Olan var olmayan var kardeşimOooo ben ve ilişki banlanmadan anlatayımgebelikten önce sıklığı neyse o şekilde devam etti ilk gebeliğimde de bunda da sağlık problemim yoktu ne benim ne bebeğimin. İyi ki sağlık problemim olmamış 2 ilişki arası süre cok uzarsa sinirleniyorum geriliyorum böyle asabiyet geliyo bana
Bende bebem 3 aylıkken dönmek zorunda kalacağım gibi gözüküyor. Çok uygun görmesemde kayınvalideme baktıracağım mecbur. Sonrasında nöbet usulü çalışıyoruz eşimde bende. Nöbetleri çapraz ayarlayıp kendim bakacağım inşallah. Allah yardımcınız olsun, iyi insanlarla karşılaştırsın siziKızlarrr selam, bugün yeni bir kafama taktığım durum var. Bebiş altı aylık olunca nasip olursa işe dönmem gerekiyor, bakıcı adayı vardı kafamda ama rahatsızlığı sebebiyle çalışamayacağını öğrendim. Çok canım sıkıldı, büyükşehirde kime güvenip kimi bulucaz bilmiyorum bu konuda düşünceleriniz önerileriniz neler
Artık kanala da soktuysa kafayı bu saatten sonra dönmez inşallah, umarım istediğiniz gibi bir doğum olur28de baş aşağı döndü 32de kafayı yukarı aldı. 34te tekrar kafayı aşağı aldı hatta kanala kafasını sokmuş ayağa kalkınca elektrik çarpması acısı vuruyor bi gidip geliyorum yani.
Artık yeri daraldı umarım tekrar değişmez kafası aşağıda kalırsa normal doğurucam inş
Hahahha yükselenim boğa ay burcum da aslan sanırım ondan oluyorOf en sevdiğim, al benden de o kadar
Ahahahah ya çok komiksinBen çok afalladım valla kuzu diyodum ki öküz oturdu sanki baskı var öküz oturdu baskı var. Meğer çocuğum mideme oturmuşyok canım başta çok takmıştım ama Rabbim ne dediyse o küçük doğarsa da yedirip tombikleştiririz napalım sağlıkla gelsinde
Bende aynıyım inankiOlan var olmayan var kardeşimhelal olsun valla takdir ettim ben üstümü değiştirceğim zaman bile yaşlı neneler gibi biiiissssssmmmmmmiiiiillllaaaaahhhh diye diye kendi kendime söylene söylene hareket ediyorum ben çok mu kilo aldım acaba ya nası hareket ediyonuz
Ben normal doğuma çok hevesliydim. Bide sağlıkçıyım çok doğuma girdim, yaptırdım falan. Ne güzel diyorum çatır çatır doğururum basenim elverir çatım geniştir benim falan modunda geziyodum. Perinatolog bi dedi 37ye kadar çocukta bi sıkıntı olmazsa sezeryanla alcaz diye. Anaaaa benim tüm asarım keserim içime kaçtı miyavlıyorum sezercik diyeAhahahah ya çok komiksinküçük doğması daha iyi aslında, normal doğacaksa kolay olur doğurması doğduktan sonra kilo alsın daha iyi yani
Geçmiş olsun canım dikkat et dinlen senKızlar acile gittim doktor baktı kasılmalar var ama rahim ağzı iyi hareketlerine dikkat et şuan iyi diye güvenip yüklenme kendine bebek çok hareketli ve doğal olarak sinirlere baskı yapıyor catin genisliyor birde bel fıtığı olunca ağrıların şiddetleniyor dedi.minnos dudaklarını buzmus somurtuyordu.nst de gram oynamadi nst den ciktim resmen horon tepiyor şuan.ne yapacağımı şaşırdım sanki naz yapiyormusum gibi oluyor çok sinirleniyorum.bildigin ağladım ağrıdan belim vajinam resmen bıçaklar saplandı ama ispat edemiyoruz
Giyinirken falan ebem gibi tısılıyorum hatta ayak parmaklarımın tırnaklarını keserken ya da varis çorabımı giyerkenOlan var olmayan var kardeşimhelal olsun valla takdir ettim ben üstümü değiştirceğim zaman bile yaşlı neneler gibi biiiissssssmmmmmmiiiiillllaaaaahhhh diye diye kendi kendime söylene söylene hareket ediyorum ben çok mu kilo aldım acaba ya nası hareket ediyonuz
Altın vuruşu böyle yaptıysak üzülürüm, hep tek çocuk yapcam ustalık eserim olcak diye geziyodum meğer gerçekten ustalık eserim olarak kalacakmış çocuk bu gidişle yatakları neyin ayırırızBende aynıyım inanki
Benimki tüp bebek 6. Deneme bidaha olurmu bilinmezAltın vuruşu böyle yaptıysak üzülürüm, hep tek çocuk yapcam ustalık eserim olcak diye geziyodum meğer gerçekten ustalık eserim olarak kalacakmış çocuk bu gidişle yatakları neyin ayırırız
İçindeki afrodite helal olsun kız parti kur oy vereyimGiyinirken falan ebem gibi tısılıyorum hatta ayak parmaklarımın tırnaklarını keserken ya da varis çorabımı giyerken
Amma velakin o konu olmazsa olmazımgerçekten sinir basıyo beni anlamsızca çok geriliyorum 1 hafta görüşmezsek kocam beyle
Kilo konusuna gelince boyum 1.74 ilk doğumuma 73 le girdim şuan 15 gün önce 78 kiloydum ömrümde bu rakamı ilk defa gördüm ki bunun temmuz ağustos u var ne olurum Allah bilirkaldı ki belden aşağım varislerimden dolayı fena halde önemli ayak bileği falan kalmadı düz bacakta ayak birleşiyo durumda
Ay ikizin vardı diye hatırlıyorum senin di mi belli mi olur beklenmedik anda bi ikizBenimki tüp bebek 6. Deneme bidaha olurmu bilinmezama bende diyorum tekte kalayım sevmedim bu süreci
Evet canım ikizim varAy ikizin vardı diye hatırlıyorum senin di mi belli mi olur beklenmedik anda bi ikiz
İşte biz ne kadar plan yapsak da ne şekilde gelecekse öyle geliyor, önüne geçemiyoruzBen normal doğuma çok hevesliydim. Bide sağlıkçıyım çok doğuma girdim, yaptırdım falan. Ne güzel diyorum çatır çatır doğururum basenim elverir çatım geniştir benim falan modunda geziyodum. Perinatolog bi dedi 37ye kadar çocukta bi sıkıntı olmazsa sezeryanla alcaz diye. Anaaaa benim tüm asarım keserim içime kaçtı miyavlıyorum sezercik diye
Wallahi dikkat ediyorum da canım evde bildigin acaba inansak mi buna modunda bakışlar seziyorum ve sinirler zirvedeGeçmiş olsun canım dikkat et dinlen sen
Hiiiiiiiç belli olmaz aşkım Rabbim çok büyük, olmasa da olanı size bağışlasın sağlıkla sıhhatleEvet canım ikizim varnasip ama erkek faktörü var ne yazıkki ağır hemde tıbben doktorlar normal imkansız diyor Rabbim bir mucize vermezse tabi
Evet evet artık ben şöyle olur böyle olur demiyorum hiç. Kendi seçecek nasıl istediğini. Sağlıkla gelsin her türlü doğururuz inşallahİşte biz ne kadar plan yapsak da ne şekilde gelecekse öyle geliyor, önüne geçemiyoruzhayırlı, sağlıklı bir doğum olsun inşallah canım
Aaa inansak mı ne demek canım düşünme öyle. Benimde vajinama bıçak saplanır gibi oluyo hatta dün azcık gezelim dedik dedim ki sanki leğen kemiğim ön eklemlerinden ayrılıyo öyle canımı acıtıyo yürümek diye. Ben bel ağrısı çekmiyorum ama tam vajina bide leğen kemiğinin ön taraflarındaki ağrı çok fena oluyo 2 gün ağrıyo bayaWallahi dikkat ediyorum da canım evde bildigin acaba inansak mi buna modunda bakışlar seziyorum ve sinirler zirvedeşuan horlayarak uyuyor ben belimin ağrısından yatamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?