2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Benimki 1 saat sonra almayabilir değişik biliyosunuz daha denemedim
Benimkide akıtmıyo ben akıtıyor derken ucundan bahsediyorum bebek cekmesede damlıyor diye.
S ve Myi denedim akıtmadı. L çıktı bide kutudan 6+ay. Bunda çekebildi yine benim tembel. Akıtma bir kez şu hava deliği var ya. Ordan yaptı. Delikten henüz akıtma yok gözlemliyorum

Tek memede 20-25 dk tutunca kilo alımı düzeldi mi canım?
İlk başta 400 ya da 450gram almıştı dr ara tartı yapalım duruma göre mama desteği yapalım dedi. 15 gün sonra 500 gram almıştı. Öyle olunca böyle devam edelim dedi. Stres yapma kendine hiç sürekli tartma çok strese sokarsın kendini

S ve Myi denedim akıtmadı. L çıktı bide kutudan 6+ay. Bunda çekebildi yine benim tembel. Akıtma bir kez şu hava deliği var ya. Ordan yaptı. Delikten henüz akıtma yok gözlemliyorum
Alla alla benimki S ama ters cevirdiğimde aralıklarla çekilmesede damlatıyor.
Hani bol bol gelir meme reddi olur dedim ama

Sağol canım dene bakalım benimki artık meme reddi olsada umrumda değil durumundayım

Hadi seninde gözün aydın daim olsun ikimizinkide
Amiiinnnn kuzum. Biberon almasi iyi bir sey ya. Su comotomo biberonda meme reddi pek yapmiyormus cok ovuyorlar olmadi ona bakarim diyordum ama bunu alinca gerek kalmadi sevindim ikinci verisimde alacak mi diye arada cektim geri almadi ama cok ac degildi doymustu sanirim ondan.

kızlar öldüm bittim ya. 14 saattir uyanık olur mu elli günlük insan ya Misafir geldi su içmeyi unuttum öğlen yemeği atladım tabi memeler bomboş olanıda arada emzik gibi içti mama da verdim arada kustu. Ne kadar emdi aç mı tok mu kaç saat oldu bizde hiç yok bunlar. Uyku eğitimi vereyim 20.00 de banyo falan yok yani ben pes etti. Aşırı sinirim bozuk evdekiler görmesin diye ağlamıyorum bıktım galiba. Eski hayatımı özlüyorum

Ya bak biberon konuşuyorsunuz beni merakta bırakıyorsunuz bende vermeyi denesem bir kerede bırakır mı memeyi
Bi kerede bırakır mı bilmiyorum ama tehlikeli sular olduğu kesin bende kendi sagdigim sütüm olsun mama olsun kaşık biberonla veriyordum redle karşılaştım 3 gün boyunca ne çektim ayyy memeye döndürene kadar ama mama destekli gidiyoruz mamayı başka türlü nasıl vereceğim deyip kalktım biberon sipariş ettim valla ne yapayım red yaşarsam da yine ben cekicem o eziyeti döndürmeye çalışıcam mecbur. Yani reddederse de sabirla uğraşmak gerekiyor zorlayıcı olduğu kesin ilk oğlum 3 aylıkken memeyi reddetmişti bende öyle pek uğraşmadım artık içmiyor deyip vermedim süt hangi akılla çabalayıp vermedim anlamıyorum

Sütüm az da olsa var ama uzun emmiyor 5/10 dk en fazla
Biberon aliyor mu? Bakin emsin ama biberon aliyorsa bence ac kalmasin ya verin sagip. Mama destegi vs. Benim kiz basta meme emdi sonra benim sut gelmedi mama verdik sut geldi gene emiyo. Yani red falan etmedi. Ama acikcasi ben doyduguna emin olmam lazim sagip veriyorum. Philips avent asiri.memnunum. duzenli sagimda 30 cc den simdi seller gibi oldu. Yani ozetle bebegin kârı neyse o benim mantigima göre

Tam zamani bu durumun 50 gun tam pik yapiuo. Ama 70 gunlukken falan inan daha duzene girecek bence. Ama.misafir de gelse rutinini bozmamaya calis. Eski hayatimizi yeni bireylerle yeniden yasicaz sadece sabir

Benim için de hemen sevinmek doğru değil çünkü ben ikinciyi verdim almadı Alası geldi bi iki çekti kustu

Bugün bende aynı seyleri düşündüm delirtti beni.
Olabildiğince bağırırmı bi bebek ya boğazı kuruyup öksürüne kadae bağırıp yırtınıyo.
Pış pış yok ayak yok gezmek yok sinirlerim cok bozuk

Ya bi yanım biberon alırsa en azından bir yere bırakıp işlerimi halledebilirmişim gibi geliyor. İşyerine gitmem gerekecek rapor vs için mecbur bebeyle, e saçımı falan kestirmek istiyorum mecbur bebeyle. Biberon alsa babasına falan bırakırım diyoru ama red kısmı korkutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…