2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Çok şükür güzel geçti
Bi sıkıntı yok boy kilo su herşey iyi nst temiz 37. Haftada bir daha gidiyoruz çatı muayenesi olacakmışım normal istemiyorum korkuyorum ama doktorumun umrunda değil
Maşallah, sakın öyle deme. Normal yapabiliyorsan gerçekten normal olsun. Ebelerle o kadar haşır neşir oldum ki.. ağrısız doğum yok önce bunu bilelim dedi çok doğru. Normal doğumda bu ağrı daha çok öncesinde oluyor sonuçta kolay değil. Sancı ve açıklık zamanındaysa 5 dk içinde doğuyor. Sezeryanda ise ameliyatsın ve toparlanman uzun sürüyor bebeğin yanında da olacak emzirmek bile zor olacak karnındaki ağrıdan.. çatı muayenesi bana yaptılar benim canım çok yandı sonra bir diğer doktor sen normal doğuramazdın zaten dedi çok darmış. Yani velhasıl yapabiliyorsan önce normali tercih et. sezeryanın sonrası daha korkunç

Geçmişteki yaşanılan evet insanı korkutuyor.. ben doğumdan sonra anneme söyle dedim bu insanlar bu karın ağrısını unutupnasıl bir saha çocuk düşünüyor

bende dün bebeğimi emzirmeye gittim meme ucum olmadığı için pek başarılı olamadım. Aslında yavrum emiyor, emme refleksi var ama meme ucumu ağzında tutamadın çocuğun.. bir de çok heyecanlandım ilk defa kucağıma aldım minicik nasıl tutacağımı bilemedim hemşire olabilir hani bu ilk deneyiminiz felan dedi ama annelik iç güdüsü kötü.. silikon başlık ile deneyeceğiz bir dahakine..

Benim ablamda ilk aylar hep silikon başlıkla emzirdi bebek biraz büyüyünce normale döndüler. Hatta ablamdan tecrübeli olduğum için ben hastane çantama koymayı düşünüyorum.

Medipol de hangi doktora gidiyorsun canim

Ben hiç inanmıyorum o kadar çok ağrım var ki b12 100 lerde kan düşük vitamin bile toparlamiyor ve çok çok gerginim psikolojim bozuldu
Ayyy ayy 10 yaşındaki çocuğun aklı ile 40 da yeniden çocuk yaparsam olacagim bu.resmen çöküş dönemi yaşıyorum.tahammul sıfır önüme gelene cephedeki düşman gözüyle bakıyorum.hersey zamanında güzel.insallah doğunca bize ışık olurlar gözümüzün feri gelir.bu enerji ve bu yorgunlukla nasıl bakicam nasıl dogurucam diye dün akşam ağlıyordum

Meme ucu de
Benim ablamda ilk aylar hep silikon başlıkla emzirdi bebek biraz büyüyünce normale döndüler. Hatta ablamdan tecrübeli olduğum için ben hastane çantama koymayı düşünüyorum.
Meme ucu derken ne kadar bi uçtan bahsediyoruz benimde normalde hiç yoktu ama ufak bir uç çıktı yetmez mi ki acaba silikon uç almadım

Ya ben sana kurban olurum olsun bir sonrakilerde o heyecanını atacaksın ya daha rahat hareket edersin, sonra yaka iğneni omzuna koyup koyup gezersin

Çok sevindim kavuşmanıza Sen nasılsın canım, ağrıların nasıl, hastaneden çıktın mı?

Meme ucu de

Meme ucu derken ne kadar bi uçtan bahsediyoruz benimde normalde hiç yoktu ama ufak bir uç çıktı yetmez mi ki acaba silikon uç almadım
Biraz da bebeğe bağlı aslında yeğenim büyüdükçe daha kuvvetli tuttu mesela o zaman gerek kalmadı benim de aynı senin gibi hiç yoktu şimdi minik de olsa var inşallah gerek kalmaz sa tutar ama gece oldu yeğenim nöbetci eczane falan arandı gidip alındı beklemek zorunda kaldı bebek falan her ihtimale karşı alayım dedim ben

Desteğin için çok teşekkür ederim canım bakalım şu çatı muayenesini olayım ne diyecek ozaman

Bana da arada geliyor cinnet sağolsun kocam yüzünden. Maddi yük konusunda bu aralar çok açıldı maddi durumları toparla bi yandan gebelik. Vallahi kocalara muhtaç olmayalım dedik kariyer yaptık şimdi koca bize muhtaç.
Geçecek inş herşey düzelir. Nereye yetişeceğimi şaşırdım. Özel ders aldım materyal hazırlıyorum bi yandan biberonlar sterilize edilecek. Buzluğa çalışıcam yemek koymak için. Alert durumdayım imdat diye bağırıcam. Kocayı gırtlaklayasım geliyor şöyle uyurken tekmeliycem bu gece
Zaten sıcak. Allah kolaylık versin hepimize

Amin canımm Allah razı olsun

Bende ondan korkuyorum işte sezeryan sonrası süreç korkutuyor beni.
Bu önceki doğum işlemi sırasında bir cok kez çatı muayenesi oldum ve banada doktorun biri normal yapamazmışsın yukardan kemik baskı yapıyor ve çatın cok dar demişti.
Bu doktorum ne der bilmiyorum belkide yaparsın dicek

Ay kocayı boğma hissi sadece bende yokmuş çok sevindim shahhahahshs nefes alınca bile ne nefes alıyon diyip saldırasım geliyor ahahahahah

Oh iyi bari çok korktum yapamam diye onunla da göğüs ucu olmayan herkes kesin koysunda.. bende nette bayağı okudum.

Boyu kilosu ne kadar olmuş minik kuşumuzun?
Boyu cok uzamamış teyzeleri anne kısa baba kısa genetik olarak cok uzun bekleyemeyiz zaten dedi boyu 45/46 cm civarı
Kilosuda bu hafta biraz fazla yemişsin galiba dedi en cimri ölçümümde 2580 dedi tabi herzaman yanılmalar olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…