2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kesin öyle olurdu çünkü bana kan akımı bozulursa alırız dediklerinde yerimden kalkmadım doğurcam diye 1 hafta halbuki hiçbir şey yok en iyisini sen bilirsin ama ben eve biri geleceği zaman hiçbir şey yapmasam bi wc mutfak temizlerim o bile sonrasında beni perte çıkartıyor kalkıp su almaya giderken bile debelenip kaldığım için damacana kadar termosla geziyorum kendini yorma bebiş doğunca gelsinler onlar bebişe falan bakarken sen duşa girersin

Bende de 0 istek.
Ayrıca zaten yatamıyorum kalkamıyorum nefesim tıkanıyor tansiyonum düşüyor yattığım zaman yapamam yani o şekilde

Bende de 0 istek.
Ayrıca zaten yatamıyorum kalkamıyorum nefesim tıkanıyor tansiyonum düşüyor yattığım zaman yapamam yani o şekilde
Ay evet bide son zamanlarda kadınların kendini en seksi hissettiği zaman falan diyor internette ne seksisi alnıma uzun ve geniş araç diye tabela asmak istiyorum memeler bi değişik, göbek ayrı bi dünya

Haklısınız kızlar söyleyeceğim bugün. doğumdan sonra gelsinler. Ne kadar yakın arkadaşım olsalar da tuvalet mutfak temizlemeden içim rahat etmez bide hepsinin 2 şer çocuğu var
Yenidoğan ziyaretine de karşıyım aslında mikrop, enfeksiyon açısından ama bu arkadaşlarım sırf ben çocuk fikrine alışayım diye hastanede bile bebeklerini çekinmeden kucağıma vermiş insanlar bense kimseler dokunsun istemiyorum çok mu pimpirikliyim acaba

0, aşılama ile hamile kaldım bişiy olur korkusuyla hiç olmadı sonra zaten kanamalar vardı yasaktı, en son da rahim ağzı kısalığı olduğu için hepten yasktı yani bu zaman kadar hiç olmadı, hep bi korkuyla stresle buralara kadar geldik zaten

Ay yok bende öyleyim. Daha şimdiden kafamda çocuğu kendime yapıştırıp geziyorum sevmek isteyen kendisi doğursun ya

selam herkese benimde bir sorum var arkadaşlar . 2-3 günlüğüne denize girmek istiyorum yorulmadan dinlenmeli yüzmeli bi tatil anlayacağınız. İstanbulda yaşıyorum yakın mesafe olarak çanakkaleyi düşündük. 32+3 deyim. Bu haftalarda sıkıntı olur mu suya girmek ya da Çanakkale uygunmudur denizi vs temizliği. Bilgilendirirseniz sevinirim

Ya benim ilk gebeligimde 9 ay normal devam etmisti bizim. Ama bunda asiri bir kuruluk, 0 istek ve ic bolgede odem ve varis problemi yasiyorum. Canimi da sıkıyor bu durum ya duzelmezse diye. Nette de tam tersi yaziyor tek ben miyim diyordum
Beni anlatmissin noktasina kadar…

Doktorunuza sorsanız daha iyi olur aslında özel bir durumunuz var mı o daha iyi bilir. benim herhangi bir sıkıntı yoktu 31 haftalıkken gitmiştim doktor ya sabah 7 ya da akşam 7 güneş çarpmaması için 10 dk girebilirsin kulaç atmak falan yok sakin sakin demişti ama ben yine de cesaret edip girememiştim gölgede oturdum bir hafta boyunca

benim de tam olarak böyle hatta tüp bebek benim de öğrenmeden öncede transfer sürecinde bitti bizim o zaman ağrım olur korkusuyla sonra da içerde bebek var yaa diye diye olmadı
Bizde aynı transferden bi kaç gün önce bitti olay doğum yakın artık yapabilirim ama yatamıyorum kalkamıyorum nasıl yapayım

Kizlar bugun karnimin sertligi hic inmedi ya. Tas gibi her yeri. Yatiyorum hafif yanlar yumusar gibi oluyor ayaga kalktigim an tas gibi. Hani bebek kafasini dayar bir bolge sertlesir ya bu tamamen her yerim boyle. Yasayan var mi?

Kizlar bugun karnimin sertligi hic inmedi ya. Tas gibi her yeri. Yatiyorum hafif yanlar yumusar gibi oluyor ayaga kalktigim an tas gibi. Hani bebek kafasini dayar bir bolge sertlesir ya bu tamamen her yerim boyle. Yasayan var mi?
Benim bel ve vajina kasları ağrısıyla dünden beri semsert karnım ve oynarken sancı yaparak oynuyor birazdan her ihtimale karsi güzel bir duş alıp beklicem geçmezse acile gidicem benim doktor nöbetciymis bugün beklemedeyim açıkçası.asiri gergin ve sinirliyim bugün birde.en son eşimi telefonda hasladim kapadım evde pirinç yok diye.gogsumden bir damla süt geldi bide o eklendi strese .resmen yureyen stresim bugün

Kuruluk problemini bende yaşıyorum ya. Doğal bi kayganlaştırıcı aldık hatta ama duruyo öyle benimde canımı sıkıyor açıkcası çocuk olana kadar eşimi kullanmışım gibi bir hisse kapılıyorum amaaaa yoooğ bacııım yooooğğğ dünyanın en seksi insanı da gelse şuan yoooooğğğğğ insanlıktan çıktım

Çok kötü durumda Başından beri hiç yasak yoktu ilişki için ama benim libido sıfıra indi, tek tük oldu ve hepsinde bir an önce bitse keşke diye bekledim eskiden hiç böyle değildim ya inş doğumdan sonra geçer bu durum

Çok ayakta falan mı kaldın ya da kendini yordun susuz mu kaldın canım? Bence içine sinmiyorsa acile git baktır. Ara ara oluyo ama bende geçiyor sonra. Son zamanlarda karnım normale göre daha sert ama yavrum büyümüştür eskisi gibi pay kalmamıştır ona yoruyorum ben

Ay bitsede gitsek modu
Çok üzgünüm kızlar ama yalnız olmadığıma sevindim insanlar son haftalarda doğum başlatmak için her gün birlikte oluyor falan helal olsun

Ay bitsede gitsek modu
Çok üzgünüm kızlar ama yalnız olmadığıma sevindim insanlar son haftalarda doğum başlatmak için her gün birlikte oluyor falan helal olsun
Ahahah aynen ben de yalnız olmadığıma sevindim Temmuz annelerini okuyorum arada, insanlar baya devam ediyor ilişkiye son haftada bile. Kendimi sorgulayıp duruyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…