2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Seninle aynı durumdayım canım bebeğimin suyu azalmış hastanede yatıyorum 2 gündür 4 cm e düşmüş su 3 cm altında sezeryana alınıyormuş sanırım senin ne kadardı bilgin var mı?

Allah bi an önce sağlıklı şekilde kavuşmanızı nasip etsin dualarımız seninle

Amin canım amiiin Allah razı olsun hepimizinkini inşallah

2 gün sonra randevum var o zaman soracağım. Ondan önce fikir de almak istedim açıkcası. Teşekkür ederim düşüneceğim bunu

Valla ben de öğretmenim . Doğun izni falan yalan oldu. Ne anne var ne kayınvalide. Bir sene ücretsiz izin alsam maddi manevi zor. Almasam olmuyo. Bir de doğurun diyorlar.al doğur yiyorsa. Bakalım ne halt edeceğiz
Evet şu yasa da geçmedi. Moraller bozuk. Mahvolduk

Bnm 28den beri baş aşağı canm

Çanakkalenin neresi ama? Asos tarafı güzel ve temiz ama merkez kışın ve baharda müsilaj vardı. Boğazı tavsiye etmem. Avrupa kısmında saros temizdir ama suyu çok soğuktur. Bence siz çanakkalenin balıkesire doğru uzanan kısmını tercih edin

Benim belimde 4 tane fıtık var olmama süresi uzadığında belim ağrımaya başlar patolojik hastalarımın bile ihtiyacı var sanki buna hahahhahahahha şey gibi düşün şifa niyetine
Şimdi önümüzde lohusalık 40 gün bekleme süreci malum. Son aylara girdik ya olabildiğince değerlendirmek lazım

İlk 3 ay yasaktı bizde. Sonra serbest şimdi 34den sonra tekrar yasakladı doğumu terikleyebilir diye.

Doktoruma sordum canım bir sakıncası yok yapabilirsin o hareketleri ama onlar pek işe yaramıyor kendi döneceği varsa dönüyor dedi ben yine de yapmaya başlıycam bakalım
Benimde 32 den sonra döndü. Dönmez diye korkmuştum birazda tontii gidiyor bebiş ama 32den sonraki kontrolde başaşağı dönmüş dedi doktor çok sevindim

Yanlis olcme olayinin orani hic dusuk degil bu arada gonlunu ferah tut. Makine de eskiyse hele
Ay ben doguracagim gun cok sancim vardi sabah 8 den aksam 8 e kadar evde durdum sonra sıklasti gittik. Nst ye bagladilar sancin yok dediler ben sok. Agri esigim dusuk sanirim. Onlar da az demek istedi sanirim cunku daha sık olunca gel diye geri gonderdiler gece ikinci kere gittim biraz israrla yatisimi yaptilar. O duyguyu cok iyi biliyorum.

doktora dedim ki neden ağrıyor o zaman hamilesin ondan dedi.aaaa ben sok hamilemiyim

Hshshshshshshah ay çok güldürdün valla Allahta seni güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…