• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Selamlar, bende doktordan geliyorum bebeğime baktık çok şükür 2085 gr olmuşuz. Ama ayaklarımız aşağı inmiş kafamız yukarıda üzüldüm 28. Haftamda bebek kafası aşağıdaydı 🥹 bakalım dönecek mi dönmeyecek mi çok normal istiyordum ama sağlıklı olsun napim..
Maşallah ona, döner muhtemelen daha 🙃

Ben bazen yaşıyor gibiyim ama emin olamıyorum.
Kız kardeşim kızın da çok hissedermiş titreme hatta korkuyor muş ne oluyor bir sorun mu var hasta mı bebek diye Allah korusun.
Daha sonra doğdugunda bebek uyurken ağzı titriyordu arada onumu hissediyodum acaba dedi😄
Bende ondan korktm Allah korsn.ILk gebelgmde titreme fln olmamsti kzimdq hiç hatırlamıyorum ama oğlumda ara ara titryo karnım bildgn.Insallah kötü bsy yoktur.

iki gündür gözlerimi açamıyorum, o kadar yorgunum ki.. tüm günü yorgunlukla geçiriyorum. umarım her şey yolundadır vallahi artık endişelenmeye başladım :0

Eksiklerin bitti mi lattee hastane çantan falan hazır mı canıııımm😬🥰
Of ben hiç bir şey hazırlamadım daha 🥶

Dün yine lekelenmem oldu ultrasonda ve nst de sorun yok dedi doktor bugün de az az devam ediyor, 2 gündür de evde yatıyorum bu nedenle

Bence benim kız da beklemeyecek ağustosu ama kalkıp çanta hazırlamalıyım artık, kıyafet yıkamalıyım 🙄

Dün yine lekelenmem oldu ultrasonda ve nst de sorun yok dedi doktor bugün de az az devam ediyor, 2 gündür de evde yatıyorum bu nedenle

Bence benim kız da beklemeyecek ağustosu ama kalkıp çanta hazırlamalıyım artık, kıyafet yıkamalıyım 🙄
Ne olur ne olmaz başla sen canım.

Yok ya nerdee😂
Son kalan eksikler yarın alınacak daha benim pijamam yok hastane çantası hazır değil bebeğin kıyafetleri yıkanıp ütülenmedi çok iş var aslında😄
Bayramdan önce odası geldi birazcık mobilya kokusu çıksın öyle yıkayıp ütüleyip yerleştirelim dedik birkaç hafta sonra yapacağım onları ☺️
Ben de senin gibiyim. Hastane Fotoğraf çekimi için takım, isimli hastane çıkışı( hala karar veremedim 😂) ve kremler şampuanlar kaldı 🥰 bugün buzluk için bi şeyler yaptım attım yavaş yavaş yapıp atmam lazım diye düşündüm kimseye bel bağlamadan 😋

Ben de senin gibiyim. Hastane Fotoğraf çekimi için takım, isimli hastane çıkışı( hala karar veremedim 😂) ve kremler şampuanlar kaldı 🥰 bugün buzluk için bi şeyler yaptım attım yavaş yavaş yapıp atmam lazım diye düşündüm kimseye bel bağlamadan 😋
Yeme içme olayına hiç girmedim girmeyi de düşünmüyorum😂
Ben de hastane odası için organizasyonla konuşacağım. Yarın da işte şampuanlar kremler küvet ıvır zıvır kaldı onları alacağım ☺️

aa sebebi neymiş canım lekelenmen plesantayla mı ilgili acaba? Çok şükür sorun yokmuş ama bak 🥰 yardımcı olabilecek var mı canım annen kaynana vs

Yeme içme olayına hiç girmedim girmeyi de düşünmüyorum😂
Ben de hastane odası için organizasyonla konuşacağım. Yarın da işte şampuanlar kremler küvet ıvır zıvır kaldı onları alacağım ☺️
Ne alacaksın şampuan pişik kremi losyon vs ☺️
allahtan organizasyon derdim yok bi de onunla kafayı yerdim sanırım hstanenin kendi organizasyonu varmış az ama öz olan şeylerden süsleme falan. Ben de zaten şatafat falan sevmiyorum nasip olurs 40mevlidne ayarlarım organizasyon ☺️

Ne alacaksın şampuan pişik kremi losyon vs ☺️
allahtan organizasyon derdim yok bi de onunla kafayı yerdim sanırım hstanenin kendi organizasyonu varmış az ama öz olan şeylerden süsleme falan. Ben de zaten şatafat falan sevmiyorum nasip olurs 40mevlidne ayarlarım organizasyon ☺️
Ne güzel keşke bizim hastanede de olsa😂
Deterjanlarnı siveno şampuan losyon olarak mustela pişik kremi de sudocrem alıcam canım bunlara karar verdim.

Hangisini almak mantıklı acaba?🤔 hydra bebe den herkes çok memnun ama sanırım stelatopia hassas ciltler için daha iyi. Acaba küçük boy alıp denemek mi lazım bebekte

Eklentiler

• IMG_2109.webp
    IMG_2109.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_2108.webp
    IMG_2108.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 16
aa sebebi neymiş canım lekelenmen plesantayla mı ilgili acaba? Çok şükür sorun yokmuş ama bak 🥰 yardımcı olabilecek var mı canım annen kaynana vs
Annem kaynanam çok yardım edemezler yaşlılar maalesef şu an gelseler daha da zor olur her şey benim için
Yolculuktan falan olmuş olabilir dedi, plasentada kanama görmedi ama cumartesi tekrar bakacak bazen sonradan görüntü netleşir dedi. Açılma hunileşme yokmuş, kasılma da çıkmadı çok şükür

Ne güzel keşke bizim hastanede de olsa😂
Deterjanlarnı siveno şampuan losyon olarak mustela pişik kremi de sudocrem alıcam canım bunlara karar verdim.
Deterjan ben unibaby almıştım. Şampuan vs de mustela alacağım ben de. Bi de deneyip göreceğiz bakalım bebğin vücudu kabul edecek mi(inşallah eder amin)
Zaman geçtikçe stres de basıyor zaten beni 😬

Back
X