Seninle aynı durumdayım canım bebeğimin suyu azalmış hastanede yatıyorum 2 gündür 4 cm e düşmüş su 3 cm altında sezeryana alınıyormuş sanırım senin ne kadardı bilgin var mı?Daha iyiyim elhamdülillah. Bebeğimde iyi şükür işte solunum sıkıntısı ama korkulacak derece değilmiş benim olduğum hastaneden entübe bile olabilir demişler ama şükür olmadı, kilo artışı ile geçer demişler. Eşim 10-15 gün mü sürer demiş belki o kadar bile sürmez demişler bakalım nasip allahımdualarınızı eksik etmeyin..
Allah bi an önce sağlıklı şekilde kavuşmanızı nasip etsin dualarımız seninleDaha iyiyim elhamdülillah. Bebeğimde iyi şükür işte solunum sıkıntısı ama korkulacak derece değilmiş benim olduğum hastaneden entübe bile olabilir demişler ama şükür olmadı, kilo artışı ile geçer demişler. Eşim 10-15 gün mü sürer demiş belki o kadar bile sürmez demişler bakalım nasip allahımdualarınızı eksik etmeyin..
Amin canım amiiin Allah razı olsun hepimizinkini inşallahHiiiiiiiç belli olmaz aşkım Rabbim çok büyük, olmasa da olanı size bağışlasın sağlıkla sıhhatle
Evet evet artık ben şöyle olur böyle olur demiyorum hiç. Kendi seçecek nasıl istediğini. Sağlıkla gelsin her türlü doğururuz inşallah
Yok ya öyle demiyorlardır kötü düşünme niye gidesin boşyere doktora delimisinWallahi dikkat ediyorum da canım evde bildigin acaba inansak mi buna modunda bakışlar seziyorum ve sinirler zirvedeşuan horlayarak uyuyor ben belimin ağrısından yatamiyorum
Yok demiyorda ben öle hissediyorum hala ağrıyor mu diyor yok doktora gidince düzeldi pıt diye geçtiYok ya öyle demiyorlardır kötü düşünme niye gidesin boşyere doktora delimisin
Düzelmedi de yavrunu görünce için rahatladı diyelimYok demiyorda ben öle hissediyorum hala ağrıyor mu diyor yok doktora gidince düzeldi pıt diye geçti
Allah yardımcınız olsun, şifa versin inşallahSeninle aynı durumdayım canım bebeğimin suyu azalmış hastanede yatıyorum 2 gündür 4 cm e düşmüş su 3 cm altında sezeryana alınıyormuş sanırım senin ne kadardı bilgin var mı?
2 gün sonra randevum var o zaman soracağım. Ondan önce fikir de almak istedim açıkcası. Teşekkür ederim düşüneceğim bunuDoktorunuza sorsanız daha iyi olur aslında özel bir durumunuz var mı o daha iyi bilir. benim herhangi bir sıkıntı yoktu 31 haftalıkken gitmiştim doktor ya sabah 7 ya da akşam 7 güneş çarpmaması için 10 dk girebilirsin kulaç atmak falan yok sakin sakin demişti ama ben yine de cesaret edip girememiştim gölgede oturdum bir hafta boyunca
Evet şu yasa da geçmedi. Moraller bozuk. MahvoldukValla ben de öğretmenim . Doğun izni falan yalan oldu. Ne anne var ne kayınvalide. Bir sene ücretsiz izin alsam maddi manevi zor. Almasam olmuyo. Bir de doğurun diyorlar.al doğur yiyorsa. Bakalım ne halt edeceğiz
Bnm 28den beri baş aşağı canmKızlar bu arada sizde bebek hangi haftalarda baş aşağı döndü? En son 32+0’da kontrole gittim başı yukarıda ayakları aşağıdaydı, 36.haftaya kadar dönmezse sonra zor döner dedi doktor. Normal doğumu deneyimlemek istiyorum baştan beri, bu durum biraz üzdü açıkçası. Tabi ki sağlıklı olsun ne şekilde geldiği önemli değil de, youtubeda spinning babies hareketleri var işe yarar mı bilemedim
Çanakkalenin neresi ama? Asos tarafı güzel ve temiz ama merkez kışın ve baharda müsilaj vardı. Boğazı tavsiye etmem. Avrupa kısmında saros temizdir ama suyu çok soğuktur. Bence siz çanakkalenin balıkesire doğru uzanan kısmını tercih edinselam herkesebenimde bir sorum var arkadaşlar . 2-3 günlüğüne denize girmek istiyorum yorulmadan dinlenmeli yüzmeli bi tatil anlayacağınız. İstanbulda yaşıyorum yakın mesafe olarak çanakkaleyi düşündük. 32+3 deyim. Bu haftalarda sıkıntı olur mu suya girmek ya da Çanakkale uygunmudur denizi vs temizliği. Bilgilendirirseniz sevinirim
Benim belimde 4 tane fıtık var olmama süresi uzadığında belim ağrımaya başlar patolojik hastalarımın bile ihtiyacı var sanki buna hahahhahahahha şey gibi düşün şifa niyetineİçindeki afrodite helal olsun kız parti kur oy vereyimönceden ben kavga falan çıkartırdım nöbetlerden görüşemiyorduk bi o nöbetçi bi ben bu ne böyle iş mi olur falan diye ama o zaman genciz kanımız kaynıyor tabi şimdiki gibi 8 aylık göbek yok elimizde gaviskon şişesiyle gezmiyorduk
Çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun, şifa versin inşallah
İlk 3 ay yasaktı bizde. Sonra serbest şimdi 34den sonra tekrar yasakladı doğumu terikleyebilir diye.Ahahaha kızlar ya herkes bacı kardeş olmuş kocasıyla, bu neBizde durumlar biraz daha aktif ya başından beri, libido yüksek ikimizde de 35+1 oldum, ne zaman bırakmalıyız, bunu nasıl beceririz asla bi fikrim yok size sorayım dedim o yüzden
Benimde 32 den sonra döndü. Dönmez diye korkmuştum birazda tontii gidiyor bebiş ama 32den sonraki kontrolde başaşağı dönmüş dedi doktor çok sevindimDoktoruma sordum canım bir sakıncası yok yapabilirsin o hareketleri ama onlar pek işe yaramıyor kendi döneceği varsa dönüyor dediben yine de yapmaya başlıycam bakalım
Çok iyi ya umarım benim de öyle olurBenimde 32 den sonra döndü. Dönmez diye korkmuştum birazda tontii gidiyor bebiş ama 32den sonraki kontrolde başaşağı dönmüş dedi doktor çok sevindim
Yanlis olcme olayinin orani hic dusuk degil bu arada gonlunu ferah tut. Makine de eskiyse heleEvet artık daha sık ultrasona gireceğim 1-2 hafta sonraya hastaneden randevu verecekler, umarım gelişimi iyi olur, belki de doğru ölçüm yapamadı gittiğim ultrason merkezindeki teknisyen umarım öyledir, insan her şeye sığınmak istiyor…y
Ay ben doguracagim gun cok sancim vardi sabah 8 den aksam 8 e kadar evde durdum sonra sıklasti gittik. Nst ye bagladilar sancin yok dedilerKızlar acile gittim doktor baktı kasılmalar var ama rahim ağzı iyi hareketlerine dikkat et şuan iyi diye güvenip yüklenme kendine bebek çok hareketli ve doğal olarak sinirlere baskı yapıyor catin genisliyor birde bel fıtığı olunca ağrıların şiddetleniyor dedi.minnos dudaklarını buzmus somurtuyordu.nst de gram oynamadi nst den ciktim resmen horon tepiyor şuan.ne yapacağımı şaşırdım sanki naz yapiyormusum gibi oluyor çok sinirleniyorum.bildigin ağladım ağrıdan belim vajinam resmen bıçaklar saplandı ama ispat edemiyoruz
doktora dedim ki neden ağrıyor o zaman hamilesin ondan dedi.aaaa ben sok hamilemiyimYanlis olcme olayinin orani hic dusuk degil bu arada gonlunu ferah tut. Makine de eskiyse hele
Ay ben doguracagim gun cok sancim vardi sabah 8 den aksam 8 e kadar evde durdum sonra sıklasti gittik. Nst ye bagladilar sancin yok dedilerben sok. Agri esigim dusuk sanirim. Onlar da az demek istedi sanirim cunku daha sık olunca gel diye geri gonderdiler gece ikinci kere gittim biraz israrla yatisimi yaptilar. O duyguyu cok iyi biliyorum.
Hshshshshshshah ay çok güldürdün valla Allahta seni güldürsünBenim belimde 4 tane fıtık var olmama süresi uzadığında belim ağrımaya başlar patolojik hastalarımın bile ihtiyacı var sanki buna hahahhahahahha şey gibi düşün şifa niyetine
Şimdi önümüzde lohusalık 40 gün bekleme süreci malum. Son aylara girdik ya olabildiğince değerlendirmek lazım
Kfskshsjs benim de kocam boğa, sayılır mıHahahha yükselenim boğa ay burcum da aslan sanırım ondan oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?