- 13 Aralık 2024
- 1.011
- 893
- 38
Bizi nasıl kukla ediyorlar yaBen de tam uykuluyken, karnı da tok uzun uyusun dedim ve emziği sundum. Kustu tüm yatak battı. Herşey en baştan, çarşaf değiş bebeğin üzerini değiş tekrar besle uyut. Emzikleri kaldırdım kabullendim almıyor
Hahahahha mecbur sarsması için amortisörsüz bi araba alınacakBizim araba elektrikli bir de yeterince sarsmiyor
Ay nerden aldınnn nerden aldınn pişti oldulaaaarrrKızlar evde giysin diye şöyle patik aldım birkaç renk , bileği de sarıyor düşmüyor. Dün akşam gazdan çatladı, bugün giydirmeye başladım belki üşüyor ondan mı emin değilim
Yaa tiplerini yediğimAy nerden aldınnn nerden aldınn pişti oldulaaaarrr
Benimki emziği çiğniyor diyorum belki emecek diye demekki nafileAhahah bende dilini dudağını emiyo diye emzik getiriyorum bi umut tutar belki ama yok dili eli daha tatlı
Aşkım ince olsun çorap üstü giydiririm yeter evde giydiririm zatenn bilekli olması iyiiYaa tiplerini yediğim
Hayatlarının ilk piştisi
Çok kalın değil yalnız ince bir patik
Polpuf Fitilli Esnek Bebek Patik - Fiyatı, Yorumları
Polpuf Fitilli Esnek Bebek Patik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Korkmuştur ondan ağlamıştır aşkım can acısından ziyade. Bebeğinin ihtiyacını en iyi sen bilirsin. Kaç gram almışKızlar çok moralim bozuk
Aşıların hepsini yaptılar verem aşısı diğerlerinin adını bilmiyorum bir koldan iki bacaktan çok ağladı çok öyle böyle değil benim bebeğim biraz Ağlak ondan dolayı daha çok ağladığını söylüyor kardeşim ama çok üzüldüm
Ayrıca az kilo almış kaç saatte emziriyorsun diyor 2 saatte 1 emzirir sürekli verme diyor.
Nasıl vermeyeyim benim çocuğum gün içerisinde sürekli Meme de onun için göğsün dolmuyodur bekle diyo çocuğumu ağlatayım ne saçmalıyor bu kadın
Canım geçmiş olsun bizde şimdi aşıdan geldik 3 tane yapılınca ağlar tabi çocuk bizimkide biraz ağladı sustu şimdi 1 çay kaşığı ateş düşürücü verdim ağrısı olur diye ama 20 dk sonra kustu.benimki memede çok durduğu zaman benimde sütüm azalıyordu yüzden günde 1 kere mama takviyesi yapıyordum şimdi memede durma süresi azaldı biraz.sende haklısın bebek durmayinca mecbur memede sakinlesiyoKızlar çok moralim bozuk
Aşıların hepsini yaptılar verem aşısı diğerlerinin adını bilmiyorum bir koldan iki bacaktan çok ağladı çok öyle böyle değil benim bebeğim biraz Ağlak ondan dolayı daha çok ağladığını söylüyor kardeşim ama çok üzüldüm
Ayrıca az kilo almış kaç saatte emziriyorsun diyor 2 saatte 1 emzirir sürekli verme diyor.
Nasıl vermeyeyim benim çocuğum gün içerisinde sürekli Meme de onun için göğsün dolmuyodur bekle diyo çocuğumu ağlatayım ne saçmalıyor bu kadın
Geçmiş olsun canım olmuş bitmiş yarında bizim aşı var ben şimdiden geriliyorum benim bebegimde çok ağlak ortalığı yıkacağina eminim birde bu bebekler her ay 1 kilo almak zorunda mı ya bu da ayrı bi stres benimkide bu ara Meme reddi yapiyoKızlar çok moralim bozuk
Benimki de çok ağladı canım üzme kendini. Benimkinin canı çok tatlı. Bir de ayaklara vurulan yakan iğneymiş.Kızlar çok moralim bozuk
O küçükken başlayan kolik,Daha küçükken başlamıyor mu
İlk ay kadar almıyolar ki git gide kilo alım hızı düşüyor. Kaç olmuş ki yani persentile bakmak lazım. Ortalamaysa endişe etme. Bir de bebek istedikçe emer yani gak meme guk meme değil mi ilk 3 ay?Kızlar çok moralim bozuk
Aşkım yaşıyon mu senO küçükken başlayan kolik,
Bu laktoz alerjisi
Huzursuzluk iştahsızlık oluyor neyseki 2 günü atlattık ama verem aşısı kaldı keşke aynı anda vursalardı çıksaydı aradan yine aynı kabusu yaşıcam tekrardanCuma da bizim aşı var. Zaten tırsıyordum acayip korktum şimdi. Ateş takibi için şu koltuk altı olandan aldım kulaktan için içime sinen olmadı. Eski usul takip ederim heralde. İnş olmaz
450 dediKorkmuştur ondan ağlamıştır aşkım can acısından ziyade. Bebeğinin ihtiyacını en iyi sen bilirsin. Kaç gram almış
Ben de bir çay kaşığı ilaç vereyim dedim ağzına almasıyla yedigini içtigini her şeyi çıkardıCanım geçmiş olsun bizde şimdi aşıdan geldik 3 tane yapılınca ağlar tabi çocuk bizimkide biraz ağladı sustu şimdi 1 çay kaşığı ateş düşürücü verdim ağrısı olur diye ama 20 dk sonra kustu.benimki memede çok durduğu zaman benimde sütüm azalıyordu yüzden günde 1 kere mama takviyesi yapıyordum şimdi memede durma süresi azaldı biraz.sende haklısın bebek durmayinca mecbur memede sakinlesiyo
Ben de çok gerilmiştim o kadar ağladı ki diğer odadan hemşire geldi bir bakayım bu bebeğe diye.Geçmiş olsun canım olmuş bitmiş yarında bizim aşı var ben şimdiden geriliyorum benim bebegimde çok ağlak ortalığı yıkacağina eminim birde bu bebekler her ay 1 kilo almak zorunda mı ya bu da ayrı bi stres benimkide bu ara Meme reddi yapiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?