2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benimde adet sancım oluyor.
Aşırı rahatsız eden ve geçmeyen bi hisse doktora görünmekte fayda var

Bende oluyor cocuk baski yapiyor sanirsam mesaneye azcik bile tuvaletim olsa cok saniyorm sonra geciyor anlik oluyo

Olabir mı aceba yanmam olmuyor ama taş olduğunda idrarda yanmada oluyor galiba Bir aydır idrar tahlili yapmadım en son nisan da yaptım.Cok şükür bişey çıkmadı. Açlık kan şekerime de baktım 79 çıktı. Sizde açlık ve tok ne kadar çıktı

Kızlar memeden süt geliyor normal mi acaba bugün ilk defa yaşadım bunu
Son haftalarda dogumdan once gelir bazen ama biraz erken olmus. Sıkma elleme pek durur belki canim
Ben ilk gebeligimde cok kum doktum her seferinde yanma olmuyor ama agrin karin agrisi seklindeyse doktoruna soylemekte fayda var. Benim 10 saat aclik 91, 1 saat tokluk 131 civari cikiyordu. 2 saatlik normale donuyor. Benimki sudan bahsederken meyveyle vedalasiyoruz dedi direk

Ben de şeker ölçme aleti var 2 saat geçsin tokluk şekerime bakacağım ne kadar çıkacak aceba yemek yedikten sonra 2 saat geçmesi lazımmış ben de ona göre meyveye veda edeyim bebişlerin canı sağolsun

Kızlar bugün mobily bakmaya gittik aslında aklımda montessori yataklı olan takımlar vardı ama Çilek Odası'nda büyüyen beşikli takım gördüm o daha bebiş odası gibi geldi kararsız kaldım. Aranızda büyüyen beşik kullanan var mı memnun kaldınız mı ya da Çilek Odası'ndan ürün alan var mı?

Eklentiler

• IMG_0701.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0700.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 46
Arkadaşım almıştı ama memnun kalmadı bu büyüyen beşiklerden. Çünkü çekmeceli kısmı çıkınca bir tarafı eksik mi kalıyormuş, öyle bir şey demişti ama tam hatırlamıyorum. Onun yerine montessori yatak aldı şu an 4 yaşında çocuk ve hala kullanıyorlar. Muhtemelen 7-8 yaşına kadar kullanırız diyor. Bir de çocuğun yatağa girip çıkması montessorride daha kolay oluyormuş. Biz okula başlayınca güzel bir genç odası almak niyetindeyiz. O yüzden şimdilik ikeadan bir dolap ve Şifonyeri alacağız. Dolabın içini kendi kullanımıma göre tasarlayacağım. Kulplarını değiştiririz, çocuğa uygun diye düşündük. Çocuk zaten belli bir yaşa gelene kadar dolap falan bilmiyor. Montessori yatak alacağız yanına da. Birkaç sene için böyle oda takımı almak bana pek mantıklı gelmedi açıkçası

Nasıl oldun inş bebek de sen de iyisinizdir

Biz de önce çilek Mobilya’ya baktık kafamıza yatan bir şey bulamadık montessori yataklı çocuk odası aldık başka bir mağazadan.

Canım çok geçmiş olsun inşallah şuan daha iyisindir.Elinden geldiğince güzel şeyler düşünmeye çalış buda bı süreç Allah'ın izniyle zamanında sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına alacaksın dualarım seninle

Sabah kalkinca sirayla olc canim. Gun icinde farkli sonuclar cikabiliyor en iyisi sabah bisey yiyip
İcmeden aclik, sonra iki saat sonra tokluk bakarsin

Çok geçmiş olsun şimdi nasilsiniz umari..hemen toparlanır ve evinize gecerisniz

Biz de önce çilek Mobilya’ya baktık kafamıza yatan bir şey bulamadık montessori yataklı çocuk odası aldık başka bir mağazadan.
Montessori ne demek bilmiyorum ama ben de yataklı çocuk odası aldım M MysticWomen o beşik tarzı çok hoş duruyor ben de bakmıştım aklım da kalmıştı ama çekmeceler çıktığı an oturmayan bi şeyler oluyordu sanki

Çook geçmiş olsun canım inşallah hiç bi aksilik olmadan hastanede çıkacak ve vakitlice doğumu bekleyeceksin bizim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…