2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Sütünü yağlandırman fayda edebilir canım. Mutlaka omega 3 kullan ben sağarak veriyorum. Kullanmadığımda su gibi. Ama dikkat edersem kremsi yağlı çıkıyor süt. Et protein yiyince, taze badem ve omega 3 yağlandırıyor.
Bir de kilo alsın diye ön sulu sütü sağıp buzluğa attım yağlı son sütü içirdim o hafta şükür aldı biraz kilo. Bir de sık besle. Emmiyorsa sağ dök ağzına

Ay deneyeyim valla 4 e kadar oturunca benimde canım çıkıyor analı kızlı bayılıyoruz kalıyoruz böyle olunca 🫩 vicdanımda hiç rahat değil emzirmeyi kaçırmış oluyorum yine az kilo almış dicekler dellendircekler

Çıldırıyom aduket ne ya ahahahhahahahajaja

Zorlama bence hiç.
dün akşam çok az emdi bugün de bu saate kadar yine az emdi düzeliyor gibi şimdi bilmiyorum
Evet bıraktım kendi haline artık ama bu kilo az demeleri takıntı yaptı bende çocuk gözüme iyice küçük gelmeye başladı 3 kilo doğdu şuan 5200 e biraz az dedi

Ay kaşe imza aşkım kalkıp beyaz gürültüyü kapatmışım ama bende hiç yok eskiden kedilerin mama yeme sesine bile uyanırdım

Doğduğu kilonun üzerine 200 gram almış. Çok az almış dedi. 2 ay daha almasa karaciğer böbrek sıkıntıya gider dedi. Sizinki kaç gram aldı?
Canım benimde kızım 400 gram mı ne almıştı. Ben hatalı emzirdiğimi öğrendim iki göğsüde veriyordum ön sütü alıyormuş öyle olunca. Tek göğsü 20 25 dk vermeye başladım toparladı öyle olunca. Bide emzirirken meme ağzında beklerken çenesini falan okşadım hep aktif emsin diye. Diğer türlü yalandan emiyor emzik niyetine süt gelmeden

Ay bende bakıyorum meme dolu ikisinide önden bi 5 dk sağıyorum ön süt kenara ayırıp yağlı kısmı veriyorum

Doğduğu kilonun üzerine 200 gram almış. Çok az almış dedi. 2 ay daha almasa karaciğer böbrek sıkıntıya gider dediS

İnşallah benim evladım da kilo alır aynen eve tartıyı ben de düşündüm ama gördükçe strese girerim diye korkuyorum

İnşallah benim evladım da kilo alır aynen eve tartıyı ben de düşündüm ama gördükçe strese girerim diye korkuyorum
Canım tartı seni daha çok strese sokar kendimden biliyorum evdeki normal kendi tartımızı saklamayı dusunmustum bi an bence hiç bulaşma sen iyice emzir yediğine içtiğine dikkat edip saglikocaginda fln tarttır belli aralıklarla daha iyi olur tabi yine sen bilirsin

Doğru diyorsun tartı almayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…