2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198

canım benim oğlan da aşırı hareketli bi bebek değil. insanlar kaburga kemiklerinin acıdığından, ne bileyim bebelerinin hiç durmadığından bahsediyor da ben gün içerisinde 5-6 kez göbüşte hareketlenme hissediyorum o kadar. doktor kontrollerimde bi problem görünmüyor. bence bebekten bebeğe de fark ediyor. demekki sakin bir bebiş olcak diyorum. saatte 20-30 hareket hiç hissettiğim olmadı benim mesela.

Ah o bakıcı konusu en aklıma takılan şey, ben de bir aydır her yere haber saldım umarım karşımıza merhametli iyi insanlar çıkar
Şimdilik ben de çalışır raporuyla çalışıyorum, ne kadar sonraya aktarabilirsem o kadar iyi olacak

benim haber verebileceğim bir yer de yok :) Allah inşallah yüzümüzü güldürür iyi insan ile karşılaştırır..

Benimde bir günü ötekine uymuyor dün mesela sabahtan akşama kadar neredeyse hiç hareket yoktu. Minik minik yer değiştirmeler hissettim. Bugünde sabahın köründen beri tekme yumruk kesintisiz hareket ediyor. Öyle düzenli bi hareket durumu yok internette yazdığı gibi eminim yarın da akşama kadar yatacak

Doğumdan sonra kendimi 30bin bakıma sokmam lazım hatta emzirme bittikten sonra komple motor şanzuman değişimi perte çıkmış arabalar gibi hissetmeye başladım
Ay valla benim el bileğime hamilelikte beraber ağrı girdi geçmiyor umarım geçer ben bayağı parça değişimi olacak yoksa

Anca gelebildim
Hersey yolunda cok şükür kg boy gelişimi güzel haftasıyla uyumlu dedi.
ilk nst ye bağlandık oda iyi cıktı 10 gün sonra birdaha kontrol dedi artık böyle sanırım
Seninle çok yakın günlerimiz :) baştan beri hatırlıyorum canım çok sevindim gelişiminin iyi olmasına. İlk gebelikti değil mi?

Tabii ki çok iyi anlıyorum ben daha çok yeni yeğenimde görmeme rağmen çekiniyorum öyle olmasından ama olumlu düşünmek lazım hep hazırlıkların tadını çıkarmak lazım pozitif olup mutlu şeyler yapmak bebişlerimize de yansır bence

Aslında çok doğrusun yeme içmeyle olcak iş değil andan haz alıp mutluluk duymak da lazım, bizim zaten bayram öncesinden ailevi bi konuda gerginliğimiz stresimiz vardı onun sonucu olduğunu da düşünüyorum bebek de etkileniyor tabi.

Kesinlikle her anın tadını çıkarmak lazım bence sen de elinden geleni yapıyorsun zaten her anın tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…