• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Bana dua edin hanımlar ya akşam acile mi gitsem bilmiyorum kasılmalar devam ediyor ama ağrı sancı yok oğlumda hiç doğum.sancisi çekmediğim için onu dq bilmiyorum otle bel ağrısı adet ağrısı falan yok ama kasılmalar ara ara var acaba vurduğu için mi oluyor onu dq anlamadjm

Bana dua edin hanımlar ya akşam acile mi gitsem bilmiyorum kasılmalar devam ediyor ama ağrı sancı yok oğlumda hiç doğum.sancisi çekmediğim için onu dq bilmiyorum otle bel ağrısı adet ağrısı falan yok ama kasılmalar ara ara var acaba vurduğu için mi oluyor onu dq anlamadjm
Benim bayrakın ilk günü çok vajinama baskı yaptı karnımdada kasılmaydı bence anlamadım da. Aka geçti dinlenince. Korkuyorsanız gidin bence.. ben yarın doktor randevum olduğu için biraz da şey yapmadım

Anladım canım ama o normal yani 37. Haftadan sonra her an doğum olabilir buna erken doğum demeyiz diyor doktorlar. zamanında doğurmayı nasip etsin Allah 🤲🏻 bende çok şükür almadım bu ay kilo. Son aylar daha çok alınır diyor ama ben çok acıkmıyorum gibi normalim..
Benim anladığım 40 haftaya kadar beklemeyiz demek istedi planlı sezaryen de olsa 38’de alır gibi. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun 35 e kadar beklesinler yeter☺️
Ben her zamanki alımda devam ediyorum iştahım azaldı bebek büyüyüp mideye baskı yaptığı için doktorum bebeğe yarayacak şeyler ye mesela çorbayı içme ana yemek salatayı ye dedi.

Canım korkuyorsan git için rahat etsin sancı vardır belki ne olur ne olmaz

Benim bayrakın ilk günü çok vajinama baskı yaptı karnımdada kasılmaydı bence anlamadım da. Aka geçti dinlenince. Korkuyorsanız gidin bence.. ben yarın doktor randevum olduğu için biraz da şey yapmadım
Benim gideceğim yer riskli perinatolog malesef burda 1 tane var hemen randevu da alamıyorsun:(şimdi gitsem o hastane hemen yatış diyor annem burda değil oğluma bakacak kimse yok

Benim anladığım 40 haftaya kadar beklemeyiz demek istedi planlı sezaryen de olsa 38’de alır gibi. Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun 35 e kadar beklesinler yeter☺️
Ben her zamanki alımda devam ediyorum iştahım azaldı bebek büyüyüp mideye baskı yaptığı için doktorum bebeğe yarayacak şeyler ye mesela çorbayı içme ana yemek salatayı ye dedi.
Ay benimde büyüdü mideye baskı yapıyo ama iştahımın maşallahı var 😂 aklım sürekli bi sonraki öğünde🤭 yemek yemeyi seven bi insan da değildim nasıl keyifle yiyorum 20 kiloyla giricem bu gidişle😂

Benim gideceğim yer riskli perinatolog malesef burda 1 tane var hemen randevu da alamıyorsun:(şimdi gitsem o hastane hemen yatış diyor annem burda değil oğluma bakacak kimse yok
Sadece nst ye girebileceğiniz bir özel hastane vs yok mu acaba? En azından içiniz rahat etmiş olur sancı varsa da gözükür ona göre gidersiniz perinatoloğa

Sadece nst ye girebileceğiniz bir özel hastane vs yok mu acaba? En azından içiniz rahat etmiş olur sancı varsa da gözükür ona göre gidersiniz perinatoloğa
Özel hastane varda kadın doğum çalışmıyor depremden sonra burda tüm.duzen alt üst oldu hala da düzelmedi yada devlet hast gidecegim onlarda hiç birseye bakmiyor ama bakalım.insallah gecer gider :(

İnşallah bir sorun olmaz devlete değilde özele gitseniz yok mu bulunduğunuz yerde belki bir muayene olursunuz nst cekilir sancı yoksa eve gelirsiniz.
Şuan yok canim özelde malesef :( ayrıca depremden sonra burada gerçekten iyi bir doktor yok en büyük sorunumuz bu :( devlet acile gidip bir nst ye gireyim bana dua edin olur mu

Yok canım çok kötü değil benim 300 lerdeydi şekerim ilk çocuğum da bir şey olmadı ikinci de üç aylık şeker ortalamam 11di organlar ilk üç ayda oluştuğu için çocuğa zarar verdi
Parmaktan ölçüm yapıyorum 3 gündür daha düşük çıkıyor böyle devam eder umarım. Size de çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey olmamıştır 🙏🏻

Olabilir benimde iştahım açık değil valla sıcaktan zaten yenmiyor bi şey

Back
X