- 2 Kasım 2024
- 315
- 266
- 18
Kizlar selam size yasadigim bi olayi anlatcam bundan bir hafta once felan ben hastanelik oldum ishal ve kusmadan oturu ogun evde temizlik yapmistim ve cok yoruldugum icin esim disardan yiyelm yorgunsun bide yemekle ugrasma dedi bende tamam dedm normalde evde israr ederim disarda mercimek corbasi ve kofte yedim eve geldikten 3 saat sonra kusma ve ishalle fenalasip doktorma yazdm oda bir hastaneye gidip acile kan ve idrar tahlili vermemi soyledi aksam saat 11 gibiydi ben serum yedim felan neyse kan tahlilimde bisey cikmadi enfeksiyon idrar yolunda varmis o hastanenin kadin dogum doktoru beni gormek istedi bebegi kontrol icin ve ben yukari dogumhaneye dogru yol aldim esimde yanimda bebekte sikinti olmadigni biliyoruz ama yinede tabi bizde merak ediyoruz neyse girdim iceri beni cati muayenesi koltuuguna oturttular direk karindan bakmak yerine ordek denilen aletle alttan vajinal muayene yapmak isteyip elle cati muyanesine almak istedi doktor ve yanindaki ebeler tabi ben o soktugu seyden dolayi korku ve bagirmayla reddettm cnku bi arkadasimdan cati elle muayeneden nisani gedigini duymustum korktm ve kabul etmedim neyse doktor ve asistanlari cok kaba bisekilde beni azarladi sen nasil dogurcan gibi felan bu bende biraz korku yaratti ama baska hastanede gittigim gebe okulundaki ebeyle budurumu konustgmda alakasi olmadigini ogrendim neyse doktor cikmis hatta esime beni sikayet etmis fjdjdj oysaki ordek aletini ve elle muayeneyi kabul etmedim bunu yaptikdan sonra kamerali cubukla ve karindan ultrasonla tekrar muayene oldgm ve bebegmde cok sukur bi sorun yoktu. Ogun oyle bir deneyimle evin yolunu tuttum ve suan yine ishal oluyorum ve disarda yemek yemedim neden oldugunu kontrole gottigimde doktoruma sorucam ama son haftalarda boyle bo durum yasayan icinizde var midir normal midir?