1 hafta mııı, bizde mümkün değil. Haftada en az 3-4 görüşmemiz lazım bizim kocam beyle, en az diyorum bak fazlası oldu mu ne âlâGiyinirken falan ebem gibi tısılıyorum hatta ayak parmaklarımın tırnaklarını keserken ya da varis çorabımı giyerken
Amma velakin o konu olmazsa olmazımgerçekten sinir basıyo beni anlamsızca çok geriliyorum 1 hafta görüşmezsek kocam beyle
Bence ölçüm detaylarına bu kadar takılmayın. +/- 2 hafta normal deniyor zaten. Bizim birinde karin 2 hafta öndeydi, sonra geride çıktı 2 hafta. dr bir şey demedi (riskli gebe olmama rağmen) bebeğin durumu, amniyotik sivi, plasentanin durumu, sizin tansiyon-seker-kan&idrar değerleriniz daha önemli.Kızlar bu arada bugün anladım ki doktordan doktora ölçü değişiyor şimdi aticam sizlere arada 12 saat var biri boyunu 33+2 çıkardı biri 32+1 çok takılmamak lazımmış.kendi doktorum bugun 33+2 çıkardı geceki nöbetçi doktor 32+1 çıkardı.karin çevresi kendi doktorum34 çıkardı nöbetçi 33+5 çıkardı.anliyacaginizncok değişken bir durum.
Kesnlkle canım,bnmde doktorum 3kere olctu emin olmak için her olctgnde farkli değer ckti ayni doktr olmasına rağmen.O yüzden kendimizi hiç üzüp strese sokmadan guzel beslenmeye devam edicez gerisini Allah a birakicz .Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsn inşallah rabbimKızlar bu arada bugün anladım ki doktordan doktora ölçü değişiyor şimdi aticam sizlere arada 12 saat var biri boyunu 33+2 çıkardı biri 32+1 çok takılmamak lazımmış.kendi doktorum bugun 33+2 çıkardı geceki nöbetçi doktor 32+1 çıkardı.karin çevresi kendi doktorum34 çıkardı nöbetçi 33+5 çıkardı.anliyacaginizncok değişken bir durum.
Hadi hayırlısı canımKızlar doktordan geldim ölçümleri yapıldı.karin çevresi ilerlemememis hala 1 hafta geride aranın açılmaması iyi dedi.kilosu.2400 biraz minyon bir bebek olucak dedi.haftaya tekrar çağırdı.suyum fazla 7.9 Muş.seker vs yasak. pozisyonu almış dedi.
ya sen nefes alabiliyomusunda yapıyosun onu1 hafta mııı, bizde mümkün değil. Haftada en az 3-4 görüşmemiz lazım bizim kocam beyle, en az diyorum bak fazlası oldu mu ne âlâBizim buralar yangın yeri Ama şartlar elveriyorsa hep desteklemişimdir çevremde bu konuyu
Ya of sus çok güldürdün beni fkdkdkskya sen nefes alabiliyomusunda yapıyosun onu
Benim doktorum 2 haftaya kadar geride bile çıksa gelişim geriliği demiyoruz demişti :)Kızlar doktordan geldim ölçümleri yapıldı.karin çevresi ilerlemememis hala 1 hafta geride aranın açılmaması iyi dedi.kilosu.2400 biraz minyon bir bebek olucak dedi.haftaya tekrar çağırdı.suyum fazla 7.9 Muş.seker vs yasak. pozisyonu almış dedi.
Kordon dolansa bile sonradan çıkabilen bi şey o zaman dimiBence ölçüm detaylarına bu kadar takılmayın. +/- 2 hafta normal deniyor zaten. Bizim birinde karin 2 hafta öndeydi, sonra geride çıktı 2 hafta. dr bir şey demedi (riskli gebe olmama rağmen) bebeğin durumu, amniyotik sivi, plasentanin durumu, sizin tansiyon-seker-kan&idrar değerleriniz daha önemli.
Misal, birinde kordon boynundayken, sonraki ultrasonlarda bahsi bile geçmedi. Dr kagan Kocatepe de diyor.. "boynundaysa da bunu anneye demenin ne faydası var bu süreçte.. karnini acip müdahale mi edeceksin?" gereksiz stres unsurları.
Amaaaaaan kız maşallah helal olsun1 hafta mııı, bizde mümkün değil. Haftada en az 3-4 görüşmemiz lazım bizim kocam beyle, en az diyorum bak fazlası oldu mu ne âlâBizim buralar yangın yeri Ama şartlar elveriyorsa hep desteklemişimdir çevremde bu konuyu
Kuzu Güneş kremi kullan 50 faktörlük. Ev içinde de kullan. Ben nisandan beri sabah kalkar kalkmaz sürüyorum gün içinde de tazeliyorum. Doktorum söylemişti lekelenmeye çok müsait olur hamileler bu aydan başla kremlenmeye diyeKızlar selaminş gebelik süreciniz güzel gidiyordur
Kızlar benim yüzümde lekeler çıkmaya başladı özellikle bir aydır falan. Bu lekeler doğumdan sonra geçer mi? Daha fazla çıkmaması için alabileceğim bi önlem var mı ?
Of ben hiç bilmiyordumKuzu Güneş kremi kullan 50 faktörlük. Ev içinde de kullan. Ben nisandan beri sabah kalkar kalkmaz sürüyorum gün içinde de tazeliyorum. Doktorum söylemişti lekelenmeye çok müsait olur hamileler bu aydan başla kremlenmeye diye
Ben known diye bir markanın stick güneş kremini kullanıyorum normalde karma cildim var ama bende sivilce falan yapmadı. Özel olarak kullandığın bir marka yoksa tavsiye ederim, onun dışında stick olanlardan al bence çok pratik fış fış sürüveriyorum hatta dışarıdaysam makyaj üstüne de kullanılıyor. Gebeler içinde kullanıma uygun diyor şirketOf ben hiç bilmiyordumçatlak olmasın diye göbeğime krem kullanmaya 3. Ayda başladım, bilsem buna da çok erken başlardım. Kullanayım mutlaka , hangi markayı kullanıyorsunuz bu arada
Kesnlkle canım,bnmde doktorum 3kere olctu emin olmak için her olctgnde farkli değer ckti ayni doktr olmasına rağmen.O yüzden kendimizi hiç üzüp strese sokmadan guzel beslenmeye devam edicez gerisini Allah a birakicz .Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almayı nasip etsn inşallah rabbimKızlar bu arada bugün anladım ki doktordan doktora ölçü değişiyor şimdi aticam sizlere arada 12 saat var biri boyunu 33+2 çıkardı biri 32+1 çok takılmamak lazımmış.kendi doktorum bugun 33+2 çıkardı geceki nöbetçi doktor 32+1 çıkardı.karin çevresi kendi doktorum34 çıkardı nöbetçi 33+5 çıkardı.anliyacaginizncok değişken bir durum.
Canım benim aldıgım 15 kg ödem sadece ayagımda var karnım normale göre küçük bende anormallikmi varYa of sus çok güldürdün beni fkdkdkskbak bende ödem filan olmadı, nefes de alabiliyorum, tüm dinçliğimi buna borçluyum bence
Latteciğim hatun hareket ediyor ödem atıyorCanım benim aldıgım 15 kg ödem sadece ayagımda var karnım normale göre küçük bende anormallikmi var
Çok sağ ol kuzum , inş geçerler bu çıkan lekelerdeBen known diye bir markanın stick güneş kremini kullanıyorum normalde karma cildim var ama bende sivilce falan yapmadı. Özel olarak kullandığın bir marka yoksa tavsiye ederim, onun dışında stick olanlardan al bence çok pratik fış fış sürüveriyorum hatta dışarıdaysam makyaj üstüne de kullanılıyor. Gebeler içinde kullanıma uygun diyor şirket
Amaaaaaan kız maşallah helal olsunüşenmemenize hayran kaldım ben az önce duşta ağladım çok yoruluyorum çok zor yıkanmak diye ahahahahhshshshhshshshshhs
Canım benim aldıgım 15 kg ödem sadece ayagımda var karnım normale göre küçük bende anormallikmi var
Kfdkshskshs ya evet pilates gibi düşünelim biz bu işi bence deLatteciğim hatun hareket ediyor ödem atıyorhaftada 3 4 pilatese gitmek gibi düşün sportif aktivite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?