Bende de oldu gecen yazdim hatta gruba, siyatik agri deniliyormus, neyseki ertesi gun gecti ama cok fenaydiKızlar ya kuyruk sokumu kalça(bel de olabilir )arası bi ağrı yaşıyorum 3-4 gündür mesela bulaşıkları yerleştirilen sağ ayağıma abamırken anlık bıçak saplanır gibi oluyor ya da uzun süre oturup kalkınca kalkarken de oluyor. En son9.haftda başlayıp 13.haftamda bitmişti bu yşadığım. Son trimester diye normal mi acaba magnezyumu 2 ye çıkarsam faydası olur mu ki
Buz koymamanız lazım soğuk suya tutun eliniziSimdi surdum canim cok sagol ama baya yaniyo buzu cekince
Aa sasirdim, nabiz yukselmesi tetikliyor mu? Merdiven cikarken bile fena yukseliyor ki normal bu. Pztesi benim de muayenem var, ben de sorayim doktora, cunku yuksek nabizli antremanlar ben de yapiyordum bazen.Kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor. Spor yapınca geçiyor. Ama doktorum 30.cu haftadan sonra yürüyüş ve yüzme dışında herşeyi yasakladı. Fitness ve ağırlık yapıyordum artık kesinlikle izin vermiyorşuan aşırı kilo alıcam korkusu oluştu o yüzden. Artık nabzının yükselmesini istemiyoruz erken doğumu tetikler. Yürürken bile nabzın yükselince oturacaksın dedi. Acaba bir risk mi gördü de söylemiyor diye düşündüm. Yurtdışında insanlar doğuma kadar fitnessa devam ediyor çünkü
Rica ederim canım geçmiş olsun buz tut artık sürekli çekmeYaa benim ilk dogumda sabah 8 de dogum yaptim gece 10 da taburcu oldum hic o kadar kalmadim bile. Foto moto hic olmadi aklima bile gelmedibunda sezeryan olcam kalirim bir iki gun 3 takim almam gerek dogru
Simdi surdum canim cok sagol ama baya yaniyo buzu cekince
Evet evet cok ultrasona girmeyin diyorlar ama ayda bir zor bekliyorum ben cocuk iyi mi diye goresim geliyor
Geçmiş olsun Kantoron yağı çok iyi leke izi bile bırakmıyor. Zararı yok diye biliyorum sende araştır istersen yanıklara iyi geliyorKizlar hamilelikte kullanilabilecek yanik kremi var mi? Silverdin cok onerilmiyormus elimi yaktim
Su toplayacak mudahale etmezsem
Yaa ben de buz koyuo duruyorum aklima gelmedi. Aloe verayi da bi bakayim cok sagolasinBuz koymamanız lazım soğuk suya tutun elinizialoe veraya izin varmı bilmiyorum ama o da iyi gelebilir
Hamileligin en zor kismi ya surekli tedirginlikRica ederim canım geçmiş olsun buz tut artık sürekli çekme
Hahhahaha hepimiz öyleyiz çocuk iyi mi kilo aldı mı büyüdü mü naptı napıyo kafaları yiyoruz
Benimde merdiven çıkarken yükseliyor ama spor yaparken daha canlı hissediyorum kendimi. Şimdi bırakınca bi anda çökmem inşAa sasirdim, nabiz yukselmesi tetikliyor mu? Merdiven cikarken bile fena yukseliyor ki normal bu. Pztesi benim de muayenem var, ben de sorayim doktora, cunku yuksek nabizli antremanlar ben de yapiyordum bazen.
Yurtdisinda millet dogurana kadar fitness agirlik vs yapiyo ya
Sagolun hemen surdum ins iyi gelirGeçmiş olsun Kantoron yağı çok iyi leke izi bile bırakmıyor. Zararı yok diye biliyorum sende araştır istersen yanıklara iyi geliyor
Ya ama benim niye geçmediBende de oldu gecen yazdim hatta gruba, siyatik agri deniliyormus, neyseki ertesi gun gecti ama cok fenaydi
Evet canım benim de sezeryan o yüzden 3 takım dedimYaa benim ilk dogumda sabah 8 de dogum yaptim gece 10 da taburcu oldum hic o kadar kalmadim bile. Foto moto hic olmadi aklima bile gelmedibunda sezeryan olcam kalirim bir iki gun 3 takim almam gerek dogru
Simdi surdum canim cok sagol ama baya yaniyo buzu cekince
Evet evet cok ultrasona girmeyin diyorlar ama ayda bir zor bekliyorum ben cocuk iyi mi diye goresim geliyor
Bi dıkımtı görmemiştir canım sadece tedbir amaçlı sadece yürüyüş yüzme önermiştir merak etmeKuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor. Spor yapınca geçiyor. Ama doktorum 30.cu haftadan sonra yürüyüş ve yüzme dışında herşeyi yasakladı. Fitness ve ağırlık yapıyordum artık kesinlikle izin vermiyorşuan aşırı kilo alıcam korkusu oluştu o yüzden. Artık nabzının yükselmesini istemiyoruz erken doğumu tetikler. Yürürken bile nabzın yükselince oturacaksın dedi. Acaba bir risk mi gördü de söylemiyor diye düşündüm. Yurtdışında insanlar doğuma kadar fitnessa devam ediyor çünkü
102-108 çok iyi bence ben sporda 140-160 arası çalışıyorum 1 saat aralıksızBi dıkımtı görmemiştir canım sadece tedbir amaçlı sadece yürüyüş yüzme önermiştir merak etme
Benim dün 2 defa nabzım 102 ve 108 çıktı şimdi doktoruma yazdım bakim ne dicek hem nabız hem kalça ağrım için
Bana sondayi ameliyat masasında taktiklarini düşünüyorum bel altı anestezi sonrası.. bel altı hissedilmeye başlanınca da sondayi çıkartıyorlar.. takarken aciyormu bilmiyorum ama cikartirlarken sadece hafif kalın ip cekiliyormus hissi oluyorÇoook teşekkür ederim canım bilgiler için. Nedendir bilinmez koyu renk al diyor içimden bi sesüstüm başım batar diye endişe editoruö sanıeım peki şey sondayı narkozu verdikten sonra mı takıyorlar önce mi bu da çok kafamı karıştırıyor
Banada eylülün 7 şimdilik diyor ama kesin ağustos olucak ondan hep buranı takip ediyorumKızlar biz de kontrole gittik bugün. Sat’a göre 29+3 ama ultrasona göre 2 hafta öne geçmişiz. 31+3 görünüyor. 42 cm 1750 gr olmuşuz. Bana biraz iri geldi ama doktorumuz ölçüsüyle uyumlu, suyu iyi, rahim ağzı ölçümüz güzel, şu an için bi problemimiz yok dediBeklenen doğum tarihi 5 Ağustos ama benimki sezaryen olacağından 20 Temmuz sonrasına ağustosa kalmadan gelmiş olur dedi. Temmuz annesi olacağım görünüyor ama ben kendimi ağustos annesi grubundan ayıramıyorum, burda başladım burda bitsin
Benim de bebegin son siparislerini olusturdum az once ama kendim icin hic bir sey yok. 10 sene gectigi icin dogumumdan hepsi iptalEvet canım benim de sezeryan o yüzden 3 takım dedim
Bebeğin herşeyi tam bi kendim kaldım en zoru bence
Ayyy bende geçen elimi yaktım işyerinde koca bardak çayla. Baktım bül olmaya başlayacak can havliyle silverdini boca ettimKizlar hamilelikte kullanilabilecek yanik kremi var mi? Silverdin cok onerilmiyormus elimi yaktim
Su toplayacak mudahale etmezsem
Benim de geçen hafta kasılmalarım vardı ben de sizin gibi ntsye girdim ve aynı sizin gibi sadece bir kere yüksek çıktı. Doktor serum verdi geçti daha sonra da kasılmalarım azaldı zaten :) yalancı kasılmalar olabiliyormuş bu şekilde , düzenli olmaması gerekiyormuş. Siz bi de 30. Haftaları geçmişsiniz çok normal bence bunun çıkması :)Bacikolar bugün perinatolog kontrolüm vardı 29+5teyim. Boyu 39.50 cm kilosu 1380 gram çıktı. Bir de bu kasılmalarımı yani sertleşmeleri söyledim. Nstye gir bi bakalım dedi. Aşağıda sonucu da yüklüyorum grupta aynı şeyleri yaşayanlar olduğu için bir fikir olsun diye paylaşmak istedim.
En altta yer alan sancıları gösteriyor. Bir kere yükselip 35e çıktı o an tarif ettiğim tüm karında sertleşme hissini yaşıyordum. Doktorum normal olduğunu yalancı kasılma olduğunu söyledi. En yukardaki çizgiler bebeğin kalp atışı 140-160 arası gidip gelmesi bebeğin hareketli ve oksijeninin iyi olduğunu gösteriyormuş. Normalde bir yasağım yoktu ama doğuma yardımcı olması için pilatese başlayabilir miyim diye sormuştum 32.haftadan sonra başla dedi. Başına gelen olursa bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?