2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Tek memede 20-25 dk tutunca kilo alımı düzeldi mi canım?

Lansinohtan memnunsun o zaman ben de alayım

Canm ben napm benimki 3210 doğdu 3 le hastaneden cıktı şimdi 4900 diyo az diyor
Bunlar en üst sınıra normal diyor olabilirler mi anlamıyorum ben şeker hastasıyım hamilelikte de günde 4 kez insülin yaptım diyet yaptım çünkü her kontrolde doktor uyariyordu bebek iri olmasın sorun olur sağlığı sıkıntıya girer diye 3 kilo oldu şimdide kilo alsın diye uğraşıyorum

Bende anlamıyorum neye göre söylüyorlar çocuk doktorumuzun tarihini bekliyorum ben ona güveniyorum bakalım ne dicek

Ay kaşe imza aşkım kalkıp beyaz gürültüyü kapatmışım ama bende hiç yok eskiden kedilerin mama yeme sesine bile uyanırdım
Ben de odaya biri girse dizlerinden gelen ses uyanirdim sinir olurlardi bana. Her gece alarm kapatmak falan hic benlik degil hatirlamiyorum bile sabah kalktigimda
Lansinohtan memnunsun o zaman ben de alayım
Evet ben cekiminden vs memnunum birkac cesit cekim var birini sectim hep onu kullandim
Yanlış anlamayın. Nah anlamında. Benim kız çekiyo biliyosunuz dkdkkf
U Umut8090 miremsux
Ahahahahha yicemmm. Benimkinin de ultrason fotolarda eli hep yuzundeydi uyurken hala uyurken iki eli yanaklarinda
Dünki aşıdan kaynaklı heralde canm
Ay olabilir canim gecmis olsun
Canm ben napm benimki 3210 doğdu 3 le hastaneden cıktı şimdi 4900 diyo az diyor
E ne istiyorlar hepsi tosuncuk mu olacak bu cocuklarin. Kilonun fazlasi da iyi degil ki amannn
Hadi gozun aydinnnnn ben de denicem bugun

Ayy çok sevindimm hadi inş.
Bizimki de aventte öpücük sesi gibi gürültülü gazlı içiyodu. Lansinoh denedik bugün. Sessiz içti biraz yadırgadı başta ama. Memeye yakın yapısı sanki, bide yumuşak. Sonrasında meme verdim aldı 10dk. Hadi inş işimize yarar. Bendeki akıtmadı. Şu silikonu iyi oturtmak lazım

Çok teşekkür ederiim, bayadır merak ediyordum ikisinin arasındaki farkı

Ay benim kiz o sesi memede yapiyor. Demin ben de dr browns denedim elli emzik sonra tutturabilmistim bir suru biberon aldirmasa bana diye dua ederken tekte tuttu cok sevindjm. Akitmasi falan da iyi baya emerek cekti.

Sağol canım dene bakalım benimki artık meme reddi olsada umrumda değil durumundayım

Benimki 1 saat sonra almayabilir değişik biliyosunuz daha denemedim
Benimkide akıtmıyo ben akıtıyor derken ucundan bahsediyorum bebek cekmesede damlıyor diye.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…