam tersine iştahım öyle açık ki. Hafif yürüyüşlere başladım evde bu hafta da pilatese başlamak istiyorum ama bir bakıyorum akşam olmuşBu sıra benimde modum çok düşük. Yoruluyorum orası ayrı ama. Ben normalde kilolu hamile kaldım hamilelikteki kilomun 10 küsürünü verdim ama vermediğim var. Sezeryan göbeğim kaldı. Hayatımda hiç göbeğim olmamıştı kilolu olsamda.. ama şimdi var. Asla kendimi beğenmiyorum. emzirmesem heralde mide ameliyatı olurum heralde. Evime döner dönmez diyet spor ne varsa başlamam gerek ama hiç modum yok… siz nasıl yapıyorsunuz
Diyet ben de şu an yapmam ama sporu hayatıma koyabilsem çok sevinicemBen de kilolu kaldım sayılır 70le kaldım. 86yla doğurdum. Şuan 74üm ama sıkı değilim mayalı hamur gibiyim. Bebeği beslemek önceliğim. Bir ay daha devam edeyim en azından 3 aylık olsun. Zaten işe başlayınca tempodan zayıflarım inş. Ben diyet yapınca yemeyince sütüm olmuyor onu gördüm. O yüzden diyeti ertleledim biraz
Başlardaki yüzündeki pütürcükleri yenidoğanda görebilen akneler olarak değerlendirdik ama sonra sonrasında boynuna gövdesine indi hatta eller ayaklara, mukuslu kaka bir iki kez görmüştüm yenidoğanken arada olabilir diye öenmsememiştim ama bu döküntünün yayıldığı zamanda mukus hem çok arttı hem de yemyeşil oldu kakası anlamı var mı tam bilmiyorum. 3. Günüm süt ürünsüz bakalım nasıl olacak dün kaka yeşil değildi hafif koyu bir kaka yapmıştı. Bir de benim doktorum yumurta ve eti gidişata göre kestireceğini söylediAaaaa anladım aşkım. Ben eşim nöbetteyken çocuk acil dr sordurmuştum mukuslu kaka+isilik gibi döküntüleri. Adam bişi yok isilik dedi ama çocuk dr mukuslu kakayı duyar duymaz süt ve süt ürünlerini kesceksin dedi döküntüleri sormaya kalmadan. Süt alerjisinde de döküntü oluyo ondan merak ettim. C cirozbaligi da döküntü diyordu onun nasıl kiii
Bizde de isilik oldu, düzenli sildik birkaç gün o bölgeyi, normal ıslak bezle. Geçti. O bölgenin aşırı terlemesine izin vermeyinTüp arko kremler yok mu ondan sürüver iyi geliyo.
Evet dinliyorum hep o doktoru, tek mukuslu kaka ya da tek yeşil kaka çok problem değil diğer başka durumlarda da olabiliyor ama bizimki egzema gibi döküntü dökünce başladık diyeteInstagramsa şey görmüştüm çocuk doktoru Osman soyadını unuttum bilirsiniz ama ünlü biri. Mukuslu kakanın sadece alerjiye sebebiyet vermediğini söylemişti. Mukuslu kaka görebilirsiniz demişti. Bir de benim çevremde 2 kişi süt alerjisi oldu bebek 6. Aydan sonra başladı. Doktorda öyle demişti. Ama yinede tabi doktora gidip danışılmasında fayda var
Ya yerim onu ben sırada ellerini keşfedecek herhaldeValla 25 saat uyudu. Besledik cansızlık olmadığı için götürmedik. Şimdi uyandı bakıyo etrafa sonra ağlıyo. Bi güncelleme sürüm yükseltme geldi ama nereye geldi anlicaz bakalım.
Uyanınca yaptı çiş. Ama az beslendi yani uyku için gözü görmedi süt falan.
Alerji bağırsakları da etkileyince bence emilim etkileniyor ve besinden faydalanması azalıyor diye düşünüyorumBu kilo alımı yavaşlaması alerjiden dolayı kusmadan fln mi oluyor yoksa kilo alımının yavaşlamasını anlayamadım hala alerji konusunda ya
Nemli kalmayacak terlemeyecek tabi haklısın bebişBizde de isilik oldu, düzenli sildik birkaç gün o bölgeyi, normal ıslak bezle. Geçti. O bölgenin aşırı terlemesine izin vermeyin
Bence hayatımda en yüksen kilodayım.. hiç öyle zayıf olmadım ama balık etliydim. Bir de benim kilom hiç belli olmazdı şimdi artık ayyyy vallahi nefret.. ama mecburen işte süt olsun diye diye..10 yıldır oldugum kilonun 10 kg fazlasıyla yaşıyorum 2 aydır ve aynı şekilde göbek memelerbu durum canımı sıkıyor ama elimden bişey gelmiyor süt olsun diye helva tahin pekmez kompostolar tatlı şeyler tüketmekten kaldı gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?