- 23 Ekim 2024
- 276
- 335
- 18
Anne ve k.valide vefat etti. Anne yoksa kimsen yok.Ben de kabullendim ama ağlayınca çare bulamıyorum susmuyor ya orda tıkanıyorum işte. Ben de eşim akşam vardiyasında iken annem veya kayınvalidemi çağırıyorum mecbur Allah'tan hepimiz aynı şehirdeyiz 10ar dk mesafe hepsiyle. Senin işin de zor bacım Allah yardımcın olsun çalışansın teksinailen uzakta mı belki yazmışsındır ama kusura bakma hatırlamadığım için soruyorum.
Allah rahmet eylesin. Bende haftaya kendi evime dönücem. 2 ay kocam annemle ve kızkardeşimleydik. 1 ayda annemle kardeşindeydim şimdi evime dönücem ve tek başıma mecbur.. korkuyorum biraz inşallah baş edebilirim bende..Anne ve k.valide vefat etti. Anne yoksa kimsen yok.
Aynen oyle bosver hiiiic de takma herkes baska bir sey diyor. Birinin dedigini oteki demiyor kendi aralarinda bile anlasamiyorlarKesinlikle öyle benim çocuğum zaten 2 bucuk üç en fazla dördüncü saatte uyanıyor memeye.
Uykulu olduğu için öyle aman aman emmiyor ama sonuçta emiyor yok kısa mı duruyor memede yok gece çok mu uyuyor falan salak salak konuştu işte
Cok ama cok sevindim daim olsunnnKızlar merhaba ilacı kullanali 10 gün oldu çok daha iyiyim yine geliyorlar ara sıra ama o aglamalarim bitti sayılır.oglumu sevmeye başladım.aydinlaniyor etrafim yavaş yavaş.aksamlari biraz iç sıkıntısı geliyor yine ama oda bitecek inşallah
Aynen. Benim de annem 6 yasimda vefat etti. Cok zor hele boyle zamanlarAnne ve k.valide vefat etti. Anne yoksa kimsen yok.
Acını deştim özür dilerim canımAnne ve k.valide vefat etti. Anne yoksa kimsen yok.
Atıyor ama bu nasıl gazmıs:)) birde sizinkiler de böyle sesler cıkıyr ıhıhıı genleşme sürekli burnuyla kasınır gibi dokunmaKuzu alerjide kaka mukuslu oluyo, devam ettiğinde de kan oluyor kakada bide vücutta isilik gibi döküntü. Benim kızda kakada kan görünce tamamen kestim ben. Ikınıyorsa gazı vardır muhtemel
Ama cok sevindim ya emzirirken ılac oluyor muymuş ben cok koruyorum etkiler dıyeKızlar merhaba ilacı kullanali 10 gün oldu çok daha iyiyim yine geliyorlar ara sıra ama o aglamalarim bitti sayılır.oglumu sevmeye başladım.aydinlaniyor etrafim yavaş yavaş.aksamlari biraz iç sıkıntısı geliyor yine ama oda bitecek inşallah
Ucu mu uygun değil acaba normalde acıtmamasınlazım, bir de tam oturduğuna dikkat etSağım yapmaktan meme ucum adaya veda edecek az kaldı. Çare lazım
Gözlerinden yaşlar gele gele ağlıyor bir sn de zirveye çıkıyor önce bir mıkırdan yani. Herhalde gaz diyorum böyle yapınca5 dkda bi içli içli ağlıyor yaa. Ya korkuyor gibi yada acısı var gibi ağlıyor anlamıyorum. Karnı tok altı temiz gazı çıktı. Niye böyle oluyor yaa
El kadar çocuğu bırakıp nasıl dönmemizi istiyorlar işe yaa içim gidiyor. Başlamak zorunda olan o kadar çok kişi var kiBen artık rutinim dedim kabullendim. Hele yalnız bakmak daha da zor. Iki kez yorgunluktan bayıldım. Ağzımda yaralar çıktı, gözümde arpacık. Kolik bebekle karı koca daha da zor. Ekim 20 de okula dön diyen sistem hele... neyse bakacaz çarelere. Allah var gam yok. Devam...
Evet sürekli ıh ıh tısAtıyor ama bu nasıl gazmıs:)) birde sizinkiler de böyle sesler cıkıyr ıhıhıı genleşme sürekli burnuyla kasınır gibi dokunma
Allah rahmet eylesin, makanları cennet olsunAynen oyle bosver hiiiic de takma herkes baska bir sey diyor. Birinin dedigini oteki demiyor kendi aralarinda bile anlasamiyorlar
Cok ama cok sevindim daim olsunnn
Aynen. Benim de annem 6 yasimda vefat etti. Cok zor hele boyle zamanlar
Ucu çok büyüdü ölçüsü 24 yani bundan büyüğü pek yok. Avent kullanıyorum genelde baya güçlü. Çok acırsa mochi.Ucu mu uygun değil acaba normalde acıtmamasınlazım, bir de tam oturduğuna dikkat et
Geçen gün bende sağayım dedim süt çok geldi. Unutmuşum o acıyı.. Bebek böyle acıtmıyor ki. Makine acıtıyor. Benim makine yüzünden sağ göğsümün ucu tuhaf bir ay ful sağmıştım bende..Ucu çok büyüdü ölçüsü 24 yani bundan büyüğü pek yok. Avent kullanıyorum genelde baya güçlü. Çok acırsa mochi.
Sağımda daha çok acıyo bebek yine bir nebze merhametli
Allah razi olsun canim
Benimki de oyle anlamadım niye yanıEvet sürekli ıh ıh tıs
Çok sağol canım inşallah daha güzel olurÇok ama çok sevindim her şey daha da güzel olsun
Canım eser miktarda süte tabiki geçiyor kar zarar hesabı yapılıyor.diger türlu bebeğe çok daha fazla zarar ve kendime.Ama cok sevindim ya emzirirken ılac oluyor muymuş ben cok koruyorum etkiler dıye
Aynen oyle bosver hiiiic de takma herkes baska bir sey diyor. Birinin dedigini oteki demiyor kendi aralarinda bile anlasamiyorlar
Cok ama cok sevindim daim olsunnn
Aynen. Benim de annem 6 yasimda vefat etti. Cok zor hele boyle zamanlar
Bence uç küçük değil büyük gelmiş olabilirUcu çok büyüdü ölçüsü 24 yani bundan büyüğü pek yok. Avent kullanıyorum genelde baya güçlü. Çok acırsa mochi.
Sağımda daha çok acıyo bebek yine bir nebze merhametli
Evet haklısın neyse ıyısın ya cok sukur cok sevindimCanım eser miktarda süte tabiki geçiyor kar zarar hesabı yapılıyor.diger türlu bebeğe çok daha fazla zarar ve kendime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?