+1 de benden
~~~~~~~~~~~~~
Kızlar ya bebek hareketleriyle ilgili sizde durumlar nasıl?
Tamam uyku moduna fln geçiyorlar artık ama benimki fazla mi uykucu bilemedim
(Tupbebek, riskli gebelik, full yatışlı geçti- geciyor..kilo, kronik hastalık var(AS. )) . Sabah kilitlenmelerim zirve yapıyor artik.
Şimdii...Bu kilitlenme ve odemlerin çok olduğu saatlerde 6'dan 16'ya kadar pek bi aksiyon yok.
Sonra da aksam ezanını müteakiben bir başlıyor aman sabahlar olmasın..
saatte 1 hareketten 20-30lara çıkıyor.
Acaba kan dolaşımı vs sıkıntı olunca bebe bayılıyor mu icerdezaten göbüşü de 2 hafta geri çıktı.
Asıl lohusa topuzuyla gelecek o annelik yüzüBende aynı inanki geçen bi tanıdık artık genç kız gibi durmuyosun annellik gelmiş yüzüne dedi kadına sen bide bedenimi gör diyemedim
Ah o bakıcı konusu en aklıma takılan şey, ben de bir aydır her yere haber saldım umarım karşımıza merhametli iyi insanlar çıkarben 33+6yım hala çalışıyorum bir ay bir aydır diyerek. maddi sebeplerden ben de ücretsize ayrılamayacağım. yıllık izinlerimi biriktirdim, doğum sonrası yıllık izinlerimi kullancam. rapor işi ile ilgili bi fikrim yok amabir de benim ailem uzakta, eşimin ailesi de. mecbur bakıcı bulmam lazım. hiçbir fikrim yok nasıl bulacağıma dair.
Ah o bakıcı konusu en aklıma takılan şey, ben de bir aydır her yere haber saldım umarım karşımıza merhametli iyi insanlar çıkar
Şimdilik ben de çalışır raporuyla çalışıyorum, ne kadar sonraya aktarabilirsem o kadar iyi olacak
Ben de iş yerindekilere falan söyledim, bu şehirde bizim çok çevremiz yok maalesef. Oralı olup çevresinolan kişiler belki bulabilirbenim haber verebileceğim bir yer de yok :) Allah inşallah yüzümüzü güldürür iyi insan ile karşılaştırır..
Ben de iş yerindekilere falan söyledim, bu şehirde bizim çok çevremiz yok maalesef. Oralı olup çevresinolan kişiler belki bulabilir
Benimde bir günü ötekine uymuyor+1 de benden
~~~~~~~~~~~~~
Kızlar ya bebek hareketleriyle ilgili sizde durumlar nasıl?
Tamam uyku moduna fln geçiyorlar artık ama benimki fazla mi uykucu bilemedim
(Tupbebek, riskli gebelik, full yatışlı geçti- geciyor..kilo, kronik hastalık var(AS. )) . Sabah kilitlenmelerim zirve yapıyor artik.
Şimdii...Bu kilitlenme ve odemlerin çok olduğu saatlerde 6'dan 16'ya kadar pek bi aksiyon yok.
Sonra da aksam ezanını müteakiben bir başlıyor aman sabahlar olmasın..
saatte 1 hareketten 20-30lara çıkıyor.
Acaba kan dolaşımı vs sıkıntı olunca bebe bayılıyor mu icerdezaten göbüşü de 2 hafta geri çıktı.
Ay valla benim el bileğime hamilelikte beraber ağrı girdi geçmiyor umarım geçerDoğumdan sonra kendimi 30bin bakıma sokmam lazım hatta emzirme bittikten sonra komple motor şanzuman değişimiperte çıkmış arabalar gibi hissetmeye başladım
Allahımm inşallahAsıl lohusa topuzuyla gelecek o annelik yüzü
Anca gelebildimBebiş nasıl canım ?
Seninle çok yakın günlerimiz :) baştan beri hatırlıyorum canım çok sevindim gelişiminin iyi olmasına. İlk gebelikti değil mi?Anca gelebildim
Hersey yolunda cok şükür kg boy gelişimi güzel haftasıyla uyumlu dedi.
ilk nst ye bağlandık oda iyi cıktı 10 gün sonra birdaha kontrol dedi artık böyle sanırım
Çok şükürAnca gelebildim
Hersey yolunda cok şükür kg boy gelişimi güzel haftasıyla uyumlu dedi.
ilk nst ye bağlandık oda iyi cıktı 10 gün sonra birdaha kontrol dedi artık böyle sanırım
Tabii ki çok iyi anlıyorum ben daha çok yeni yeğenimde görmeme rağmen çekiniyorum öyle olmasından ama olumlu düşünmek lazım hep hazırlıkların tadını çıkarmak lazım pozitif olup mutlu şeyler yapmak bebişlerimize de yansır benceAy maşallah sağlıcakla uzun ömürler versin Rabbim. Göz görmeyince tedirgin oluyoruz ister istemez her şey çok yolunda giderken 2 hafta geriliği tam sebebi de yok bilsek ona göre randıman alırız. Ben bakıyorum protein desteği istemiş Dr anne adayı da protein destekli besleniyor zaten ama 2 hafta gerilik kapanmamış. İnsan da üzülüyor haliylebu 2 haftalık zaman dilimi daha da uzar mı uzarsa kalıcı bi soruna sebep olur mu diye
Moralimi aşırı bozdu ya unut sen normal doğurmayı falan dedi bi de kendi doktoruma söyleyince güldü hatta olur mu öyle şey diyeBenimde 32de döndü. Sen bakma o şom ağızlılara,
Ben sipariş ettim instagramdan ama henüz gelmedi kandırılmazsam ve güzel gelirse yazar öneririmKızlar hediyelik, çikolata vs yaptıran varmı varsa nerden yaptırdınız fikir olsun paylaşırmısınız.
Evet canım ilk ve 9 sene sonunda 6. Tüp bebekSeninle çok yakın günlerimiz :) baştan beri hatırlıyorum canım çok sevindim gelişiminin iyi olmasına. İlk gebelikti değil mi?
Böyle gider inşallah hepimizin kiÇok şükürevet 10 günde bir çağırdı benide artık
Aslında çok doğrusun yeme içmeyle olcak iş değil andan haz alıp mutluluk duymak da lazım, bizim zaten bayram öncesinden ailevi bi konuda gerginliğimiz stresimiz vardı onun sonucu olduğunu da düşünüyorum bebek de etkileniyor tabi.Tabii ki çok iyi anlıyorum ben daha çok yeni yeğenimde görmeme rağmen çekiniyorum öyle olmasından ama olumlu düşünmek lazım hep hazırlıkların tadını çıkarmak lazım pozitif olup mutlu şeyler yapmak bebişlerimize de yansır bence
Kesinlikle her anın tadını çıkarmak lazım bence sen de elinden geleni yapıyorsun zaten her anın tadını çıkarAslında çok doğrusun yeme içmeyle olcak iş değil andan haz alıp mutluluk duymak da lazım, bizim zaten bayram öncesinden ailevi bi konuda gerginliğimiz stresimiz vardı onun sonucu olduğunu da düşünüyorum bebek de etkileniyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?