- 18 Haziran 2025
- 246
- 78
- 13
Flanş ölçüsü ne canım?Bi de flanş ölçüsü kaç sağma aletinin, ölçü sana uymuyosa yara yapar. Baktım şimdi bu aletle uyumlu flanş satıyolar.
Tek memede 20-25 dk tutunca kilo alımı düzeldi mi canım?Canım benimde kızım 400 gram mı ne almıştı. Ben hatalı emzirdiğimi öğrendim iki göğsüde veriyordum ön sütü alıyormuş öyle olunca. Tek göğsü 20 25 dk vermeye başladım toparladı öyle olunca. Bide emzirirken meme ağzında beklerken çenesini falan okşadım hep aktif emsin diye. Diğer türlü yalandan emiyor emzik niyetine süt gelmeden
Lansinohtan memnunsun o zaman ben de alayımBen eller serbest lansinoh kullaniyorum benzerdir muhtemelen. Manuelde yara olmustu ucu bunda baya duzeldi. Sutun nasil? Eger sutun varsa siringa ile her emzirme sonrasi destek ver. Sut yeterli degilse mama-meme karisik gidebilirsin. Uzulme bir sonraki aya duzelir. Uzulmek sute hic iyi gelmiyor
Ben de öyle yaptım ilk ay yoksa çene kuvveti yok saatlerce emecek.Ay bende bakıyorum meme dolu ikisinide önden bi 5 dk sağıyorum ön süt kenara ayırıp yağlı kısmı veriyorum
Dünki aşıdan kaynaklı heralde canmArada bir iki kere benimki de yapti. Ya halsizdi ya da atak sonrasi diyeydi. Eger birkac gundur huzuzsuzsa olabilir cok uyku az emme oluyor sonrasinda
Oyyyyy nasil yakisikli amaaa masallah ona
Canm ben napm benimki 3210 doğdu 3 le hastaneden cıktı şimdi 4900 diyo az diyorEvet bıraktım kendi haline artık ama bu kilo az demeleri takıntı yaptı bende çocuk gözüme iyice küçük gelmeye başladı 3 kilo doğdu şuan 5200 e biraz az dedi
Bunlar en üst sınıra normal diyor olabilirler mi anlamıyorum ben şeker hastasıyım hamilelikte de günde 4 kez insülin yaptım diyet yaptım çünkü her kontrolde doktor uyariyordu bebek iri olmasın sorun olur sağlığı sıkıntıya girer diye 3 kilo oldu şimdide kilo alsın diye uğraşıyorumCanm ben napm benimki 3210 doğdu 3 le hastaneden cıktı şimdi 4900 diyo az diyor
Bende anlamıyorum neye göre söylüyorlar çocuk doktorumuzun tarihini bekliyorum ben ona güveniyorum bakalım ne dicekBunlar en üst sınıra normal diyor olabilirler mi anlamıyorum ben şeker hastasıyım hamilelikte de günde 4 kez insülin yaptım diyet yaptım çünkü her kontrolde doktor uyariyordu bebek iri olmasın sorun olur sağlığı sıkıntıya girer diye 3 kilo oldu şimdide kilo alsın diye uğraşıyorum
Ben de odaya biri girse dizlerinden gelen ses uyanirdim sinir olurlardi bana. Her gece alarm kapatmak falan hic benlik degil hatirlamiyorum bile sabah kalktigimdaAy kaşe imza aşkım kalkıp beyaz gürültüyü kapatmışım ama bende hiç yokeskiden kedilerin mama yeme sesine bile uyanırdım
Evet ben cekiminden vs memnunum birkac cesit cekim var birini sectim hep onu kullandimLansinohtan memnunsun o zaman ben de alayım
Ahahahahha yicemmm. Benimkinin de ultrason fotolarda eli hep yuzundeydi uyurken hala uyurken iki eli yanaklarinda
Ay olabilir canim gecmis olsunDünki aşıdan kaynaklı heralde canm
E ne istiyorlar hepsi tosuncuk mu olacak bu cocuklarin. Kilonun fazlasi da iyi degil ki amannnCanm ben napm benimki 3210 doğdu 3 le hastaneden cıktı şimdi 4900 diyo az diyor
Hadi gozun aydinnnnn ben de denicem bugunKızlar bu arada benim bu antika ilginç kızım sağdığım sütü lansinoh biberonla içtiönce diliyle itti agzında bekletti derken çekmeye başladı ve bitirdi peşinede meme emdi ay inşallah devamı gelir dua edin
Ayy çok sevindimm hadi inş.Kızlar bu arada benim bu antika ilginç kızım sağdığım sütü lansinoh biberonla içtiönce diliyle itti agzında bekletti derken çekmeye başladı ve bitirdi peşinede meme emdi ay inşallah devamı gelir dua edin
Çok teşekkür ederiim, bayadır merak ediyordum ikisinin arasındaki farkıMiktarda belirgin bir değişiklik yok ama mochi aynı miktarı daha uzun sürede sağıyor ama ben max seviyede sağıyorum. Direkt sağım modu max.
Avent tekli elektrikli 2 göğsü 15dkda boşaltıyorsa mochi tekini 20dk sürebiliyor boşaltması. Dışardaysam işim varsa vs mochi takıyorum.
Ay benim kiz o sesi memede yapiyor. Demin ben de dr browns denedim elli emzik sonra tutturabilmistim bir suru biberon aldirmasa bana diye dua ederken tekte tuttu cok sevindjm. Akitmasi falan da iyi baya emerek cekti.Ayy çok sevindimm hadi inş.
Bizimki de aventte öpücük sesi gibi gürültülü gazlı içiyodu. Lansinoh denedik bugün. Sessiz içti biraz yadırgadı başta ama. Memeye yakın yapısı sanki, bide yumuşak. Sonrasında meme verdim aldı 10dk. Hadi inş işimize yarar. Bendeki akıtmadı. Şu silikonu iyi oturtmak lazım
Sağol canım dene bakalım benimki artık meme reddi olsada umrumda değil durumundayımBen de odaya biri girse dizlerinden gelen ses uyanirdim sinir olurlardi bana. Her gece alarm kapatmak falan hic benlik degil hatirlamiyorum bile sabah kalktigimda
Evet ben cekiminden vs memnunum birkac cesit cekim var birini sectim hep onu kullandim
Ahahahahha yicemmm. Benimkinin de ultrason fotolarda eli hep yuzundeydi uyurken hala uyurken iki eli yanaklarinda
Ay olabilir canim gecmis olsun
E ne istiyorlar hepsi tosuncuk mu olacak bu cocuklarin. Kilonun fazlasi da iyi degil ki amannn
Hadi gozun aydinnnnn ben de denicem bugun
Benimki 1 saat sonra almayabilir değişik biliyosunuz daha denemedimAyy çok sevindimm hadi inş.
Bizimki de aventte öpücük sesi gibi gürültülü gazlı içiyodu. Lansinoh denedik bugün. Sessiz içti biraz yadırgadı başta ama. Memeye yakın yapısı sanki, bide yumuşak. Sonrasında meme verdim aldı 10dk. Hadi inş işimize yarar. Bendeki akıtmadı. Şu silikonu iyi oturtmak lazım
Hadi seninde gözün aydın daim olsun ikimizinkideAy benim kiz o sesi memede yapiyor. Demin ben de dr browns denedim elli emzik sonra tutturabilmistim bir suru biberon aldirmasa bana diye dua ederken tekte tuttu cok sevindjm. Akitmasi falan da iyi baya emerek cekti.
Mochi 2000e düşmüş bi bakÇok teşekkür ederiim, bayadır merak ediyordum ikisinin arasındaki farkı
Ben mochi giyilebilir pompa kullanıyorum. İlk önce masaj modunda 2 dk çalıştırıyorum sonra sağım modunu açıyorum öyle sağıyorumNasıl sağıyorsun hangi makineyi kullanıyorsun canım benim memelerim yara oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?