- 12 Mart 2019
- 16.372
- 35.855
- 598
Fayda edeceğini bilsem valla yaparımLatteciğim hatun hareket ediyor ödem atıyorhaftada 3 4 pilatese gitmek gibi düşün sportif aktivite
Benim kilom neremde bilmiyorumKfdkshskshs ya evet pilates gibi düşünelim biz bu işi bence deBen de 13 kg aldım ama sanki hepsini göbeğimden aldım gibi, önümde kocaman bi şey kgsksjs
Yatarsan boğulursun chatgptye uygun pozisyonları sormuştum ben yanlışlıkla ölmeyim sevişcem diye diyeFayda edeceğini bilsem valla yaparım
Ben tv izlerken bile yatamıyorum ki onu yaparken yatıyım
Kan hacmi falan artıyo ya öyle bi dağılım olmuştur belkiBenim kilom neremde bilmiyorum
Karnım küçük bu aldığım kilo nereye gitti anlamadım
İnşallah canım geçmezse de asitli bakımlarla pek bişi kalmıyo zatennnÇok sağ ol kuzum , inş geçerler bu çıkan lekelerdedua et bana
Ahahahah boğuluyorum işteeYatarsan boğulursun chatgptye uygun pozisyonları sormuştum ben yanlışlıkla ölmeyim sevişcem diye diye
Kan hacmi falan artıyo ya öyle bi dağılım olmuştur belki
Aminnnnn hepimizi güldürsün Allah şekerimHshshshshshshah ay çok güldürdün valla Allahta seni güldürsün
Hahhahahahhaha sayılır ya neden sayılmasın eşim diyo sen erkek olsaydın vay hanımının haline diyeKfskshsjs benim de kocam boğa, sayılır mı
İşleri yoğun olabiliyor o sebeple evde olmadığı için uzuyor süre ama ben sinirden patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkta1 hafta mııı, bizde mümkün değil. Haftada en az 3-4 görüşmemiz lazım bizim kocam beyle, en az diyorum bak fazlası oldu mu ne âlâBizim buralar yangın yeri Ama şartlar elveriyorsa hep desteklemişimdir çevremde bu konuyu
İşleri yoğun olabiliyor o sebeple evde olmadığı için uzuyor süre ama ben sinirden patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkta
Yoksa dediğin gibi şartlar ve sağlık elveriyorsa durmak yok yola devam
Hahhahahahhaha sayılır ya neden sayılmasın eşim diyo sen erkek olsaydın vay hanımının haline diyeartık ordan kendine pay biç
Ya bizde şey oldu mesela hamileliğin başından beri, son 7 ay, son 5 ay, son 3 ay diye diye Allah ne verdiyse yapmaya çalışıyoruzYatarsan boğulursun chatgptye uygun pozisyonları sormuştum ben yanlışlıkla ölmeyim sevişcem diye diye
Fayda edeceğini bilsem valla yaparım
Ben tv izlerken bile yatamıyorum ki onu yaparken yatıyım
Ozamanda hergün olur doğdu nasılsaYa bizde şey oldu mesela hamileliğin başından beri, son 7 ay, son 5 ay, son 3 ay diye diye Allah ne verdiyse yapmaya çalışıyoruzAma bu her konuda böyle bakın, sanırsın çocuk gelince bi şey yapamiycaz
Yani bir sefer görüldü tek kat, tekrar bahsi geçmedi raporlarda. Anlık oynarken de olmuş olabilir. 2-3kat dolanıp vajinal doğanlar da varmış.Kordon dolansa bile sonradan çıkabilen bi şey o zaman dimi
Anladım, gebelik çok dinamik bi süreç gerçektenYani bir sefer görüldü tek kat, tekrar bahsi geçmedi raporlarda. Anlık oynarken de olmuş olabilir. 2-3kat dolanıp vajinal doğanlar da varmış.
Yaa her duştan sonra kestirecemm saclari diye çıkıyorum artık... gücüm yok, ağrılar bir yana, saçımı yıkarken kasılmalar oluyor bir deAmaaaaaan kız maşallah helal olsunüşenmemenize hayran kaldım ben az önce duşta ağladım çok yoruluyorum çok zor yıkanmak diye ahahahahhshshshhshshshshhs
Tup bebek, Yas 35+, kilo var, kronik hastalık (AS) ve eklem ameliyati geçmişim + fitiklar var. Bir de 5.haftadan beri hematomali kanamali yata yata gectiAnladım, gebelik çok dinamik bi süreç gerçekten
Nur senin neden riskli gebelik oldu?
Senin düz yatmadığın her şeyAhahahah boğuluyorum işteepozisyonlar neymiş
Ay yoooook yapmama imkanınız yokYa bizde şey oldu mesela hamileliğin başından beri, son 7 ay, son 5 ay, son 3 ay diye diye Allah ne verdiyse yapmaya çalışıyoruzAma bu her konuda böyle bakın, sanırsın çocuk gelince bi şey yapamiycaz
Ay bende kestirmeyi düşünüyorum sonra batıl batıl şeyler aklıma geliyorYaa her duştan sonra kestirecemm saclari diye çıkıyorum artık... gücüm yok, ağrılar bir yana, saçımı yıkarken kasılmalar oluyor bir de
Benim de boynumda gögüslerimde koltuk altımda bayaa çıktı doktora sordum doğumdan sonra geçer şuan sadece güneş kremi sür dediÇok sağ ol kuzum , inş geçerler bu çıkan lekelerdedua et bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?