- 13 Aralık 2024
- 575
- 589
- 18
Maşallah ona, döner muhtemelen dahaSelamlar, bende doktordan geliyorum bebeğime baktık çok şükür 2085 gr olmuşuz. Ama ayaklarımız aşağı inmiş kafamız yukarıda üzüldüm 28. Haftamda bebek kafası aşağıdaydıbakalım dönecek mi dönmeyecek mi çok normal istiyordum ama sağlıklı olsun napim..
Bende ondan korktm Allah korsn.ILk gebelgmde titreme fln olmamsti kzimdq hiç hatırlamıyorum ama oğlumda ara ara titryo karnım bildgn.Insallah kötü bsy yoktur.Ben bazen yaşıyor gibiyim ama emin olamıyorum.
Kız kardeşim kızın da çok hissedermiş titreme hatta korkuyor muş ne oluyor bir sorun mu var hasta mı bebek diye Allah korusun.
Daha sonra doğdugunda bebek uyurken ağzı titriyordu arada onumu hissediyodum acaba dedi
Tuz ve hamurişini azaltmak, bol su içmek, bir de engel bir durum yoksa yürüyüş yapmak aklıma gelenler bunlar. Bir de bayramda biraz denize girdim o da çok iyi geldi ödemeÇözümü olan varsa banada söylesin aynıyım
Ben de böyleyim artık sanki nefesim kesiliyor sırtüstüKızlar ben sırt üstü hiç gelemiyorum nefesim kesiliyor sizde yaşıyomusunuz bunu? O an kalkmazsam yada yan dönmezsem boğulacak gibi oluyorum.
Of ben hiç bir şey hazırlamadım dahaEksiklerin bitti mi lattee hastane çantan falan hazır mı canıııımm
Yoktur yoktur korkmaBende ondan korktm Allah korsn.ILk gebelgmde titreme fln olmamsti kzimdq hiç hatırlamıyorum ama oğlumda ara ara titryo karnım bildgn.Insallah kötü bsy yoktur.
Bende denize gidip ayagımı bile sokmadım keşke daha önce bilseydimTuz ve hamurişini azaltmak, bol su içmek, bir de engel bir durum yoksa yürüyüş yapmak aklıma gelenler bunlar. Bir de bayramda biraz denize girdim o da çok iyi geldi ödeme
Ne olur ne olmaz başla sen canım.Of ben hiç bir şey hazırlamadım daha
Dün yine lekelenmem oldu ultrasonda ve nst de sorun yok dedi doktor bugün de az az devam ediyor, 2 gündür de evde yatıyorum bu nedenle
Bence benim kız da beklemeyecek ağustosu ama kalkıp çanta hazırlamalıyım artık, kıyafet yıkamalıyım
Herşeyden endişe eder olduk bu haftalardaiki gündür gözlerimi açamıyorum, o kadar yorgunum ki.. tüm günü yorgunlukla geçiriyorum. umarım her şey yolundadır vallahi artık endişelenmeye başladım :0
Ben de senin gibiyim. Hastane Fotoğraf çekimi için takım, isimli hastane çıkışı( hala karar veremedimYok ya nerdee
Son kalan eksikler yarın alınacak daha benim pijamam yok hastane çantası hazır değil bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenmedi çok iş var aslında
Bayramdan önce odası geldi birazcık mobilya kokusu çıksın öyle yıkayıp ütüleyip yerleştirelim dedik birkaç hafta sonra yapacağım onları
Yeme içme olayına hiç girmedim girmeyi de düşünmüyorumBen de senin gibiyim. Hastane Fotoğraf çekimi için takım, isimli hastane çıkışı( hala karar veremedim) ve kremler şampuanlar kaldı bugün buzluk için bi şeyler yaptım attım yavaş yavaş yapıp atmam lazım diye düşündüm kimseye bel bağlamadan
aa sebebi neymiş canım lekelenmen plesantayla mı ilgili acaba? Çok şükür sorun yokmuş ama bakOf ben hiç bir şey hazırlamadım daha
Dün yine lekelenmem oldu ultrasonda ve nst de sorun yok dedi doktor bugün de az az devam ediyor, 2 gündür de evde yatıyorum bu nedenle
Bence benim kız da beklemeyecek ağustosu ama kalkıp çanta hazırlamalıyım artık, kıyafet yıkamalıyım
Ne alacaksın şampuan pişik kremi losyon vsYeme içme olayına hiç girmedim girmeyi de düşünmüyorum
Ben de hastane odası için organizasyonla konuşacağım. Yarın da işte şampuanlar kremler küvet ıvır zıvır kaldı onları alacağım
Ne güzel keşke bizim hastanede de olsaNe alacaksın şampuan pişik kremi losyon vs
allahtan organizasyon derdim yok bi de onunla kafayı yerdim sanırım hstanenin kendi organizasyonu varmış az ama öz olan şeylerden süsleme falan. Ben de zaten şatafat falan sevmiyorum nasip olurs 40mevlidne ayarlarım organizasyon
Evet canım ya Allah esirgesin ama yapmam lazımNe olur ne olmaz başla sen canım.
Annem kaynanam çok yardım edemezler yaşlılar maalesef şu an gelseler daha da zor olur her şey benim içinaa sebebi neymiş canım lekelenmen plesantayla mı ilgili acaba? Çok şükür sorun yokmuş ama bakyardımcı olabilecek var mı canım annen kaynana vs
Deterjan ben unibaby almıştım. Şampuan vs de mustela alacağım ben de. Bi de deneyip göreceğiz bakalım bebğin vücudu kabul edecek mi(inşallah eder amin)Ne güzel keşke bizim hastanede de olsa
Deterjanlarnı siveno şampuan losyon olarak mustela pişik kremi de sudocrem alıcam canım bunlara karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?