Hayır bence canım gerek yok.. kalkınca emerKızlar yaa benim bebe 3 gecedir 4te uyuyor sonrasında koca insan gibi 6 saat uyuyor bende bayılıyorum e gece emzirmesi yalan oluyor. Napayım ben alarm malarm kurayım mı hep nasılsa ağlayacak diye yatıyoruz bi kalkıyoruz anaa sabah olmuş
Hayır canım uyandırma alısır sonra ben oğlumda d hicret uyandırmadım cok erken gece uynmayı bıraktıKızlar yaa benim bebe 3 gecedir 4te uyuyor sonrasında koca insan gibi 6 saat uyuyor bende bayılıyorum e gece emzirmesi yalan oluyor. Napayım ben alarm malarm kurayım mı hep nasılsa ağlayacak diye yatıyoruz bi kalkıyoruz anaa sabah olmuş
Benimkide çok çok az emdi aşı sonrası bende sütü sagip sagip kaşıkla vermeye çalıştım yarısını tükürdü iştah sıfır yaniKızlar aşıdan dolayımı nedir cocuk dünden beri emmeyi azalttı. Hadi dün aşıdan dedik ee geçmedimi bugün sabahtan beri cok az emdi memeyi hiç boşaltmıyo hep taş gibi kalıyo
Kaç kilo doğmuştu ateş çok olmadı bizde bugün yaptırdık aferin zero verdim yarım ölçek ama surekli uyuyor uyanincada çığlık çığlığa ağlıyor bu aşı çok mu ağrıtıyor acaba yoksa travma mi oldu aşılar bebekte bilmiyorumBizde bugün aşıları yaptırdık katıla katıla ağladıinşallah ateş filan olmaz.bizimde kafası büyük dedi takip edelim dedi.ama benimde kafam büyük genetik olabilir dedim.hemsire olabilir bidahaki ay yine bakalım dedi.5500 olmuş kilosu 55 cm boyu ilk önce fazla dedi sonra iyi dedi.
Bu seferde obez diye darlarlarGeçmiş olsun, ayda 3 kilo mu almadı gerekiyormuş
Zorlama bence hiç.Benimkide çok çok az emdi aşı sonrası bende sütü sagip sagip kaşıkla vermeye çalıştım yarısını tükürdü iştah sıfır yani
Sağım yap azalmasın. İstersen nöbetleşe sağ. Solu bırak emmesi için sağ tarafı sağ. Bir dahaki öğünde tam tersi. Mastit olmasınKızlar aşıdan dolayımı nedir cocuk dünden beri emmeyi azalttı. Hadi dün aşıdan dedik ee geçmedimi bugün sabahtan beri cok az emdi memeyi hiç boşaltmıyo hep taş gibi kalıyo
2700 doğdu canım.bende calpol verdim bizimkide içli içli ağlıyor sonra sızıyorKaç kilo doğmuştu ateş çok olmadı bizde bugün yaptırdık aferin zero verdim yarım ölçek ama surekli uyuyor uyanincada çığlık çığlığa ağlıyor bu aşı çok mu ağrıtıyor acaba yoksa travma mi oldu aşılar bebekte bilmiyorum
Ben de mochi kullanıyorum da philips elektrikli pompaya kıyasla çok fark oluyor mu sağdığın süt miktarında?Ucu çok büyüdü ölçüsü 24 yani bundan büyüğü pek yok. Avent kullanıyorum genelde baya güçlü. Çok acırsa mochi.
Sağımda daha çok acıyo bebek yine bir nebze merhametli
Süt sağma makinesi Bebebao Express Giyilebilir Elektrikli Göğüs Ve Süt Sağma Pompası 180ml Otomatik (TÜRKİYE GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları ellerserbest bu var. Sağım yapacağım zaman yara oluyor. Yarvuma kilo nasıl aldıracağım lütfen yardım edinGüzel anneler selamlar ben eylül annelerinden geliyorum. Bebeğim 4 haftalık kontrolünde sadece 200 gram almış çok üzgünüm. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım geçmiş olsun aferin zeroyu sana doktor mu onerdiKaç kilo doğmuştu ateş çok olmadı bizde bugün yaptırdık aferin zero verdim yarım ölçek ama surekli uyuyor uyanincada çığlık çığlığa ağlıyor bu aşı çok mu ağrıtıyor acaba yoksa travma mi oldu aşılar bebekte bilmiyorum
Ben eller serbest lansinoh kullaniyorum benzerdir muhtemelen. Manuelde yara olmustu ucu bunda baya duzeldi. Sutun nasil? Eger sutun varsa siringa ile her emzirme sonrasi destek ver. Sut yeterli degilse mama-meme karisik gidebilirsin. Uzulme bir sonraki aya duzelir. Uzulmek sute hic iyi gelmiyorSüt sağma makinesi Bebebao Express Giyilebilir Elektrikli Göğüs Ve Süt Sağma Pompası 180ml Otomatik (TÜRKİYE GARANTİLİ) - Fiyatı, Yorumları ellerserbest bu var. Sağım yapacağım zaman yara oluyor. Yarvuma kilo nasıl aldıracağım lütfen yardım edin
Canım doğduğu kilonun üstüne mi yoksa kaybettiği kilonun üstüne mi almış 200 gram? Kaç kilo doğmuştu? Benimki de ilk ay çok az kilo aldı hem sarılık hem beslenme işini çözemediğimiz için. Doktorun ne dedi?Güzel anneler selamlar ben eylül annelerinden geliyorum. Bebeğim 4 haftalık kontrolünde sadece 200 gram almış çok üzgünüm. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Uyandı emdi ama hala dolu meme tam boşaltmıyor.Sağım yap azalmasın. İstersen nöbetleşe sağ. Solu bırak emmesi için sağ tarafı sağ. Bir dahaki öğünde tam tersi. Mastit olmasın
Benimki de cok uyudu uyanıcada ağladı hergün ağladıgı için aşıdanmı bilemedmKaç kilo doğmuştu ateş çok olmadı bizde bugün yaptırdık aferin zero verdim yarım ölçek ama surekli uyuyor uyanincada çığlık çığlığa ağlıyor bu aşı çok mu ağrıtıyor acaba yoksa travma mi oldu aşılar bebekte bilmiyorum
Sütüm az da olsa var ama uzun emmiyor 5/10 dk en fazlaBen eller serbest lansinoh kullaniyorum benzerdir muhtemelen. Manuelde yara olmustu ucu bunda baya duzeldi. Sutun nasil? Eger sutun varsa siringa ile her emzirme sonrasi destek ver. Sut yeterli degilse mama-meme karisik gidebilirsin. Uzulme bir sonraki aya duzelir. Uzulmek sute hic iyi gelmiyor
Doğduğu kilonun üzerine 200 gram almış. Çok az almış dedi. 2 ay daha almasa karaciğer böbrek sıkıntıya gider dedi. Sizinki kaç gram aldı?Canım doğduğu kilonun üstüne mi yoksa kaybettiği kilonun üstüne mi almış 200 gram? Kaç kilo doğmuştu? Benimki de ilk ay çok az kilo aldı hem sarılık hem beslenme işini çözemediğimiz için. Doktorun ne dedi?
Miktarda belirgin bir değişiklik yok ama mochi aynı miktarı daha uzun sürede sağıyor ama ben max seviyede sağıyorum. Direkt sağım modu max.Ben de mochi kullanıyorum da philips elektrikli pompaya kıyasla çok fark oluyor mu sağdığın süt miktarında?
Bizimki 1 aylık olduktan bikaç gün sonra doğum kilosunu yakaladı, bu ay da 1 kilodan biraz daha fazla aldı. Biliyorum çok zor kilo aldı mı almadı mı stresi, her şeyi birden deniyo insan hem sağayım, hem emzireyim, hem mama vereyim. Eminim toparlayacaktır, demesi kolay ama endişelenme. Rahatlatacaksa seni eve tartı alabilirsin, biz gün aşırı tartıyoruz, tartı da biraz psikolojisini bozuyo insanın sık tartmamak lazım.Doğduğu kilonun üzerine 200 gram almış. Çok az almış dedi. 2 ay daha almasa karaciğer böbrek sıkıntıya gider dedi. Sizinki kaç gram aldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?