• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Annem kaynanam çok yardım edemezler yaşlılar maalesef şu an gelseler daha da zor olur her şey benim için
Yolculuktan falan olmuş olabilir dedi, plasentada kanama görmedi ama cumartesi tekrar bakacak bazen sonradan görüntü netleşir dedi. Açılma hunileşme yokmuş, kasılma da çıkmadı çok şükür
Oh çok şükür açılma yok sancı yok canım.
Olsun eşinle yavaş yavaş yaparsınız en acil ihtiyaçları koy çantaya dursun kenarda canım ben de en geç temmuz 1 e kadar hastane çantamı hazır edip bitireceğim inşallah ☺️

Hangisini almak mantıklı acaba?🤔 hydra bebe den herkes çok memnun ama sanırım stelatopia hassas ciltler için daha iyi. Acaba küçük boy alıp denemek mi lazım bebekte
Deterjan ben unibaby almıştım. Şampuan vs de mustela alacağım ben de. Bi de deneyip göreceğiz bakalım bebğin vücudu kabul edecek mi(inşallah eder amin)
Zaman geçtikçe stres de basıyor zaten beni 😬
Bence içeriğini doğal istiyorsanız içeriklerini okuyun lütfen. Hiç ucuz şampuan değil çünkü, evlerle, siveno, incia bakabilirsiniz bunlar doğal ve sertifikalılar. Ama mustelanın içeriğinde petrol var.

Bence içeriğini doğal istiyorsanız içeriklerini okuyun lütfen. Hiç ucuz şampuan değil çünkü, evlerle, siveno, incia bakabilirsiniz bunlar doğal ve sertifikalılar. Ama mustelanın içeriğinde petrol var.
Ben şampuan olarak Weleda aldım. Bu mustelayı nemlendirici olarak düşünmüştüm ama doğal içerikli bi öneriniz varsa ona da bakmak isterim😊 Mamaaura ve Bioderma da öneriliyor sanırım

İnciamı alsam ya
Ben şampuan olarak Weleda aldım. Bu mustelayı nemlendirici olarak düşünmüştüm ama doğal içerikli bi öneriniz varsa ona da bakmak isterim😊 Mamaaura ve Bioderma da öneriliyor sanırım
Valla ben söylediğim markaların içeriklerini çok araştırdım. Ama hangisini alın almayın diyemem. İncia aldım losyon şampuan ve pişik kremi. Şans vericem. Bebek inşallah memnun kalır. Bioderma ben kendi vücudumda da severim nemlendiricisini ama yine onu da içerik bakabilirsiniz bence

Valla ben söylediğim markaların içeriklerini çok araştırdım. Ama hangisini alın almayın diyemem. İncia aldım losyon şampuan ve pişik kremi. Şans vericem. Bebek inşallah memnun kalır. Bioderma ben kendi vücudumda da severim nemlendiricisini ama yine onu da içerik bakabilirsiniz bence
Mustelanın temiz olmadıgını bende duymuştum aslında çok araştırmadım. İncia yada siveno alayım bende

Mutlaka vardır ☺️
Çok zorlamıyorum ama rabbim yardımcımız olsun rahatça nefes alıp yatmayı özledim boğuluyorum yattığım an ya😂
Bende kendimde sorun var diye endişeleniyordum bir haftadır. Yattığım an sanki panik atak oluyorum öyle kalp çarpıntısı nefes alamama. Daha önce böyle bir şey yaşamadım da . Demek ki sıcaklardan ve hamileliğin ilerlemesindenmiiş

Ben ne tarafa yatsam memnun olmuyor hanımefendi. Sağıma yatıyorum tekme atıyor, soluma yatıyorum yumruk atıyor. Düz yatsam zaten isyanlarda 😂😂😂 memnun edemedik bir türlü 😂 babasına sarılsam ona hiç gelemiyor. Kıskanç bir de 😂😂😂
Ya aynen aynen 😂 birde bende şey tribi başladı yan yatarken tekmeleyince pozisyondan rahatsız oldu çocuğun canını acıttım herhalde diyip başka pozisyon arıyorum 😂😂😂😂

Bende kendimde sorun var diye endişeleniyordum bir haftadır. Yattığım an sanki panik atak oluyorum öyle kalp çarpıntısı nefes alamama. Daha önce böyle bir şey yaşamadım da . Demek ki sıcaklardan ve hamileliğin ilerlemesindenmiiş
Bende anksiyeteliyim yıllardır onun için kalbimde bi sorun var sandım 😂
Bebek büyük damarlara baskı yaptığı için oluyormuş oksijen seviyesi düşüyor o an kan akışı yavaşlıyormuş☺️

Kızlar ev işlerini nasıl hallediyorsunuz? Ben bir odayı bir günde ancak yapıyorum diğerine geçene kadar yaptığım oda pisleniyor. Yaptığım temizlik hiç içime sinmiyor. Özellikle banyo-tuvalet temizliği çamaşır suyu kullanmadan olmuyor. Temizlik yapınca da pişman oluyorum ya erken doğumu tetiklerse ya ağrım sancım olursa bebişe bişey olursa diye.

Back
X