2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Fayda edeceğini bilsem valla yaparım
Ben tv izlerken bile yatamıyorum ki onu yaparken yatıyım
Yatarsan boğulursun chatgptye uygun pozisyonları sormuştum ben yanlışlıkla ölmeyim sevişcem diye diye
Benim kilom neremde bilmiyorum
Karnım küçük bu aldığım kilo nereye gitti anlamadım
Kan hacmi falan artıyo ya öyle bi dağılım olmuştur belki

İşleri yoğun olabiliyor o sebeple evde olmadığı için uzuyor süre ama ben sinirden patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkta
Yoksa dediğin gibi şartlar ve sağlık elveriyorsa durmak yok yola devam

İşleri yoğun olabiliyor o sebeple evde olmadığı için uzuyor süre ama ben sinirden patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkta
Yoksa dediğin gibi şartlar ve sağlık elveriyorsa durmak yok yola devam
Hahhahahahhaha sayılır ya neden sayılmasın eşim diyo sen erkek olsaydın vay hanımının haline diye artık ordan kendine pay biç
Ya bizde şey oldu mesela hamileliğin başından beri, son 7 ay, son 5 ay, son 3 ay diye diye Allah ne verdiyse yapmaya çalışıyoruz Ama bu her konuda böyle bakın, sanırsın çocuk gelince bi şey yapamiycaz

Ya bizde şey oldu mesela hamileliğin başından beri, son 7 ay, son 5 ay, son 3 ay diye diye Allah ne verdiyse yapmaya çalışıyoruz Ama bu her konuda böyle bakın, sanırsın çocuk gelince bi şey yapamiycaz
Ozamanda hergün olur doğdu nasılsa çok pis kıskandım sizi coook

Amaaaaaan kız maşallah helal olsun üşenmemenize hayran kaldım ben az önce duşta ağladım çok yoruluyorum çok zor yıkanmak diye ahahahahhshshshhshshshshhs
Yaa her duştan sonra kestirecemm saclari diye çıkıyorum artık... gücüm yok, ağrılar bir yana, saçımı yıkarken kasılmalar oluyor bir de

Anladım, gebelik çok dinamik bi süreç gerçekten

Nur senin neden riskli gebelik oldu?
Tup bebek, Yas 35+, kilo var, kronik hastalık (AS) ve eklem ameliyati geçmişim + fitiklar var. Bir de 5.haftadan beri hematomali kanamali yata yata gecti
ancak düzlüğe indik diyoruz enfeksiyonlar gripler.. su s9n haftalar bari selametle geçsin lutfenn

Kızlar bebek eşyalarını yıkayayım dedim. Bu sivenonun sıvı bebek deterjanını almıştım, 40 derece pamuklu programda her şeyi yıkadım ama sanki hiç yıkanmamış gibi, hiç güzel kokmuyorlar. Tekstil kokuyorlar makinam da biraz eski ama normal deterjan kullanınca lekeler falan çıkar normalde, birkaç parça kıyafet mağazada yere düşmüştü. Yıkanınca toz çıkar dedim ama o bile çıkmamış nasıl yıkadınız bebe kıyafetlerini?

Kızlarrraz daha agliiciim burada.. odemler ağrılar derken..2-3 gundur sol bacağım, parmaklarım durduk yere uyuşmaya, karıncalanmaya basladi ayaktayken. 5-10 dk mutfktayken oldu simdi de. Diktim yukarı dolaşım olsun diye 20dk fln hareket ettirdim, esnettim.. 1 saat oldu hala uyuşuk.. Dr rand. aldım damar cerrahiye. Var mi başına gelen?

Ay yoooook yapmama imkanınız yok o 40 günüde beklemezsiniz asla inanmam kanama bittiği an devaaaaam o değil kıl tüy işini nasıl hallediyonuz bacım siz ben göbekten göremiyorum ki ne var ne yok ağdadan ağdaya. E ona da gidene kadar belli bi aşamada olması gerekiyo kaç kere kadın kapıdan çevirdi git bekle daha olmaz diye. Minik kıllarımla kalıyorum ortada her şeyime engel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…