2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bugün doktorum yine kontrole çağırmıştı. Geçen sefer panik yapmayayım diye söylememiş ama açıklığım varmış erken doğum riskin vardı o yüzden bugün çağırdım dedi. şuan fitiller işe yaramış açıklık kapanmış. Doğuma kadar fitile devam ilişki yasak dedi bi sorun gözükmüyor dedi. Pazartesi yine gideceğim artık haftada 1 çağırıyor kontrole.
Ve bu güne kadar hoplayıp zıplarken her şey yolundayken gelmeyen arkadaşlarımın hepsi, bir anda beni görmeye gelmek istiyor

Ayy tüh cok zamansız olmuş.
Geçmiş olsun canım bol bol yat iki hafta daha içeride tutmaya çalış
Arkadaşına da açıkla bence durumu

Ben aylardır kullanıyorum, hep aynı şekilde akıntı oluyor. Hatta bugün düşündüm gebe kaldığımı öğrenince bir süre ped derdim yok demiştim ama progestan fitil kullandığımdan hep her gün ped taktım

Aman imkanın barsa istirahat et, en azından 2 hafta daha dayansın kuzucuklar inşallah

Doktor sorun gözükmüyor dediyse içini ferah tut, doppler, nst ve sıvı da normalse dinlenebildiğin kadar dinlen, şöyle 38-39’ları görelim umarım yaaa

Ay beni yanlış anlama aşkım ama söylememesi daha iyi olmamış mı bence daha iyi olmuş. Şu saatten sonra iş yapmaya gelmeyecek kimse gelmesin mümkünse, artık yatııııışşşşş

Kabul etme tabi ki. uygun bir dille belirt durumunu şuan bebeğinden başka hiçbir şey önemli değil doğum yapınca gelirler hayırlı olsuna

Ay beni yanlış anlama aşkım ama söylememesi daha iyi olmamış mı bence daha iyi olmuş. Şu saatten sonra iş yapmaya gelmeyecek kimse gelmesin mümkünse, artık yatııııışşşşş
Ay evet aslında söylese ben bütün gün doğuruyorum diye panik panik dolaşırdım valla geldiklerinde de dışardan hazır börek çörek söylerim. Çok yakın arkadaşlarım ama hiç zamanı değil yani

Ben ilk başlarda kullanıyordum sabah öğlen akşam ikişer tane gece koyduklarım pek gelmezdi gün içinde olanlar geliyordu birazcık ama doktorum özellikle 100 lük olandan kullandırıyordu 200 olanın parçalanması vs daha zor oluyormuş daha az geri gelmesi için ikişer tane 100 lük koyuyordum bir tane 200 yerine

Kızlarr artık hepimizde bi heyecan, bi panik havası var gibi Umarım sağlıkla zamanında gelir bebişlerimiz Şimdi konulardan bağımsız olarak sizlere bi şey sormak istiyorum kocişlerinizle cinsel birlikteliğiniz ne durumda? Hamilelik boyunca ne sıklıkta oldu ya da hâlâ devam edenler ne durumda?

Amin inşallah Allah sizleri zamanında kavuştursun her saat başı kalktım yürüdüm. Yürümeye özen gösteriyorum Allah’ın izniyle
Masallah iyi yapmissiniz hem emboli riski olmaz artık hersey farklı risk taşıyor eminim bugün daha iyisinizdir minik nasil

bacı kardeş olduk başlarda düşük sonlarda erken doğum sebebiyle :) ban diyor bu hamileliğin ne kadar uzun sürdü sanki 9 ay değil 9 yıldır hamilesin:)

bence de kesinlikle kabul etme dinlen bol bol ne kadar içerde dursa bebiş o kadar iyi. İster istemez kalkıcaksın ayağa hareket ediceksin Allah korusun azcık kaldı şurda risk almaya değmez

Ben 200 lük kullanıyorum gece 3 tane peş peşe demek o yüzden geri geliyor bir kısmı

Bacım otursam kalkamıyorum, kalksam oturamam. Göbek desen 5 km önde. Bide bende mi problem var anlamadım libido 0. Sürekli bi anayım ben ana modu çokta yanlış bir şey yaptığım aslında ama ayda 1 2 anca oldu. Birliktelik esnasında da sürekli bi karnımı sakınma haline girdiğimi fark ettim

kimse siz ve bebeginizden önemli değil yatip istirahat edin az kaldı surada
aylardır yatiyorum. Risk var, bakıma muhtacım dedigimde anlamayan olmadi cok şükür. Ben çok bunalirsam,iyi hissettiğim zamanlar kahveye gelin diye çağırdım. Onda bile oturmaktan yorulup kasıldım, ağrılarım artti.

Siffir siffir siffir
Hiç olmadı yasak yoktu ama cesarette yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…