2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kizlar ya bu ay 4 kilo aldim. Doktorum preeklampsi yuzunden biraz kizdi. 3u odemdir hemen eliminasyon diyetine basliyorsun o 3 u veriyoruz, sonra da ayda 1 kilo olarak devam ediyoruz dedi. Seker de sınırda ciktigindan biraz da sanirim. Degilse yuksek riskli gebelik kategorisine almam lazim seni dedi. İki gundur yapiyorum ama diyetisyenim de hamilelere onermiyorum aslinda ama kisa sureli biraz daha gevsek bir sey yapariz dedi. aslinda menu yeterli ama ben doymadigimi hissediyorum. Ne bileyim hamileyken zayiflamak (istifra gibi durumlar olmadikca) cok saglikli mi ya? Benim hic icime sinmiyor bu durum

Seninle aynı durumdayım canım. 1 ayda 4 kilo aldım ve daha da devam ediyor. Akşam yemeğinden sonra çok dikkat etmeye çakılıp başka bi şey ağzıma atmamaya çalışıyorum ama zor oluyor. Haftaya randevum var bakim doktorum ne dicek kızacak mı yoksa iyi mi dicek. Diyet yapsak da yapmasak da bebek plesantadan alacağını alıyor zaten yeteri kadar sağlıklı beslenmek daha iyi olacaktır bu benim düşüncem ama işte ben de boğazımı durduramıyorum
Paketli yiyecekleri işte aburcubur ve hamur işini kısarsak vücut otomatikman rahatlıyor aslında

25+1 haftadayım. Hala hastanedeyim. 14me yükseliyor dil altı ile düşüyor. Şimdilik böyle gidiyor. ama korkuyorum ani yğkselme olursa aalacağınısöyledi doktorum
Kötüyü düşünüp çağırmayalaım canım inşallah sana ve bebeğine hiç bi şey olmadan hayırlısıyla buraya hastanedenn çıktım yazacaksın

Durmuyor ya cidden. Surekli canim biseyler istiyor. Eliminasyon da zor pilav yok ekmek yok sadece karabugday vs. Canim nasil hamurisi istiyo. Bari bol bol yuruyeyim de hizli bitireyim su odem kismini

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Doktorlar ne söylerse onu yap. Bebek alacağı vitamini zaten alır. Diyeti çok kafana takma.
Keşke benimde sürecim bu kadar basit olsaydı. Dua et arkadaşım.
Kötüyü düşünüp çağırmayalaım canım inşallah sana ve bebeğine hiç bi şey olmadan hayırlısıyla buraya hastanedenn çıktım yazacaksın

Durmuyor ya cidden. Surekli canim biseyler istiyor. Eliminasyon da zor pilav yok ekmek yok sadece karabugday vs. Canim nasil hamurisi istiyo. Bari bol bol yuruyeyim de hizli bitireyim su odem kismini
İşte o pilav makarna hamurişi aldırıyo canım
Ben yememeye calısıyorum evde pişirmemeye çalısıyorum tam buğday ekmek yiyorum başından beri sadece kahvaltıda oda.
11 kiloyla ilerliyorum şimdilik.
Mideyi salatayla doldurucaksın bol su içiceksin

5 yıldır caploonba montessori yatak kullanıyorum oğluma 7 yaşına girecek yazın hala kullanıyoruz bence bir iki yıl daha kullanır
Çilekten dolap ve komodin aldım bu modelden geçen gün arkadaşım geldi, onun oğlunun dolabı bundanmış çok memnunum dedi, 3 kapılı olanından almıştık umarım biz de memnun kalırız

Montessori almakla cok iyi yaptık öyleyse uzun vadede kullanacak

Korumaya çalışınca da görece zayıflamış olacaksınız bence, tuz ve şekere bir de karbonhidrata dikkat etmek en çok fayda eden olacaktır. Ama benim de canım hep bunları istiyor tabi

Montessori almakla cok iyi yaptık öyleyse uzun vadede kullanacak
Ben çok memnunum, bebekken odasında beşikte hiç yatmadı zaten şimdi de almadım onun için, park yatak var anne yanı kullanırız inşallah.
O montessorri yatağı 1-2 yıl sonra kıza geçiricem diye planlar yapıyorum hatta inşallah

İnşallah bende memnun olacağımı düşünüyorum inşallah görürüz o günleri

Bende geçen ay çok hızlı kilo aldım. Doktorum zaten yerli dr nowzeradan gibi kilo takıntılı hamurişi pilav makarna vs çok severim hayatımı sadece onları yiyerek geçirebilirim hatta ama geçen kontrolden sonra pilavımı basmati pirinçle yapmaya başladım. Salataya kinoa katıyorum. Ara öğünümde yulaf chia muz fıstık ezmesiyle smoothe yapıyorum. Bol kırmızı et ve salata yiyorum (sebze yemekleriyle hiç aram yok malesef) Ara ara kaçamaklar yapıyorum tabiki kesemedim tam anlamıyla ama 3 haftadır 200 gr kadar aldım işe yarıyor yani

Merhaba kızlar nasılsınız iyisiniz umarım İnşallah hepiniz sizde havalar nasıl Adana'da bu iki gündür yanıyor. Resmen Adana'da Şimdiden bu sıcaklık başladığına göre yazı hiç düşünemiyorum.Allah şimdiden yardımcımız olsun

Yanıyoruz valla bi markete gidelim dedik öldük mahvolduk cnm

Sabah kalkinca sirayla olc canim. Gun icinde farkli sonuclar cikabiliyor en iyisi sabah bisey yiyip
İcmeden aclik, sonra iki saat sonra tokluk bakarsin
Baktım bu sabah canım açlık kan şekerim 60 çıktı. Tokluk kan şekerimde 99 çıktı çok şükür gayet iyi yani bebeğin suyu niye çoğalıyor ona şaşırıyorum. Haziranda kontrolüm var İnşallah her şey yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…