2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
24te döndü benim. 2 3 gün fenalık geçirdim resmen eşime hep dedim bir şey oluyor anlamıyorum ama. Sonra hep poposu mideme baskı yaptı yemek-içmek-iştah namına bişi kalmadı kusup gezdim şimdide karın çevresi gelişim geriliği ile uğraşıyorum o hareketleri öneren doktorlar var canım ama bence doktoruna danış onun önerdiği egzersizler vardır
Hahahhahs aşkım yardımcı olmak isterdim ama benim cephede kuş öldü beybisi modu aktif maalesef

Yaa dönerken öyle etkileri de mi oluyor, annelik cidden zor iş Karın çevresi geriliğine kafayı çok takma canım ya 30lu haftalardan sonra çok oluyormuş bu, başlarda haftasına göre önden giden bebekler bile gerilemeye başlıyor diye duyuyorum hep. Her bebek kilolu doğacak diye bir kural yok sonuçta, sağlıklı olsun da doğduktan sonra alırlar kiloyu

Ben 30 da gittigimde donmustu. Ama 36 ya daha bir ay var doner ya endiselenme
Doktorunla görüş olmazsa bi git canım
Mesaj yazdim donmesini bekliyorum bakalim ne dicek
Turkiyede cok ultrasona giriyoruz bizimki de fazla aslinda ama boyle durumlarda cidden daha sık cagirmalari gerekirdi. Umarim guzel sonuclar alirsin stres yapma randevu verdiyse gelisimine bakmak icin ultrasona alacaktir diye dusunuyorum.

28de baş aşağı döndü 32de kafayı yukarı aldı. 34te tekrar kafayı aşağı aldı hatta kanala kafasını sokmuş ayağa kalkınca elektrik çarpması acısı vuruyor bi gidip geliyorum yani.
Artık yeri daraldı umarım tekrar değişmez kafası aşağıda kalırsa normal doğurucam inş

Aylardır yasakkk

Oooo ben ve ilişki banlanmadan anlatayım gebelikten önce sıklığı neyse o şekilde devam etti ilk gebeliğimde de bunda da sağlık problemim yoktu ne benim ne bebeğimin. İyi ki sağlık problemim olmamış 2 ilişki arası süre cok uzarsa sinirleniyorum geriliyorum böyle asabiyet geliyo bana

Maşallah ona en kısa zamanda da sağlıkla çıksın inşallah sen taburcu oldun mu hastaneden nasılsın

Of en sevdiğim, al benden de o kadar

Kızlarrr selam, bugün yeni bir kafama taktığım durum var. Bebiş altı aylık olunca nasip olursa işe dönmem gerekiyor, bakıcı adayı vardı kafamda ama rahatsızlığı sebebiyle çalışamayacağını öğrendim. Çok canım sıkıldı, büyükşehirde kime güvenip kimi bulucaz bilmiyorum bu konuda düşünceleriniz önerileriniz neler

Karın çevresini en son doğuma girmeden önce perinatolog ölçtü ve hiç iyi söylemedi 35 haftalık hamileyim, bebeği 34 hafta ölçüyorlardı, 31 hafta karın çevresiydi.. yani ben artık ney doğru neye inanalım.. Allah eğer yaşayacak can verdiyse ona yaşıyor dua edin bol bol ben elimden gelen bir tek o oldugu için Allah’a sıgındım..

Çok geçmiş olsun ama geçti bitti, şimdi bebeğinize sağlıkla kavuşmanızı diliyorum ki muhakkak öyle olacaktır, çabucak toparlasın yavrunuz bir an önce kokusunu içine çekin benim tüm ölçümleri geriden geliyor, fetal dna temiz gelmişti ama içime kurt düşmedi değil, burda ultrason cihazları türkiyedeki kadar iyi değil, doktorum kendi hastanesine yönlendirdi 1-2 hafta sonra detaylı tekrar bakılacak, umarım toparlamış olur, sağlıklı doğsunlar varsın küçük olsunlar biz onları büyütürüz, bende dua ediyorum yapacak bir şey yok çünkü

Evet artık daha sık ultrasona gireceğim 1-2 hafta sonraya hastaneden randevu verecekler, umarım gelişimi iyi olur, belki de doğru ölçüm yapamadı gittiğim ultrason merkezindeki teknisyen umarım öyledir, insan her şeye sığınmak istiyor…

Surekli oluyor, hep bi yerleri sertlesip sonra normale donuyor

Sen güzel gönlünü ferah tut canım benim. Rabbimin dediği oluyor. Dün halam anlattı hiçbir şeyi olmayan, miyadında doğan kuzenim 4 kilo doğup 1 ay küvözde kalmış, 31 hafta 2 kilo doğan bebek ne olur ne olmaz diye 1 hafta tutulmuş onda da hep hemşirelerin kucağında geziyormuş yaka iğnesi gibi. Dediğin gibi Allah yaşayacak dediyse ne olursa olsun yaşıyor. Dualarımız senle ve bebişinle. Sağsalim kavuşacaksınız

Bunu hiç düşünmemeye çalışıyorum bende 1 yaşında geri döneceğim ve eşimle benim işimiz gereği yatılı bakıcıya ihtiyacımız var. Ajanslar var belli bir ücret karşılığı bakıcı sağlayan ama kimse memnun değil. Bir de yabancı biriyle aynı evde yaşama fikrine ısınamıyorum misafire bile maksimum 3-5 gün tahammülüm var

Ben çok afalladım valla kuzu diyodum ki öküz oturdu sanki baskı var öküz oturdu baskı var. Meğer çocuğum mideme oturmuş yok canım başta çok takmıştım ama Rabbim ne dediyse o küçük doğarsa da yedirip tombikleştiririz napalım sağlıkla gelsinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…