24te döndü benim. 2 3 gün fenalık geçirdim resmen eşime hep dedim bir şey oluyor anlamıyorum ama. Sonra hep poposu mideme baskı yaptı yemek-içmek-iştah namına bişi kalmadı kusup gezdim şimdide karın çevresi gelişim geriliği ile uğraşıyorumKızlar bu arada sizde bebek hangi haftalarda baş aşağı döndü? En son 32+0’da kontrole gittim başı yukarıda ayakları aşağıdaydı, 36.haftaya kadar dönmezse sonra zor döner dedi doktor. Normal doğumu deneyimlemek istiyorum baştan beri, bu durum biraz üzdü açıkçası. Tabi ki sağlıklı olsun ne şekilde geldiği önemli değil de, youtubeda spinning babies hareketleri var işe yarar mı bilemedim
Hahahhahs aşkım yardımcı olmak isterdim ama benim cephede kuş öldü beybisi modu aktif maalesefAhahaha kızlar ya herkes bacı kardeş olmuş kocasıyla, bu neBizde durumlar biraz daha aktif ya başından beri, libido yüksek ikimizde de 35+1 oldum, ne zaman bırakmalıyız, bunu nasıl beceririz asla bi fikrim yok size sorayım dedim o yüzden
Yaa dönerken öyle etkileri de mi oluyor, annelik cidden zor iş24te döndü benim. 2 3 gün fenalık geçirdim resmen eşime hep dedim bir şey oluyor anlamıyorum ama. Sonra hep poposu mideme baskı yaptı yemek-içmek-iştah namına bişi kalmadı kusup gezdim şimdide karın çevresi gelişim geriliği ile uğraşıyorumo hareketleri öneren doktorlar var canım ama bence doktoruna danış onun önerdiği egzersizler vardır
Ben 30 da gittigimde donmustu. Ama 36 ya daha bir ay var doner ya endiselenmeKızlar bu arada sizde bebek hangi haftalarda baş aşağı döndü? En son 32+0’da kontrole gittim başı yukarıda ayakları aşağıdaydı, 36.haftaya kadar dönmezse sonra zor döner dedi doktor. Normal doğumu deneyimlemek istiyorum baştan beri, bu durum biraz üzdü açıkçası. Tabi ki sağlıklı olsun ne şekilde geldiği önemli değil de, youtubeda spinning babies hareketleri var işe yarar mı bilemedim
Mesaj yazdim donmesini bekliyorumDoktorunla görüş olmazsa bi git canım
Turkiyede cok ultrasona giriyoruz bizimki de fazla aslinda ama boyle durumlarda cidden daha sık cagirmalari gerekirdi. Umarim guzel sonuclar alirsin stres yapma randevu verdiyse gelisimine bakmak icin ultrasona alacaktir diye dusunuyorum.Kızlar doktorum beni hastaneye yönlendirdi, gelişim geriliği dedi, neden olduğunu araştıracaklar, enfeksiyon için kan vericem ve nst’ye sokacaklar beni, 2 hafta sonraya randevu verdi tekrar ama ultrason için bişey demedi, bence artık ultrasonu da 2 haftada 1 yapmaları gerekmez mi? Türkiye’de öyle olmuyor mu? Bi de erken doğum oladabilir olmayadabilir dedi, tamamen gelişimine bağlı sanırım, serviksim kısalmış ama bişey demedi onun için açılmam yokmuş…
28de baş aşağı döndü 32de kafayı yukarı aldı. 34te tekrar kafayı aşağı aldı hatta kanala kafasını sokmuş ayağa kalkınca elektrik çarpması acısı vuruyor bi gidip geliyorum yani.Kızlar bu arada sizde bebek hangi haftalarda baş aşağı döndü? En son 32+0’da kontrole gittim başı yukarıda ayakları aşağıdaydı, 36.haftaya kadar dönmezse sonra zor döner dedi doktor. Normal doğumu deneyimlemek istiyorum baştan beri, bu durum biraz üzdü açıkçası. Tabi ki sağlıklı olsun ne şekilde geldiği önemli değil de, youtubeda spinning babies hareketleri var işe yarar mı bilemedim
Aylardır yasakkkKızlarr artık hepimizde bi heyecan, bi panik havası var gibiUmarım sağlıkla zamanında gelir bebişlerimiz Şimdi konulardan bağımsız olarak sizlere bi şey sormak istiyorum kocişlerinizle cinsel birlikteliğiniz ne durumda? Hamilelik boyunca ne sıklıkta oldu ya da hâlâ devam edenler ne durumda?
Oooo ben ve ilişki banlanmadan anlatayımKızlarr artık hepimizde bi heyecan, bi panik havası var gibiUmarım sağlıkla zamanında gelir bebişlerimiz Şimdi konulardan bağımsız olarak sizlere bi şey sormak istiyorum kocişlerinizle cinsel birlikteliğiniz ne durumda? Hamilelik boyunca ne sıklıkta oldu ya da hâlâ devam edenler ne durumda?
Ay benim sezaryen olacak işte sıkıntı o, geçen yıl geçirdiğim miyom ameliyatından dolayı.Bırakma artık daha iyi olur normal doğuma hazırlık
Maşallah ona en kısa zamanda da sağlıkla çıksın inşallahDaha iyiyim elhamdülillah. Bebeğimde iyi şükür işte solunum sıkıntısı ama korkulacak derece değilmiş benim olduğum hastaneden entübe bile olabilir demişler ama şükür olmadı, kilo artışı ile geçer demişler. Eşim 10-15 gün mü sürer demiş belki o kadar bile sürmez demişler bakalım nasip allahımdualarınızı eksik etmeyin..
Of en sevdiğim, al benden de o kadarOooo ben ve ilişki banlanmadan anlatayımgebelikten önce sıklığı neyse o şekilde devam etti ilk gebeliğimde de bunda da sağlık problemim yoktu ne benim ne bebeğimin. İyi ki sağlık problemim olmamış 2 ilişki arası süre cok uzarsa sinirleniyorum geriliyorum böyle asabiyet geliyo bana
Hahahah ortaya ateşi atıpAhahaha kızlar ya herkes bacı kardeş olmuş kocasıyla, bu neBizde durumlar biraz daha aktif ya başından beri, libido yüksek ikimizde de 35+1 oldum, ne zaman bırakmalıyız, bunu nasıl beceririz asla bi fikrim yok size sorayım dedim o yüzden
Canım hiç ağlama. Bu çocuk bizim hissettiğimiz her şeyi hissediyor. E onu geçtim yüzdük yüzdük kuyruğa geldik riskli zamanlarıda atlattık. Benim yavrumda kilo ve karın çevresi olarak 2 hafta geriden geliyor. Bende başta ağladım karalar bağladım, bildiğin yas tuttum. ama sonra dedim ki ne yapıyorum ben. Sende böyle düşün. Bu çocuk hala bizim vücudumuzda mı, yediğimizle, içtiğimizle besleniyor mu, hislerimizi hissediyor güldüğümüzü ağladığımızı anlıyor mu evet. Benim doktorum bana en başlarda istersen 10 tane çocuk doğur bu çocuğu sadece 1 kere doğuracaksın dedi. Evet kızım sadece 1 kere doğacak, kızımla sadece bu dönemde bu kadar yakın olabileceğim. O zaman bu anların tadını çıkartmak zorundayım. Hepimiz zorundayız. Anne baba olmak hiçbirimiz için kolay değil, Rabbim kolaylaştırsın bizi yavrularımızla sınamasın. Sen içini ferah tut adın hıdııır, elinden gelen budur
Karın çevresini en son doğuma girmeden önce perinatolog ölçtü ve hiç iyi söylemedi 35 haftalık hamileyim, bebeği 34 hafta ölçüyorlardı, 31 hafta karın çevresiydi.. yani ben artık ney doğru neye inanalım.. Allah eğer yaşayacak can verdiyse ona yaşıyorGerçekten bende kilo alsın ve en azından 1 hafta geriden gelsin diye dua ediyorum, hala ağlıyorum, yarın kontrolüm var ama tabii yine ultrason olmayacak en son çekilen sonuca bakacak doktor, umarım yakın takibe alır ve bir sonraki kontrolde toparlamış olur yavrularımız
Çok geçmiş olsun ama geçti bitti, şimdi bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı diliyorum ki muhakkak öyle olacaktır, çabucak toparlasın yavrunuz bir an önce kokusunu içine çekinKarın çevresini en son doğuma girmeden önce perinatolog ölçtü ve hiç iyi söylemedi 35 haftalık hamileyim, bebeği 34 hafta ölçüyorlardı, 31 hafta karın çevresiydi.. yani ben artık ney doğru neye inanalım.. Allah eğer yaşayacak can verdiyse ona yaşıyordua edin bol bol ben elimden gelen bir tek o oldugu için Allah’a sıgındım..
Evet artık daha sık ultrasona gireceğim 1-2 hafta sonraya hastaneden randevu verecekler, umarım gelişimi iyi olur, belki de doğru ölçüm yapamadı gittiğim ultrason merkezindeki teknisyen umarım öyledir, insan her şeye sığınmak istiyor…Ben 30 da gittigimde donmustu. Ama 36 ya daha bir ay var doner ya endiselenme
Mesaj yazdim donmesini bekliyorumbakalim ne dicek
Turkiyede cok ultrasona giriyoruz bizimki de fazla aslinda ama boyle durumlarda cidden daha sık cagirmalari gerekirdi. Umarim guzel sonuclar alirsin stres yapma randevu verdiyse gelisimine bakmak icin ultrasona alacaktir diye dusunuyorum.
Surekli oluyor, hep bi yerleri sertlesip sonra normale donuyorKızlar bir de benim karnımda sertleşme oluyor, yarın 33. Haftaya giriyorum, ağrı vs yok, pozisyon değiştirince geçiyor, ben ilk bebeğim sandım ama sanırım kasılmaymış bunlar, biraz tedirgin ediyor beni, sizlerde de olmuş muydu?
Sen güzel gönlünü ferah tut canım benim. Rabbimin dediği oluyor. Dün halam anlattı hiçbir şeyi olmayan, miyadında doğan kuzenim 4 kilo doğup 1 ay küvözde kalmış, 31 hafta 2 kilo doğan bebek ne olur ne olmaz diye 1 hafta tutulmuş onda da hep hemşirelerin kucağında geziyormuş yaka iğnesi gibi. Dediğin gibi Allah yaşayacak dediyse ne olursa olsun yaşıyor. Dualarımız senle ve bebişinle. Sağsalim kavuşacaksınızKarın çevresini en son doğuma girmeden önce perinatolog ölçtü ve hiç iyi söylemedi 35 haftalık hamileyim, bebeği 34 hafta ölçüyorlardı, 31 hafta karın çevresiydi.. yani ben artık ney doğru neye inanalım.. Allah eğer yaşayacak can verdiyse ona yaşıyordua edin bol bol ben elimden gelen bir tek o oldugu için Allah’a sıgındım..
Bunu hiç düşünmemeye çalışıyorumKızlarrr selam, bugün yeni bir kafama taktığım durum var. Bebiş altı aylık olunca nasip olursa işe dönmem gerekiyor, bakıcı adayı vardı kafamda ama rahatsızlığı sebebiyle çalışamayacağını öğrendim. Çok canım sıkıldı, büyükşehirde kime güvenip kimi bulucaz bilmiyorum bu konuda düşünceleriniz önerileriniz neler
Bence yine bişey olmazAy benim sezaryen olacak işte sıkıntı o, geçen yıl geçirdiğim miyom ameliyatından dolayı.
Ben çok afalladım valla kuzu diyodum ki öküz oturdu sanki baskı var öküz oturdu baskı var. Meğer çocuğum mideme oturmuşYaa dönerken öyle etkileri de mi oluyor, annelik cidden zor işKarın çevresi geriliğine kafayı çok takma canım ya 30lu haftalardan sonra çok oluyormuş bu, başlarda haftasına göre önden giden bebekler bile gerilemeye başlıyor diye duyuyorum hep. Her bebek kilolu doğacak diye bir kural yok sonuçta, sağlıklı olsun da doğduktan sonra alırlar kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?