- 12 Mart 2019
- 16.371
- 35.854
- 598
Aynıyım işte karnımı zor doyuruyorum kaldıkiay şuan mümkün değil sağdan sola dönemiyoruz zaten benim bazen konuşmaya bile dermanım olmuyo
Geçen akşam benimde öyleydi ama kısa sürdü biraz dinlen bakalım geçicekmiKizlar bugun karnimin sertligi hic inmedi ya. Tas gibi her yeri. Yatiyorum hafif yanlar yumusar gibi oluyor ayaga kalktigim an tas gibi. Hani bebek kafasini dayar bir bolge sertlesir ya bu tamamen her yerim boyle. Yasayan var mi?
Haha bizde de durum tam tersi benim libido tavan ama eşim çekiniyor bebeğe bişi olur diyeÇok kötü durumdaBaşından beri hiç yasak yoktu ilişki için ama benim libido sıfıra indi, tek tük oldu ve hepsinde bir an önce bitse keşke diye bekledim eskiden hiç böyle değildim ya inş doğumdan sonra geçer bu durum
Kız ne yiyip içiyorsun keçiboynuzu pekmezi falan yücem artık ahahhahshshs 40 günde lohusalık sürse falan derken dükkanı kapattık yanlışlıklaHaha bizde de durum tam tersi benim libido tavan ama eşim çekiniyor bebeğe bişi olur diyeayda 2-3 anca olmuştur. Şimdi de yasak geldi zaten
Ya cok sert yatamiyorum oturamiyorum. Donunce haber ver bana da ben de doktoruma yazicam artik gecmezseBenim bel ve vajina kasları ağrısıyla dünden beri semsert karnım ve oynarken sancı yaparak oynuyor birazdan her ihtimale karsi güzel bir duş alıp beklicem geçmezse acile gidicem benim doktor nöbetciymis bugün beklemedeyim açıkçası.asiri gergin ve sinirliyim bugün birde.en son eşimi telefonda hasladim kapadım evde pirinç yok diye.gogsumden bir damla süt geldi bide o eklendi strese .resmen yureyen stresim bugün
Ay ben tam tersiydim bu sok etkisi yapti bendeKuruluk problemini bende yaşıyorum ya. Doğal bi kayganlaştırıcı aldık hatta ama duruyo öylebenimde canımı sıkıyor açıkcası çocuk olana kadar eşimi kullanmışım gibi bir hisse kapılıyorum amaaaa yoooğ bacııım yooooğğğ dünyanın en seksi insanı da gelse şuan yoooooğğğğğ insanlıktan çıktım
Ben de aynen. İnsallah gecer cidden. Sanki icimin ışığı sondu gibi tatsiz keyifsiz hissediyorumÇok kötü durumdaBaşından beri hiç yasak yoktu ilişki için ama benim libido sıfıra indi, tek tük oldu ve hepsinde bir an önce bitse keşke diye bekledim eskiden hiç böyle değildim ya inş doğumdan sonra geçer bu durum
Dun biraz disarilardaydim ama oyle uzun uzun ayakta vs kaldigim olmadi. Bu sabah uyandigimdan beri boyle. Ara ara olurdu gecer diye bekledim ama su an semsert karnim aralarda 1-2 kere uyudum cok hafif yumusadi gibi ama ayaga kalkar kalkmaz sertlesiyor yineÇok ayakta falan mı kaldın ya da kendini yordun susuz mu kaldın canım? Bence içine sinmiyorsa acile git baktır. Ara ara oluyo ama bende geçiyor sonra. Son zamanlarda karnım normale göre daha sert ama yavrum büyümüştür eskisi gibi pay kalmamıştır ona yoruyorum ben
İlk gebeligimde ben o insanlardandimAy bitsede gitsek modu
Çok üzgünüm kızlar ama yalnız olmadığıma sevindiminsanlar son haftalarda doğum başlatmak için her gün birlikte oluyor falan helal olsun
Dinlenince hafiften kenarlari yumusar gibi ama atiyorum bir sey almaya kalktim bir kac adimdan sonra tas gibi oluyor. Sabah 8 den beri boyleGeçen akşam benimde öyleydi ama kısa sürdü biraz dinlen bakalım geçicekmi
Daha iyiyim elhamdülillah. Bebeğimde iyi şükür işte solunum sıkıntısı ama korkulacak derece değilmiş benim olduğum hastaneden entübe bile olabilir demişler ama şükür olmadı, kilo artışı ile geçer demişler. Eşim 10-15 gün mü sürer demiş belki o kadar bile sürmez demişler bakalım nasip allahımMasallah iyi yapmissiniz hem emboli riski olmaz artık hersey farklı risk taşıyor eminim bugün daha iyisinizdir minik nasil
Ne güzel yaa tadını çıkar diycem de yasak gelmesi kötü olmuşHaha bizde de durum tam tersi benim libido tavan ama eşim çekiniyor bebeğe bişi olur diyeayda 2-3 anca olmuştur. Şimdi de yasak geldi zaten
İnşallah bir an önce sağlıkla evinize gelsin bebeğiniz, dualarımız sizinleDaha iyiyim elhamdülillah. Bebeğimde iyi şükür işte solunum sıkıntısı ama korkulacak derece değilmiş benim olduğum hastaneden entübe bile olabilir demişler ama şükür olmadı, kilo artışı ile geçer demişler. Eşim 10-15 gün mü sürer demiş belki o kadar bile sürmez demişler bakalım nasip allahımdualarınızı eksik etmeyin..
Benim bebek 30 hafta civarında döndü yanlış hatırlamıyorsam.Kızlar bu arada sizde bebek hangi haftalarda baş aşağı döndü? En son 32+0’da kontrole gittim başı yukarıda ayakları aşağıdaydı, 36.haftaya kadar dönmezse sonra zor döner dedi doktor. Normal doğumu deneyimlemek istiyorum baştan beri, bu durum biraz üzdü açıkçası. Tabi ki sağlıklı olsun ne şekilde geldiği önemli değil de, youtubeda spinning babies hareketleri var işe yarar mı bilemedim
Benim sıpa da 28.haftaya kadar baş aşağı duruyordu, sonradan ters dönesi tuttuBenim bebek 30 hafta civarında döndü yanlış hatırlamıyorsam.Eldorin bebeğin dönmesi için egzersiz ve çeşitli yöntemler deniyordu, dönmüş bu hafta belki sana yardımcı olabilir
Ayy valla çift çizgiyi gördük göreli bizde bitti o işlerKızlarr artık hepimizde bi heyecan, bi panik havası var gibiUmarım sağlıkla zamanında gelir bebişlerimiz Şimdi konulardan bağımsız olarak sizlere bi şey sormak istiyorum kocişlerinizle cinsel birlikteliğiniz ne durumda? Hamilelik boyunca ne sıklıkta oldu ya da hâlâ devam edenler ne durumda?
Doktorunla görüş olmazsa bi git canımYa cok sert yatamiyorum oturamiyorum. Donunce haber ver bana da ben de doktoruma yazicam artik gecmezse
Ay ben tam tersiydim bu sok etkisi yapti bende
Ben de aynen. İnsallah gecer cidden. Sanki icimin ışığı sondu gibi tatsiz keyifsiz hissediyorum
Dun biraz disarilardaydim ama oyle uzun uzun ayakta vs kaldigim olmadi. Bu sabah uyandigimdan beri boyle. Ara ara olurdu gecer diye bekledim ama su an semsert karnim aralarda 1-2 kere uyudum cok hafif yumusadi gibi ama ayaga kalkar kalkmaz sertlesiyor yine
İlk gebeligimde ben o insanlardandim
Dinlenince hafiften kenarlari yumusar gibi ama atiyorum bir sey almaya kalktim bir kac adimdan sonra tas gibi oluyor. Sabah 8 den beri boyle
28 den beri baş aşağı benimki.Kızlar bu arada sizde bebek hangi haftalarda baş aşağı döndü? En son 32+0’da kontrole gittim başı yukarıda ayakları aşağıdaydı, 36.haftaya kadar dönmezse sonra zor döner dedi doktor. Normal doğumu deneyimlemek istiyorum baştan beri, bu durum biraz üzdü açıkçası. Tabi ki sağlıklı olsun ne şekilde geldiği önemli değil de, youtubeda spinning babies hareketleri var işe yarar mı bilemedim
Bırakma artık daha iyi olur normal doğuma hazırlıkAhahaha kızlar ya herkes bacı kardeş olmuş kocasıyla, bu neBizde durumlar biraz daha aktif ya başından beri, libido yüksek ikimizde de 35+1 oldum, ne zaman bırakmalıyız, bunu nasıl beceririz asla bi fikrim yok size sorayım dedim o yüzden
Doktoruma sordum canım bir sakıncası yok yapabilirsin o hareketleri ama onlar pek işe yaramıyor kendi döneceği varsa dönüyor dedi28 den beri baş aşağı benimki.
Videoları uygula ama doktoruna sor önce canım
Hadi ya yap bakalım bi umutDoktoruma sordum canım bir sakıncası yok yapabilirsin o hareketleri ama onlar pek işe yaramıyor kendi döneceği varsa dönüyor dediben yine de yapmaya başlıycam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?