Ay bende de varla yok arası bir karaltı var boynumda ama koltukaltımda kararma oldu. Drum güneş lekelerinden bahsetmişti ama böyle bişi yaşamak banada sürpriz oldu bende doğumdan sonrayı bekliyorum inşallah geçerKizlar hamileligimde boynumda birsuru minik minik et benleri cikti, hafif de kararmalar oldu. Bu durumu yasayan var mi? Puruzsuz boynum gitti heryeri benek benek bi cilt geldi cok uzuldum
Kizlar hamileligimde boynumda birsuru minik minik et benleri cikti, hafif de kararmalar oldu. Bu durumu yasayan var mi? Puruzsuz boynum gitti heryeri benek benek bi cilt geldi cok uzuldum
Selamlar benimde öyle oldu ben hayta bayağı yolmuşum farkında olmadan. Sonra bir arkadaşıma sordum ondada olmuş ve sonrasında geçmiş. Hormonalmiş. Doğumdan sonra geçer diye ümit ediyorum.Benimde boynumdan aşağı doğru yaklaşık 8-10 tane var. İlk başta ne olduğunu anlamadığım için kaşıdım bazıları kanayıp kabuk bağladı. Doğumdan sonra düzelir diye düşünüyorum
evet bende yoğun adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum arada. Bebeğin hareketleriyle ilgili oldugunu sanmıyorum artık büyüdükleri için sertleşmesi normalKızlar bu akşam 2 3 kez adet ağrısı gbi ağrı grdi bi iki dk ya gecti yaşayan var mı bu durumu?Birde 2 3 gndr bebisin hareketleri dha sertlesti onunla alakası olablr mi?
bende de cıktılar ve koltuk altı kararmam olduKizlar hamileligimde boynumda birsuru minik minik et benleri cikti, hafif de kararmalar oldu. Bu durumu yasayan var mi? Puruzsuz boynum gitti heryeri benek benek bi cilt geldi cok uzuldum
Kararma insülin fazlalığından sanırım. Bende de hafif oldu. Doğurunca şekerler düzene girince geçer inşallah. Caudalie nin leke serumunu kullanıyorum ben. Gebeler kullanabiliyor. Yüzüm de lekelendi. Bebeksi cildim bozuldu malesef. Kız bebek çirkinleştirir efsanesi doğruymuşKizlar hamileligimde boynumda birsuru minik minik et benleri cikti, hafif de kararmalar oldu. Bu durumu yasayan var mi? Puruzsuz boynum gitti heryeri benek benek bi cilt geldi cok uzuldum
Adet ağrısı için doktorn bsy dedi mi cnm sordn mu? Bgnde olursa yarın gderm herlde doktoruma,yoksa hftya gdnce sorucm bi.Yalanci sancılar mi acaba?evet bende yoğun adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum arada. Bebeğin hareketleriyle ilgili oldugunu sanmıyorum artık büyüdükleri için sertleşmesi normal
Benim daha önce de olmuştu canım sordugumda dinlen dinlenmekle geçmiyorsa düzenli sancın olursa gel demişti bugün kontrolüm var tekrar soracağımAdet ağrısı için doktorn bsy dedi mi cnm sordn mu? Bgnde olursa yarın gderm herlde doktoruma,yoksa hftya gdnce sorucm bi.Yalanci sancılar mi acaba?
Öğleden sonra canımkaramel Latte n’aptın gittin mi kontrole?
bende de cıktılar ve koltuk altı kararmam oldu
Kararma için glikolik asit vs kısmi etki ediyor ama genelde kalıcı oluyorKararma insülin fazlalığından sanırım. Bende de hafif oldu. Doğurunca şekerler düzene girince geçer inşallah. Caudalie nin leke serumunu kullanıyorum ben. Gebeler kullanabiliyor. Yüzüm de lekelendi. Bebeksi cildim bozuldu malesef. Kız bebek çirkinleştirir efsanesi doğruymuş
Doğumdan sonra bakıcaz artık inşallah kalmazKararma için glikolik asit vs kısmi etki ediyor ama genelde kalıcı oluyor
Doğumdan sonra kendimi 30bin bakıma sokmam lazım hatta emzirme bittikten sonra komple motor şanzuman değişimiDoğumdan sonra bakıcaz artık inşallah kalmaz
Bende aynı inanki geçen bi tanıdık artık genç kız gibi durmuyosun annellik gelmiş yüzüne dedi kadına sen bide bedenimi gör diyemedimDoğumdan sonra kendimi 30bin bakıma sokmam lazım hatta emzirme bittikten sonra komple motor şanzuman değişimiperte çıkmış arabalar gibi hissetmeye başladım
Valla her doğum sözde anneyi genclestryoms külliyen yalanBende aynı inanki geçen bi tanıdık artık genç kız gibi durmuyosun annellik gelmiş yüzüne dedi kadına sen bide bedenimi gör diyemedim
Ben ne edeyim 4 çocuktan sonra kaç bin bakımı olsada beni toparlayamazlar gibi geliyor neremi tutsalar dağılırım galibaValla her doğum sözde anneyi genclestryoms külliyen yalanilk bebegmden önce nsl gencmsm 1senede çökmüşm 2.den snrayi dusunemiyorm artk
Kim demişse yalan tabii kiValla her doğum sözde anneyi genclestryoms külliyen yalanilk bebegmden önce nsl gencmsm 1senede çökmüşm 2.den snrayi dusunemiyorm artk
+1 ben varımKizlar hamileligimde boynumda birsuru minik minik et benleri cikti, hafif de kararmalar oldu. Bu durumu yasayan var mi? Puruzsuz boynum gitti heryeri benek benek bi cilt geldi cok uzuldum
+1 de bendenKizlar hamileligimde boynumda birsuru minik minik et benleri cikti, hafif de kararmalar oldu. Bu durumu yasayan var mi? Puruzsuz boynum gitti heryeri benek benek bi cilt geldi cok uzuldum
ben 33+6yım hala çalışıyorum bir ay bir aydır diyerek. maddi sebeplerden ben de ücretsize ayrılamayacağım. yıllık izinlerimi biriktirdim, doğum sonrası yıllık izinlerimi kullancam. rapor işi ile ilgili bi fikrim yok amaÇalışan hatunlar ücretsiz izine ayrılmayıp rapor alacaklar var mı? Maddi durumlar sıkıntı bizim ücretsiz alamiycam muhtemelen. Rapor veya heyet raporu alabileceğimiz bi yer varsa özelden yazabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?