2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Maşallah ona, döner muhtemelen daha

Bende ondan korktm Allah korsn.ILk gebelgmde titreme fln olmamsti kzimdq hiç hatırlamıyorum ama oğlumda ara ara titryo karnım bildgn.Insallah kötü bsy yoktur.

iki gündür gözlerimi açamıyorum, o kadar yorgunum ki.. tüm günü yorgunlukla geçiriyorum. umarım her şey yolundadır vallahi artık endişelenmeye başladım :0

Eksiklerin bitti mi lattee hastane çantan falan hazır mı canıııımm
Of ben hiç bir şey hazırlamadım daha

Dün yine lekelenmem oldu ultrasonda ve nst de sorun yok dedi doktor bugün de az az devam ediyor, 2 gündür de evde yatıyorum bu nedenle

Bence benim kız da beklemeyecek ağustosu ama kalkıp çanta hazırlamalıyım artık, kıyafet yıkamalıyım

Ne olur ne olmaz başla sen canım.

Ben de senin gibiyim. Hastane Fotoğraf çekimi için takım, isimli hastane çıkışı( hala karar veremedim ) ve kremler şampuanlar kaldı bugün buzluk için bi şeyler yaptım attım yavaş yavaş yapıp atmam lazım diye düşündüm kimseye bel bağlamadan

Yeme içme olayına hiç girmedim girmeyi de düşünmüyorum
Ben de hastane odası için organizasyonla konuşacağım. Yarın da işte şampuanlar kremler küvet ıvır zıvır kaldı onları alacağım

aa sebebi neymiş canım lekelenmen plesantayla mı ilgili acaba? Çok şükür sorun yokmuş ama bak yardımcı olabilecek var mı canım annen kaynana vs

Ne alacaksın şampuan pişik kremi losyon vs
allahtan organizasyon derdim yok bi de onunla kafayı yerdim sanırım hstanenin kendi organizasyonu varmış az ama öz olan şeylerden süsleme falan. Ben de zaten şatafat falan sevmiyorum nasip olurs 40mevlidne ayarlarım organizasyon

Ne güzel keşke bizim hastanede de olsa
Deterjanlarnı siveno şampuan losyon olarak mustela pişik kremi de sudocrem alıcam canım bunlara karar verdim.

Hangisini almak mantıklı acaba? hydra bebe den herkes çok memnun ama sanırım stelatopia hassas ciltler için daha iyi. Acaba küçük boy alıp denemek mi lazım bebekte

Eklentiler

• IMG_2109.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_2108.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 24
aa sebebi neymiş canım lekelenmen plesantayla mı ilgili acaba? Çok şükür sorun yokmuş ama bak yardımcı olabilecek var mı canım annen kaynana vs
Annem kaynanam çok yardım edemezler yaşlılar maalesef şu an gelseler daha da zor olur her şey benim için
Yolculuktan falan olmuş olabilir dedi, plasentada kanama görmedi ama cumartesi tekrar bakacak bazen sonradan görüntü netleşir dedi. Açılma hunileşme yokmuş, kasılma da çıkmadı çok şükür

Ne güzel keşke bizim hastanede de olsa
Deterjanlarnı siveno şampuan losyon olarak mustela pişik kremi de sudocrem alıcam canım bunlara karar verdim.
Deterjan ben unibaby almıştım. Şampuan vs de mustela alacağım ben de. Bi de deneyip göreceğiz bakalım bebğin vücudu kabul edecek mi(inşallah eder amin)
Zaman geçtikçe stres de basıyor zaten beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…