- 12 Mart 2019
- 16.345
- 35.840
- 598
Benimde adet sancım oluyor.Merhaba kızlar size bir sorum olacak sizindee karnınızın alt kısmında ağrı oluyor mu? Çok baskı hissediyorum Mesela affedersiniz zannediyorum küçük tuvaletin geliyor ama gidiyorum yok gebelikte böyle durumla karşılaşn var mı aranızda
Bende oluyor cocuk baski yapiyor sanirsam mesaneye azcik bile tuvaletim olsa cok saniyorm sonra geciyor anlik oluyoMerhaba kızlar size bir sorum olacak sizindee karnınızın alt kısmında ağrı oluyor mu? Çok baskı hissediyorum Mesela affedersiniz zannediyorum küçük tuvaletin geliyor ama gidiyorum yok gebelikte böyle durumla karşılaşn var mı aranızda
Olabir mı aceba yanmam olmuyor ama taş olduğunda idrarda yanmada oluyor galiba Bir aydır idrar tahlili yapmadım en son nisan da yaptım.Cok şükür bişey çıkmadı. Açlık kan şekerime de baktım 79 çıktı. Sizde açlık ve tok ne kadar çıktıCanim meyve sekeri yukseltiyo seker de bebegin suyunu artiriyo. Genel olarak sekerin olmayabilir ama gebelikte daha kolay cikiyor. Sabahlari aclik tokluk olcebiliyorsan 2-3 gun olc istersen. Benim sınırda cikiyordu yine de suyum artmis
Tas ya da kum dokuyor olabilir misin? Hic tahlil yaptiniz mi
Ay çok geçmiş olsun. Bende sancı olmuyor.İdrar torbasında çok baskı hissediyorum benin karnım bide çok aşağıda ondanda ola bilir mi?Benimde adet sancım oluyor.
Aşırı rahatsız eden ve geçmeyen bi hisse doktora görünmekte fayda var
Benim de bazen gün aşırı oluyor bazı günlerde de hiç yok öyle olduğunda ayakta duramıyorum.Bende oluyor cocuk baski yapiyor sanirsam mesaneye azcik bile tuvaletim olsa cok saniyorm sonra geciyor anlik oluyo
Son haftalarda dogumdan once gelir bazen ama biraz erken olmus. Sıkma elleme pek durur belki canimKızlar memeden süt geliyor normal mi acaba bugün ilk defa yaşadım bunu
Ben ilk gebeligimde cok kum doktum her seferinde yanma olmuyor ama agrin karin agrisi seklindeyse doktoruna soylemekte fayda var. Benim 10 saat aclik 91, 1 saat tokluk 131 civari cikiyordu. 2 saatlik normale donuyor. Benimki sudan bahsederken meyveyle vedalasiyoruz dedi direkOlabir mı aceba yanmam olmuyor ama taş olduğunda idrarda yanmada oluyor galiba Bir aydır idrar tahlili yapmadım en son nisan da yaptım.Cok şükür bişey çıkmadı. Açlık kan şekerime de baktım 79 çıktı. Sizde açlık ve tok ne kadar çıktı
Ben de şeker ölçme aleti var 2 saat geçsin tokluk şekerime bakacağım ne kadar çıkacak aceba yemek yedikten sonra 2 saat geçmesi lazımmış ben de ona göre meyveye veda edeyimSon haftalarda dogumdan once gelir bazen ama biraz erken olmus. Sıkma elleme pek durur belki canim
Ben ilk gebeligimde cok kum doktum her seferinde yanma olmuyor ama agrin karin agrisi seklindeyse doktoruna soylemekte fayda var. Benim 10 saat aclik 91, 1 saat tokluk 131 civari cikiyordu. 2 saatlik normale donuyor. Benimki sudan bahsederken meyveyle vedalasiyoruz dedi direk
Bilemem ki canım dediğim gibi ihmal etmeAy çok geçmiş olsun. Bende sancı olmuyor.İdrar torbasında çok baskı hissediyorum benin karnım bide çok aşağıda ondanda ola bilir mi?
Arkadaşım almıştı ama memnun kalmadı bu büyüyen beşiklerden. Çünkü çekmeceli kısmı çıkınca bir tarafı eksik mi kalıyormuş, öyle bir şey demişti ama tam hatırlamıyorum. Onun yerine montessori yatak aldı şu an 4 yaşında çocuk ve hala kullanıyorlar. Muhtemelen 7-8 yaşına kadar kullanırız diyor. Bir de çocuğun yatağa girip çıkması montessorride daha kolay oluyormuş. Biz okula başlayınca güzel bir genç odası almak niyetindeyiz. O yüzden şimdilik ikeadan bir dolap ve Şifonyeri alacağız. Dolabın içini kendi kullanımıma göre tasarlayacağım. Kulplarını değiştiririz, çocuğa uygun diye düşündük. Çocuk zaten belli bir yaşa gelene kadar dolap falan bilmiyor. Montessori yatak alacağız yanına da. Birkaç sene için böyle oda takımı almak bana pek mantıklı gelmedi açıkçasıKızlar bugün mobily bakmaya gittik aslında aklımda montessori yataklı olan takımlar vardı ama Çilek Odası'nda büyüyen beşikli takım gördüm o daha bebiş odası gibi geldi kararsız kaldım. Aranızda büyüyen beşik kullanan var mı memnun kaldınız mı ya da Çilek Odası'ndan ürün alan var mı?
Nasıl oldun inş bebek de sen de iyisinizdirKızlar ben yüksek tansiyondan hastanede yatıyorum 1 haftadır. 25 haftalık hamileyim. 24 saatlik idrar tahlilim hafif çıktı protein kaçağı önemli değil dediler. Kanda megatifti. Fakat dün akşamki tahlillerim Eser yazıyor. Anlayamadım. Benim gibi bir durumda olan var mı
Bebeğimin alınma riski var çok korkuyorum psikolojim berbat. Bana dua edermisiniz
Biz de önce çilek Mobilya’ya baktık kafamıza yatan bir şey bulamadık montessori yataklı çocuk odası aldık başka bir mağazadan.Kızlar bugün mobily bakmaya gittik aslında aklımda montessori yataklı olan takımlar vardı ama Çilek Odası'nda büyüyen beşikli takım gördüm o daha bebiş odası gibi geldi kararsız kaldım. Aranızda büyüyen beşik kullanan var mı memnun kaldınız mı ya da Çilek Odası'ndan ürün alan var mı?
Canım çok geçmiş olsun inşallah şuan daha iyisindir.Elinden geldiğince güzel şeyler düşünmeye çalış buda bı süreç Allah'ın izniyle zamanında sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına alacaksın dualarım seninleKızlar ben yüksek tansiyondan hastanede yatıyorum 1 haftadır. 25 haftalık hamileyim. 24 saatlik idrar tahlilim hafif çıktı protein kaçağı önemli değil dediler. Kanda megatifti. Fakat dün akşamki tahlillerim Eser yazıyor. Anlayamadım. Benim gibi bir durumda olan var mı
Bebeğimin alınma riski var çok korkuyorum psikolojim berbat. Bana dua edermisiniz
Sabah kalkinca sirayla olc canim. Gun icinde farkli sonuclar cikabiliyor en iyisi sabah bisey yiyipBen de şeker ölçme aleti var 2 saat geçsin tokluk şekerime bakacağım ne kadar çıkacak aceba yemek yedikten sonra 2 saat geçmesi lazımmış ben de ona göre meyveye veda edeyimbebişlerin canı sağolsun
Çok geçmiş olsun şimdi nasilsiniz umari..hemen toparlanır ve evinize gecerisnizS
Alla razı olsunstres istemeden oluyorum. Rabbim korusun beni bebeğimi çok korkuyorum çok üzgünüm çok yıprandım. her anınızın kıymetini bilin. Dualar çok tesirli Allah razı olsun rabbim sizlere yaşatmasın
Montessori ne demek bilmiyorum ama ben de yataklı çocuk odası aldım M MysticWomenBiz de önce çilek Mobilya’ya baktık kafamıza yatan bir şey bulamadık montessori yataklı çocuk odası aldık başka bir mağazadan.
Çook geçmiş olsun canımKızlar ben yüksek tansiyondan hastanede yatıyorum 1 haftadır. 25 haftalık hamileyim. 24 saatlik idrar tahlilim hafif çıktı protein kaçağı önemli değil dediler. Kanda megatifti. Fakat dün akşamki tahlillerim Eser yazıyor. Anlayamadım. Benim gibi bir durumda olan var mı
Çook geçmiş olsun canıminşallah hiç bi aksilik olmadan hastanede çıkacak ve vakitlice doğumu bekleyeceksin bizim gibi
Ne olur dua edin benim için .
25+1 haftadayım. Hala hastanedeyim. 14me yükseliyor dil altı ile düşüyor. Şimdilik böyle gidiyor.Etmez miyim ederim tabi. Son gelişme ne hala hastanede misin canım ne diyor doktorun? Kaçıncı haftadasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?