2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kızlar ben biberon aldım kaşık biberonla da olmuyor artık nereye kadar kullanabilirim ki diye düşündüm şırınga da çok zahmetli lansinoh aldım aranızda var mı kullanan meme artı mama biberonla ? Veya bu biberondan kullanan var mı nasıl inşallah meme reddi yapmaz ya

Ay çok tehlikeli bi biberon canm.
Keşke avent alsaydın ben aldım aventi tutmayınca belki bunu tutar dedim ama anında meme reddi yapacak bir biberona benziyor akısı cok hızlı S aldım bilmiyorum benmi yanlıs aldım ama cocuk cekmesede ağzı süt doldu hep .
Ters cevirip test ettiğim de de akıyor sen bi bak benimkinde mi sıkıntı var yoksa.

Ben yaptırdım zatürre ve karma dendi 2 bacaktan yapıldı 1 tane daha yapılacak o da 10 ekime gelin dediler canım. Korkuyorum akşam nasıl geçecek bakalım evde de tekim eşim akşam vardiyasında
Yaa 2.ay aşısı verem bcg değil miydi ben tek dozda yırtcaz sanıyordum bizimde 2 ekimde aşımız var bu ay aşı ayı burdakilerin Allah yardımcımız olsun

Evet korona virüsünün yaptığı tahribat aşının üstüne kaldı gibi bisey oldu benide babam aşılatmamış tüm çocuk hastalıklarını geçirdim ve çok zor geçti o yüzden yaptırmak istiyorum

Yaa 2.ay aşısı verem bcg değil miydi ben tek dozda yırtcaz sanıyordum bizimde 2 ekimde aşımız var bu ay aşı ayı burdakilerin Allah yardımcımız olsun
O da var canım bizim hepsini aynı gün vurmadılar. 10 Ekim'de BCG vurulacak sanırım o aşı için 3 gün banyo yaptırılmayacak dendi bi de.
Ben de tek doz sanıyordum hani hepsini bi vuruşta verir diye de ı ıhhh öyle değilmiş vala Allah yardımcımız olsun

Ben de bebeğim sanırım kolik diye Dr browns aldım aynı senin dediğin gibi o da latte. Emme olmadan direkt akış sağlıyor tehlikeli diye bebek yutmayı unutur veya ağzında biriktirir diye bıraktım kullanmayı Avente dewamke

Bizim hepsi aynı gün oldu. Koldan verem, diğer aşılarda bacaklardan. Bacaklardan vurulan aşılar yakıyormuş ki zaten ağladı onlarda..

Cok iyi yapmışsın aşkım.
Cocugu boğar cok geldiği için benim ki ilk cekmesinde tıkanmıştı mesela

Biz yaptırdık canım. 2 gün hafif ateş yaptı ve uyku. 3. Gün geçmişti. Ben günde 2 kere calpol 1 er çay kaşığı vermiştim.
Hadi geçmiş olsun size bacım o zaman ilk sen doğum yaptığın için sen bize öncülük ediyorsun Hafif ateşle atlatırız yani dimi canım.

Hadi geçmiş olsun size bacım o zaman ilk sen doğum yaptığın için sen bize öncülük ediyorsun Hafif ateşle atlatırız yani dimi canım.
Evet evet canım 2 gün yıkanmayacak o yüzden bebişlerinizi yıkamış olun. Bir de evde yine nolur nolmaz calpol olsun. Hemencecik geçecek

Evet evet canım 2 gün yıkanmayacak o yüzden bebişlerinizi yıkamış olun. Bir de evde yine nolur nolmaz calpol olsun. Hemencecik geçecek
Ben yarım ölçek calpol vermiştim. Şimdi şayet ateş çıkarsa bi daha öyle veririm. Bize yarın duş aldırabilirsin dediler bizde 2 aşı var ya ondan öyle demişlerdir. Ama ben yine de Çarşamba duş aldırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…