2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bende de oldu gecen yazdim hatta gruba, siyatik agri deniliyormus, neyseki ertesi gun gecti ama cok fenaydi

Aa sasirdim, nabiz yukselmesi tetikliyor mu? Merdiven cikarken bile fena yukseliyor ki normal bu. Pztesi benim de muayenem var, ben de sorayim doktora, cunku yuksek nabizli antremanlar ben de yapiyordum bazen.
Yurtdisinda millet dogurana kadar fitness agirlik vs yapiyo ya

Rica ederim canım geçmiş olsun buz tut artık sürekli çekme
Hahhahaha hepimiz öyleyiz çocuk iyi mi kilo aldı mı büyüdü mü naptı napıyo kafaları yiyoruz

Kizlar hamilelikte kullanilabilecek yanik kremi var mi? Silverdin cok onerilmiyormus elimi yaktim
Su toplayacak mudahale etmezsem
Geçmiş olsun Kantoron yağı çok iyi leke izi bile bırakmıyor. Zararı yok diye biliyorum sende araştır istersen yanıklara iyi geliyor

Buz koymamanız lazım soğuk suya tutun elinizi aloe veraya izin varmı bilmiyorum ama o da iyi gelebilir
Yaa ben de buz koyuo duruyorum aklima gelmedi. Aloe verayi da bi bakayim cok sagolasin
Rica ederim canım geçmiş olsun buz tut artık sürekli çekme
Hahhahaha hepimiz öyleyiz çocuk iyi mi kilo aldı mı büyüdü mü naptı napıyo kafaları yiyoruz
Hamileligin en zor kismi ya surekli tedirginlik

Benimde merdiven çıkarken yükseliyor ama spor yaparken daha canlı hissediyorum kendimi. Şimdi bırakınca bi anda çökmem inş

Bacikolar bugün perinatolog kontrolüm vardı 29+5teyim. Boyu 39.50 cm kilosu 1380 gram çıktı. Bir de bu kasılmalarımı yani sertleşmeleri söyledim. Nstye gir bi bakalım dedi. Aşağıda sonucu da yüklüyorum grupta aynı şeyleri yaşayanlar olduğu için bir fikir olsun diye paylaşmak istedim.

En altta yer alan sancıları gösteriyor. Bir kere yükselip 35e çıktı o an tarif ettiğim tüm karında sertleşme hissini yaşıyordum. Doktorum normal olduğunu yalancı kasılma olduğunu söyledi. En yukardaki çizgiler bebeğin kalp atışı 140-160 arası gidip gelmesi bebeğin hareketli ve oksijeninin iyi olduğunu gösteriyormuş. Normalde bir yasağım yoktu ama doğuma yardımcı olması için pilatese başlayabilir miyim diye sormuştum 32.haftadan sonra başla dedi. Başına gelen olursa bilginize

Eklentiler

• IMG_3044D48E-9888-4EC5-8E0A-809A5669B0BE.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bu arada dün artış collectiondan bahsetmiştim. Bugün %70 indirime girmiş bir bakın isterseniz fikir olur. Ben kumaşlarını çok beğendim pişman oldum şuan keşke bekleseydim

Evet canım benim de sezeryan o yüzden 3 takım dedim
Bebeğin herşeyi tam bi kendim kaldım en zoru bence

Bi dıkımtı görmemiştir canım sadece tedbir amaçlı sadece yürüyüş yüzme önermiştir merak etme
Benim dün 2 defa nabzım 102 ve 108 çıktı şimdi doktoruma yazdım bakim ne dicek hem nabız hem kalça ağrım için

102-108 çok iyi bence ben sporda 140-160 arası çalışıyorum 1 saat aralıksız ona rağmen nasıl 12 kilo aldığımı sorgulamayın

Kızlar sarı kokulu akıntı var en başından beri 2 günlük fitil kullandım fayda etmedi şimdi de nystafur diye bi fitil verdi 1 haftalık bunu kullanan var mı aranızda

Bana sondayi ameliyat masasında taktiklarini düşünüyorum bel altı anestezi sonrası.. bel altı hissedilmeye başlanınca da sondayi çıkartıyorlar.. takarken aciyormu bilmiyorum ama cikartirlarken sadece hafif kalın ip cekiliyormus hissi oluyor

Banada eylülün 7 şimdilik diyor ama kesin ağustos olucak ondan hep buranı takip ediyorum

Evet canım benim de sezeryan o yüzden 3 takım dedim
Bebeğin herşeyi tam bi kendim kaldım en zoru bence
Benim de bebegin son siparislerini olusturdum az once ama kendim icin hic bir sey yok. 10 sene gectigi icin dogumumdan hepsi iptal bakiniyorum bakalim bir sonraki aya biraktim onu da iviri ziviri kafam yoruldu baya

Kizlar hamilelikte kullanilabilecek yanik kremi var mi? Silverdin cok onerilmiyormus elimi yaktim
Su toplayacak mudahale etmezsem
Ayyy bende geçen elimi yaktım işyerinde koca bardak çayla. Baktım bül olmaya başlayacak can havliyle silverdini boca ettim yavrum rabbime emanet valla öyle bi zonklamaydı direkt kreme koştum aloe vera jel tutarım birde evde buzdolabında canım ben. Tatilde falan güneş yanığında çok güzel söndürüyor o yangı hissini

Benim de geçen hafta kasılmalarım vardı ben de sizin gibi ntsye girdim ve aynı sizin gibi sadece bir kere yüksek çıktı. Doktor serum verdi geçti daha sonra da kasılmalarım azaldı zaten :) yalancı kasılmalar olabiliyormuş bu şekilde , düzenli olmaması gerekiyormuş. Siz bi de 30. Haftaları geçmişsiniz çok normal bence bunun çıkması :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…